Update notes

Administracijos klausimai ir pan
User avatar
vacoum
Posts: 510
Joined: 2010-06-11

Re: Update notes

Post by vacoum » 2017-07-11 14:48

PhaNtoM wrote:
2017-06-09 09:37
vacoum wrote:
2017-06-09 00:02
sveiki adminai:

du pastebejimai, svetaineje nerodo mano Iconos, nors esu uzsigistraves ir kitose pvz uzsienio svatainese mano iconos rodo.
kartais neveikia ratuko eventas, puslapis nesiscrolina, reikia su pele tempti pati scrolo valdikli.

Tai tiek.
Ar ta icon'a nurodyta https://en.gravatar.com/ sistemoje? Ar wordpress.com? Mes turime įskiepį, kuris leidžia uploadinti savo paveikslėlį, nes standartiškai wordpress ima paveikslėlius iš gravatar, todėl yra šansų, jog tas įskiepis ir standartinis wordpress veikimas kiek pykstasi...
Kokia naudojama narškyklė? Siūlau dėl visa ko pabandyti ctrl+f5 (pilną puslapio refresh), nes tema ir jos scrolinimo features keitėsi, gal kažkas užsilikę cache ir pykstasi, arba, kaip ir sakė, tiesiog mechaninis pelės gedimas...
tai kad esu registraves gravatar'e ir kas idomiausia, kiti uzsienio puslapiai, kurie taip pat naudoja gravatar'a, mano avatara rodo, tik technews.lt nerodo.

User avatar
vacoum
Posts: 510
Joined: 2010-06-11

Re: Update notes

Post by vacoum » 2017-07-11 14:50

dar pastebejimas: scrollas neveikia su peles ratuku, reikia skrolinti judintant pati scroll bara (kas santykinai labai nepatogu).Forume scrollas veikia, neveikia paciam technews.lt

User avatar
Maariux
Posts: 373
Joined: 2009-08-03
Location: Vilnius

Re: Update notes

Post by Maariux » 2017-07-11 16:01

Win7, 64bit, chrome ir ffox, su pelėmis logitech performance mx, G400, viskas veikia.
vacoum wrote:
2017-07-11 14:50
dar pastebejimas: scrollas neveikia su peles ratuku, reikia skrolinti judintant pati scroll bara (kas santykinai labai nepatogu).Forume scrollas veikia, neveikia paciam technews.lt

daimonass
Posts: 1293
Joined: 2011-01-25

Re: Update notes

Post by daimonass » 2017-07-11 16:02

vacoum wrote:
2017-07-11 14:50
dar pastebejimas: scrollas neveikia su peles ratuku, reikia skrolinti judintant pati scroll bara (kas santykinai labai nepatogu).Forume scrollas veikia, neveikia paciam technews.lt
Man veikia, pamegink ctrl + f5 paciam technews.lt
Didieji forumo troliai
SB :D
acceleration7817
jokbon

User avatar
Katonas
Posts: 1494
Joined: 2008-10-03

Re: Update notes

Post by Katonas » 2017-07-11 16:32

Man vieną kart iš niekur irgi scrol nebeveikė. Išvaliau sausainius ir viskas vėl ledas. Bet jau ne pirmas žmogus skundžiasi.
a.k.a. Mindaugas Klumbis
MiTech

daimonass
Posts: 1293
Joined: 2011-01-25

Re: Update notes

Post by daimonass » 2017-07-11 18:06

HMm. Cia dar viena liga wordPress'o ? Ar cia kazkur kitur problemos ?
Didieji forumo troliai
SB :D
acceleration7817
jokbon

User avatar
vacoum
Posts: 510
Joined: 2010-06-11

Re: Update notes

Post by vacoum » 2017-07-11 18:17

daimonass wrote:
2017-07-11 16:02
vacoum wrote:
2017-07-11 14:50
dar pastebejimas: scrollas neveikia su peles ratuku, reikia skrolinti judintant pati scroll bara (kas santykinai labai nepatogu).Forume scrollas veikia, neveikia paciam technews.lt
Man veikia, pamegink ctrl + f5 paciam technews.lt
Na naudojuosi ne vienus metus technews.lt is ivairiu kompiuteriu ir browseriu.

Idomumo deleiai padariau ctrl + f5. Kaip ir spejau - nesuveike.

Matosi, kad scrollas veikia, kol puslpais nebaige krautis. Ta prasme technews.lt puslapi gali skrolinti, kol dar jis visko neperpute. Tad man isvados akivaizdzios: uzdetas javascriptinis event listeneris, kuris perima scrolla ir stopina event back propogation'a.

Tegul adminai paiesko tokio daikto:
document.addEventListener('touchmove', function(evt) {
evt.preventDefault();
});

ar kazko panasaus.

Kodel vieniems veikia, kitiems ne - gali buti kaltos browerio versijos. Dabar testavau su Crhom'u.

User avatar
vacoum
Posts: 510
Joined: 2010-06-11

Re: Update notes

Post by vacoum » 2017-07-11 18:39

Katonas wrote:
2017-07-11 16:32
Man vieną kart iš niekur irgi scrol nebeveikė. Išvaliau sausainius ir viskas vėl ledas. Bet jau ne pirmas žmogus skundžiasi.
idomumo delei issivaliau ir as sausainius, tik buvau 99.99999% tirkas, kad scrollui tai nepades, nes cia grynai javascriptas.

