LCD TV palaikomų formatų atnaujinimas
Išsiaiškinau, kad galima padaryti. Daroma taip: reikia CI jungities arba kitaip vadinamos Common Interface, i kurią dedasi dekoderis MPEG-4 ( modulis ). Tada viskas veikia. Bet neaisku ar koduos TV filmus kuries is ext. HDD eis, nes dabar tik MPEG-1/2 tik skaito. Bet , kad televizija veiks tai 100 proc, o DVD turi koduoti MPEG-4->MPEG-2, tada irgi veiks. Liko vienas dilema: ext.HDD 

usb lizdas esantis televizoriuje nemanau kad prades koduoti tau filmus is isorines laikmenos daugiau negu yra gamykliskai priskirta, pas mane ant maniskio Sony Bravia KDL-40W4000 stovi usb lizdas bet jis skirtas tik rodyti foto is usb laikemnos ar tiesiai fotiko. bet jis net ir turedamas Mpeg dekoderi skirta iskoduot skaimenine tv ir rodyt ekrane neims tau ir neiskoduos jos is USB laikmenos
net ir prifarsiravus kazka su televizoriaus firmware
nebent as klystu - pataisykit

[c] Donatas rašė:
Tiems kuriems veikia tas dekoderis, ar veikia leidžiant filmus iš ext.hdd? Tarkim *.avi filmus. [/c]Bandžiau iš USB, tai veikė. Bandžiau ir .avi ir .mkv. Taip pat foto, audio mp3 veikia. Kitų formatų nebandžiau, todėl daugiau nežinau.
Samsung UE40B7000WW
[c]usb lizdas esantis televizoriuje nemanau kad prades koduoti tau filmus is isorines laikmenos daugiau negu yra gamykliskai priskirta, pas mane ant maniskio Sony Bravia KDL-40W4000 stovi usb lizdas bet jis skirtas tik rodyti foto is usb laikemnos ar tiesiai fotiko. bet jis net ir turedamas Mpeg dekoderi skirta iskoduot skaimenine tv ir rodyt ekrane neims tau ir neiskoduos jos is USB laikmenos šypsosi net ir prifarsiravus kazka su televizoriaus firmware šypsosi nebent as klystu - pataisyk[/c]Pasidomėk naujais tv
Tiems kuriems veikia tas dekoderis, ar veikia leidžiant filmus iš ext.hdd? Tarkim *.avi filmus. [/c]Bandžiau iš USB, tai veikė. Bandžiau ir .avi ir .mkv. Taip pat foto, audio mp3 veikia. Kitų formatų nebandžiau, todėl daugiau nežinau.
Samsung UE40B7000WW
[c]usb lizdas esantis televizoriuje nemanau kad prades koduoti tau filmus is isorines laikmenos daugiau negu yra gamykliskai priskirta, pas mane ant maniskio Sony Bravia KDL-40W4000 stovi usb lizdas bet jis skirtas tik rodyti foto is usb laikemnos ar tiesiai fotiko. bet jis net ir turedamas Mpeg dekoderi skirta iskoduot skaimenine tv ir rodyt ekrane neims tau ir neiskoduos jos is USB laikmenos šypsosi net ir prifarsiravus kazka su televizoriaus firmware šypsosi nebent as klystu - pataisyk[/c]Pasidomėk naujais tv

na as snekejau apie savaji kaip pavyzdi ir turejau omeni, kad kaip gamintojas padare isleisdamas modeli tai nemanau, kad su kokiu atnaujinimu kartu ir papildomas funkcijas dar dasimes - kai mano atveju del manojo sony kuris tik jpg skaito tai kazkaip nesitikiu kad man atnaujinus firmware atsiras kazkokios naujos galimybes, veikiau bus pataisyti tik trukumai kokie programiniai
o kad yra tv kurie jau out of the box tiesiogiai supranta ivairius medios formatus is laikmenu isoriniu tai zinau
kalba ejo apie seno dalyko naujinima

o kad yra tv kurie jau out of the box tiesiogiai supranta ivairius medios formatus is laikmenu isoriniu tai zinau
kalba ejo apie seno dalyko naujinima