Kas cia per naujas "trendas", kokia hologafine apyranke ? ar kokia smart programele kaip gyventi optimaliai
Va va, ką gauni dovanų: dušo žele (gerai, dar nuo praeitų Kalėdų naudoju), kojinių (gerai), dar kas nors gauna skutimosi reikmenis, dar kokį šaliką ar kepurę.ToBeX wrote: ↑2018-11-23 09:57Planuoju žmonai vandens motociklą padovanot, bet dažniausiai man planai neišdega.
jau koki 5 metai dovanojam giminėj vieni kitiems ką nors skanaus tiesiog, tai žmogui gaunasi koki 10-15e, skanios vytintos dešros paimi vyrams, moterims ten visokių saldumynų ar džiovintų vaisių rinkinių, kavos ar arbatos ir visi patenkinti, o tada visi kas ką nori pasidovanoja sauvisi patenkinti, nereikia per galvas verstis ieškant ir žinai, kad dovana nedulkės ant lentynos.
Irasai nupiratintu zaidimu vaikams ir volia. Best money saving measuresigis wrote: ↑2018-11-29 21:56Mes tai su suaugusiais seniai susitarėm, kad pakanka kokių niekučių už 10eur. Galvojom iš pradžių tartis kad nieko nedovanot, bet vistiek smagu bent kažką gauti. Tai man pilnai pakanka gaut ir kokią dušo želė arba knygą arba kad ir bilietą į kinąVisai pavydžiu menininkams, kurie gali tiesiog nupiešti kokį sketch'ą ar paveiksliuką, tai išvis kiek jiems susitaupo laiko ir pinigų per tokias šventes. Su vaikais aišku sunkiau, aš pats turiu nemažai sūnėnų ir dukterėčių, tai jiems nepaaiškinsi, kad šiemet suaugę nusprendę pataupyt pinigus ir nieko nedovanot
Bet jiems irgi yra gerų alternatyvų dovanoms, pvz lavinamieji žaislai https://www.elektromarkt.lt/lt/laisvala ... i-zaidimai arba vyresniems vaikams stalo žaidimai http://hobbyshop.lt/stalo-zaidimai
Paprašai, kad kas Steame paskolintų (pasherintu) visą biblioteką, nereikia piratinti ir gali online loštiStrelok wrote: ↑2018-11-29 22:57Irasai nupiratintu zaidimu vaikams ir volia. Best money saving measuresigis wrote: ↑2018-11-29 21:56Mes tai su suaugusiais seniai susitarėm, kad pakanka kokių niekučių už 10eur. Galvojom iš pradžių tartis kad nieko nedovanot, bet vistiek smagu bent kažką gauti. Tai man pilnai pakanka gaut ir kokią dušo želė arba knygą arba kad ir bilietą į kinąVisai pavydžiu menininkams, kurie gali tiesiog nupiešti kokį sketch'ą ar paveiksliuką, tai išvis kiek jiems susitaupo laiko ir pinigų per tokias šventes. Su vaikais aišku sunkiau, aš pats turiu nemažai sūnėnų ir dukterėčių, tai jiems nepaaiškinsi, kad šiemet suaugę nusprendę pataupyt pinigus ir nieko nedovanot
Bet jiems irgi yra gerų alternatyvų dovanoms, pvz lavinamieji žaislai https://www.elektromarkt.lt/lt/laisvala ... i-zaidimai arba vyresniems vaikams stalo žaidimai http://hobbyshop.lt/stalo-zaidimai
![]()
Patarimas: dovanas Kaledoms pirk sausio menesio pradzioje: eiliu nera, zmoniu nera, kainos - -30% ar net -70%.
Pirkau Pigu.lt pasiūlęs pigesnę kainą jiems sutiko (rde.lt buvo 264e su centais) nuleido dar eura, tai 263, plius dviejų metų garantija, nes kai kur mačiau tik 12mėn siūlo. Tai iš kokio Gearbest ne kažką ir bučiau išlošęs, plius lietuviška garantija yra tai žymiai ramiau.
Kad tas skudurėlis neplauna, o tik sudrėkina grindis faktas. Per klaidą kiek lieka ant jo ko nors tiek ir lieka. Ir kas jį turi (II kartos) deda kartą per mėnesį, o ne kas kart. Vienas pažįstamas tai per dieną kol darbe būna leidžia jį siurbliuoti tris kartus. Sakau kam? Sako negi gaila. Bet čia anglas, o man akumo krovimo ciklų gaila būtų ir t.t.jmarius wrote: ↑2018-12-05 14:04Pirkau Pigu.lt pasiūlęs pigesnę kainą jiems sutiko (rde.lt buvo 264e su centais) nuleido dar eura, tai 263, plius dviejų metų garantija, nes kai kur mačiau tik 12mėn siūlo. Tai iš kokio Gearbest ne kažką ir bučiau išlošęs, plius lietuviška garantija yra tai žymiai ramiau.
Dėl antros kartos S50, vienas komentaras labai patiko:
"Turiu S50. Siurbia tikrai gerai, joks rankinis siurblys, kokį teko bandyti, taip gerai nuo kilimo nesurinko šuns plaukų, kaip šis robotas. Tik plovimo funkcija tikrai nekažką. Dažniausiai plaunant grindis reikia panaudoti šiek tiek jėgos ar patrinti kelis kart tą pačią vietą, kad ji pilnai išsivalytų, o siurblys tiesiog pravažiuoja su drėgnu skudurėliu ir viskas. Nebent ten liepsi jam kokius 5 kart tą patį kambarį praplaut, tada gal kažkas ir gausis. Tai funkcijai labiau tiktų grindų sušlapinimo pavadinimas negu plovimoIr pati dulkių dėžutė tikrai galėtų būti didesnė. Kadangi mano šuo gana stipriai šeriasi, tai kol išsiurbia 2 kambarių butą, ją tuštinti reikia minimum 2 kartus. Bet šiaip esu patenkintas šiuo pirkiniu."
Plius pasiskaityk čia apžvalga šiokia tokia padės gal apsispręsti: https://www.facebook.com/pg/NiuxTech/ph ... 0487526509
Nu didesnei švarai palaikyti tai neblogai su šlapiu kai pravažiuoja, dulkių nebus
Kad tas skudurėlis neplauna, o tik sudrėkina grindis faktas. Per klaidą kiek lieka ant jo ko nors tiek ir lieka. Ir kas jį turi (II kartos) deda kartą per mėnesį, o ne kas kart. Vienas pažįstamas tai per dieną kol darbe būna leidžia jį siurbliuoti tris kartus. Sakau kam? Sako negi gaila. Bet čia anglas, o man akumo krovimo ciklų gaila būtų ir t.t.![]()
II kartos kiek žinau geriau ant kilinų užlipa, lazerinis daviklis labiau centre, todėl geriau ribas jaučia. Šiaip abu variantai stipriai verti dėmesio atrodo. Dabartiniuose namuose šluostės uždėti apskritai negalėčiau nes kilimas, nekilimas, vėl kilimas, bet ateičiai tolimai atrodo ta šluostė gal ir nieko būtų![]()