Dėl skaitmeninės TV priedėlio

Diskusijos susijusios su foto, video kameromis bei vaizdo ir garso aparatūra
swiestas

Post by swiestas » 2012-06-22 20:27

[c] Crunk rašė:
o su kambarinėm antenom kas bandė tuos priedelius ziuret ? [/c]
Kaip jau ir minėjau, su kambarine man pagavo vienintelį LRytas TV kanalą, kurio net normaliai nerodė. Tačiau gal mano antena labai jau primityvi, na bet paprasta su dviem ūsais :D

SB

Post by SB » 2012-06-22 20:51

[c] Crunk rašė:
o su kambarinėm antenom kas bandė tuos priedelius ziuret ? [/c]

Skaičiau spaudoje apie problemą, su kuria susidurs žmonės, kurie gyvena senuose daugiabučiuose. Jie turės surinkti kruvą pinigų ir keisti antenas-kabelius, kitaip televizoriaus išvis nematys. Tiksliai nepamenu dėl kokios problemos tai reikės daryti, bet neva skaitmeninio signalo senosios antenos tiesiog negaudo. Kambarinė antena būtų lyg ir išeitis, bet net man, gyvenant Kauno centre, su ja praktiškai nieko negaudo. Nežinau, kur turi būti. Galbūt kilometro ar mažesniu atstumu nuo siūstuvo? Aišku, visos problemos išsisprendžia tiesiog įsigijus normalią anteną arba naudotis kabeline televizija.

swiestas

Post by swiestas » 2012-08-03 17:18

Po kurio laiko, kai pradėjau rimčiau žiūrėt filmus ant šio priedėlio ( TV star hd t1010 ) galiu pasakyt kad tikrai puikus daiktas, tačiau turi pora minusų (neypatingai reikšmingų mano atžvilgiu). Pirmas - kartais (Nežinau nuo ko priklauso) persistato, susimaišo kanalai ir jų išdėliojimas į default'ą (į tokį, koks būna paleidus kanalų paiešką). Nežinau nuo ko priklauso šis nesklandumas, tačiau jau kokius 3 kartus buvo nutikę (moteriškei pigu.lt komentaruose buvo tas pats, pigu.lt atstovai liepė kreiptis į garantinį, nors pats to dar nedariau, nemanau, kad verta.) Ir antrasis trūkumas - kaip minėjau, jog keli filmai buvo be garso, galiausiai supratau tendenciją - nėra garso filmuose su DTS įgarsinimu. Šioj sferoj nenusimanau, bet kaip suprantu nesigauna per SCART DTS garso praleist (Jei taip supratau priežastį). Tai tiek, visa kita - puiku, rekomenduočiau tiek priedėlį tiek anteną, abiejais pirkiniais patenkintas, po pusantro mėnesio :)

ToBeX

Post by ToBeX » 2012-08-03 17:59

Pirkom senukuose TV star hd t1010 tik 99lt niekur kitur pigiau neradom, pajungem per hdmi laida, viska puikiai rodo, dar neteko uzsiraut ant filmo kurio nebutu garso, sunkesnio nei 16gb full hd filmo irgi neteko bandyt, nes flash permazas. o kanalai kartais persimeta ir ant televizoriaus kito, kuris turi "integruota priedeli" kiek teko skaityt, tai automatiska paieska buna, jei kazkuris kanalas pakeicia bangas.

swiestas

Post by swiestas » 2012-08-03 20:01

[c] ToBeX rašė:
Pirkom senukuose TV star hd t1010 tik 99lt niekur kitur pigiau neradom, pajungem per hdmi laida, viska puikiai rodo, dar neteko uzsiraut ant filmo kurio nebutu garso, sunkesnio nei 16gb full hd filmo irgi neteko bandyt, nes flash permazas. o kanalai kartais persimeta ir ant televizoriaus kito, kuris turi "integruota priedeli" kiek teko skaityt, tai automatiska paieska buna, jei kazkuris kanalas pakeicia bangas. [/c]
Na va, hdmi laidas yra kitas variantas :) pas mane TV senolis, tai nelabai yra kitu sansu, tik per scart jungti, kuri, matyt, neleidzia dts garsui praeit :) o del kanalu persimetimo tai as ta pati buvau pagalvojes :))

Post Reply