Technews.lt griūties priežastys
Šis postas ilgas nebus - nėra dėl bet ko aušinti burnos, tačiau pasakyti, dėl ko Technews.lt mirė, norėtųsi.
Visų pirmiausia tai - ekonominis klimatas. Nėra jokios paslapties, jog reklamos rinka visame pasaulyje, o ypač Europoje, lėtėja, kartu tai vyksta ir Lietuvoje. Mažėjančios įplaukos reiškia mažėjantį turinį. Tariant kitaip, tai yra taip vadinamo "užburto rato" teritorija, kai bet kurioje vietoje užstrigęs šakalys stabdo visą ratą.
Dėl ko Technews.lt gyveno praeityje? Viskas daugiau, nei paprasta. Vienas entuziastas, kuris čia rašė, tiesiog mėgo savo brangų laikų eikvoti ne ten, kur reikėtų. Apsikeitus savininkams, kurie savo laiko išvis neiikvoja, o copy-pastina turinį, ir pamačius realiąją reklamos pusę, turinys dingo išvis.
Skaičiai paprastai - per diena prarasti 400-600 lankytojų iš tų buvusių pusantro tūkstančio yra nežmoniškai daug. Kas bus ateityje? Portalas niekur nedings, toliau udžirbs po 4-5 litus per dieną, o forumo mėgėjai užsuks ir toliau. Ir tikrai ne, čia rašo ne SB. Jis trina rankas pardavęs portalą. Aš jų netrinu. Kodėl? Nes esu technikos entuziastas ir ne kitaip.
Visų pirmiausia tai - ekonominis klimatas. Nėra jokios paslapties, jog reklamos rinka visame pasaulyje, o ypač Europoje, lėtėja, kartu tai vyksta ir Lietuvoje. Mažėjančios įplaukos reiškia mažėjantį turinį. Tariant kitaip, tai yra taip vadinamo "užburto rato" teritorija, kai bet kurioje vietoje užstrigęs šakalys stabdo visą ratą.
Dėl ko Technews.lt gyveno praeityje? Viskas daugiau, nei paprasta. Vienas entuziastas, kuris čia rašė, tiesiog mėgo savo brangų laikų eikvoti ne ten, kur reikėtų. Apsikeitus savininkams, kurie savo laiko išvis neiikvoja, o copy-pastina turinį, ir pamačius realiąją reklamos pusę, turinys dingo išvis.
Skaičiai paprastai - per diena prarasti 400-600 lankytojų iš tų buvusių pusantro tūkstančio yra nežmoniškai daug. Kas bus ateityje? Portalas niekur nedings, toliau udžirbs po 4-5 litus per dieną, o forumo mėgėjai užsuks ir toliau. Ir tikrai ne, čia rašo ne SB. Jis trina rankas pardavęs portalą. Aš jų netrinu. Kodėl? Nes esu technikos entuziastas ir ne kitaip.
Baikim smeizt vienas kita. Mano emailas, kaip sakai, yra winu@winu.lt. Pasiziurek.
Edit: Nu ir pergere debilai cia lankosi (apacioje).
Katonai, turi ir taip įplaukt. P.S - Kažko tarpai neveikia. P.S.S - Pergerusio piliecio nuoroda taip pat neveikia.
Edit: Nu ir pergere debilai cia lankosi (apacioje).
Katonai, turi ir taip įplaukt. P.S - Kažko tarpai neveikia. P.S.S - Pergerusio piliecio nuoroda taip pat neveikia.
Pinigu nera, nes nera reklamu paspaudimu, o ne straipsniu kazkokiu. Situacija tokia, kad gyvename taip bednai, kad neiseina net rasytoju pamaitinti, nekalbant apie likusia komandos dali..
30-40lt per day? Kas cia per nerealus skaiciai. sb@nkm.lt sita ir as spejau pamatyt, kvepia konspiracija.
30-40lt per day? Kas cia per nerealus skaiciai. sb@nkm.lt sita ir as spejau pamatyt, kvepia konspiracija.
-
na cliku problema galima gan paprastai išspresti tik aišku reikia pasiulyti reklamuotis su hw ir žaidimu (ne softu apskritai)pardavimu susijusioms įmonėms ,nes dabar reklamos nepasiekia savo auditorijos (šiuo metu reklamina maximos akcijas,egzotikos padangas ir hostinga) ,visiškai kitas reikalas jai kokia skytech ar 1a pramotintu siulydamami excliusivines nuolaidas pvz 560ti tik už 599lt ar koki D3 pre-orderi 5-10lt pigiau išloštu ir technews ir reklamuojama įmonė
-
del reklamos tai popup'ai absoliutus blogis jie tiesiog dauguma vartotoju verčia naudoti adblock ,baneriai kitas reikalas dar vienas budas tai reklama mažaug google stiliumi kai prie straipnio nuorodos su remeju specialias pasiulymais ,ir pagaliau apžvalgas naujas reiketu talpinti į pagrindinį puslapi ,o ne suslėpti kaip darbar viršuje nės dabar dauguma useriu tik naujienu paskaito ,o į apžvalgas neatkriepia demesio.
Nu ir kam viso sito reikejo SB? Kokia esme sitos temos? Cia ir taip visiem aisku, kas blogai su saitu, administracija. Nieko naujo nepasakei. P.S. Kas liecia reklama, tai cia speju koks 75% lankytoju naudojo adblocka. Pats asmeniskai visiem kuriem tvarkau pc, tai butinai irasau adblocka. Pvz technologijos.lt man baisus saitas yra be adblocko, senai buciau uzmirses as ji kitokiu atveju. Ner ko stebetis, kad pajamos krenta is reklamu.