User avatar
BC00
Posts: 2610
Joined: 2008-06-21

Re: Update notes

Post by BC00 » 2017-07-11 18:54

Firefox 54.0.1 - no problems :)

daimonass
Posts: 1293
Joined: 2011-01-25

Re: Update notes

Post by daimonass » 2017-10-11 19:43

Pastaruoju metu, matau forume, zmones netycia sukuria po keleta postu. Siap gal reiktu ispresti sita dalyka ? Kas yra istikruju labai lengva.
Didieji forumo troliai
SB :D
acceleration7817
jokbon

User avatar
Stipena
Posts: 1238
Joined: 2011-01-12
Location: Klaipėda
Contact:

Re: Update notes

Post by Stipena » 2018-03-10 19:40

Ar būtų įmanoma forume pridėti "off-topic" bbkodą, nes nu reikia? :) Kaip pvz
Image
Ryzen 1600X Be quiet Dark Rock Pro 4, Gigabyte B350 Gaming 3, RX Vega 56 Morpheus II Be quiet Silent Wings 3, 16GB DDR4, SM951 256GB NVMe, 850EVO 500GB, MX500 1TB, Be quiet Straight Power 11 750W, FD Define S, BenQ XL2730Z 27" 1440p 144Hz Freesync, Steelseries (M800, Sensei Wireless, Siberia 840), Logitech Z-5500

User avatar
IFeelYou
Posts: 3257
Joined: 2014-08-20
Contact:

Re: Update notes

Post by IFeelYou » 2018-03-10 21:25

Stipena wrote:
2018-03-10 19:40
Ar būtų įmanoma forume pridėti "off-topic" bbkodą, nes nu reikia? :) Kaip pvz
Image
Tai aš galiu ir pratrint "nepilnai", ta prasme ne permanently.
i9-7980XE @ 4.8 Ghz Custom Watercooled|ASUS Rampage Apex VI X299|G.Skill Trident Z 16GB DDR4 (4200/17)|ASUS Poseidon 1080 Ti + Phanteks Glacier waterblock|Intel Optane 900p 280GB|Crucial MX300 2TB SSD Raid0|Antec HCP Platinum 1300W|EVGA DG-86 Case|Samsung U32H850 4K 32" + LG 27EA63 27"|Razer peripherals

User avatar
Stipena
Posts: 1238
Joined: 2011-01-12
Location: Klaipėda
Contact:

Re: Update notes

Post by Stipena » 2018-03-11 02:19

IFeelYou wrote:
2018-03-10 21:25
Stipena wrote:
2018-03-10 19:40
Ar būtų įmanoma forume pridėti "off-topic" bbkodą, nes nu reikia? :) Kaip pvz
Image
Tai aš galiu ir pratrint "nepilnai", ta prasme ne permanently.
Na visko nesužiūrėsi tai toks bbkodas būtų idealu.
Ryzen 1600X Be quiet Dark Rock Pro 4, Gigabyte B350 Gaming 3, RX Vega 56 Morpheus II Be quiet Silent Wings 3, 16GB DDR4, SM951 256GB NVMe, 850EVO 500GB, MX500 1TB, Be quiet Straight Power 11 750W, FD Define S, BenQ XL2730Z 27" 1440p 144Hz Freesync, Steelseries (M800, Sensei Wireless, Siberia 840), Logitech Z-5500

daimonass
Posts: 1293
Joined: 2011-01-25

Re: Update notes

Post by daimonass » 2018-04-04 10:36

Ar man vaidenasi, ar forumas turėjo rollback'a kokių 6h ?
Didieji forumo troliai
SB :D
acceleration7817
jokbon

User avatar
IFeelYou
Posts: 3257
Joined: 2014-08-20
Contact:

Re: Update notes

Post by IFeelYou » 2018-05-17 08:22

Ar čia man vaidenasi ar dabar naujienų komentarai kairėje pasislinko žemiau negu apžvalgos?
i9-7980XE @ 4.8 Ghz Custom Watercooled|ASUS Rampage Apex VI X299|G.Skill Trident Z 16GB DDR4 (4200/17)|ASUS Poseidon 1080 Ti + Phanteks Glacier waterblock|Intel Optane 900p 280GB|Crucial MX300 2TB SSD Raid0|Antec HCP Platinum 1300W|EVGA DG-86 Case|Samsung U32H850 4K 32" + LG 27EA63 27"|Razer peripherals

User avatar
PhaNtoM
Site Admin
Posts: 348
Joined: 2007-09-07
Location: Vilnius
Contact:

Re: Update notes

Post by PhaNtoM » 2018-05-17 08:29

IFeelYou wrote:
2018-05-17 08:22
Ar čia man vaidenasi ar dabar naujienų komentarai kairėje pasislinko žemiau negu apžvalgos?
Tau tikrai nesivaideno, arba BC00 žaidžia su nustatymais arba mūsų tema įgavo AI, nes prieš tai nei iš šio nei iš to buvo atsiradę naujausių apžvalgų įskiepis kairėje, kai jos jau rodomos ir puslapio centre, o dabar vėl buvo atsiradęs dar aukštesnėje pozicijoje. :D
Kovotojas su vėjo malūnais

User avatar
Katonas
Posts: 1494
Joined: 2008-10-03

Re: Update notes

Post by Katonas » 2018-05-17 09:11

Čia mes su BC00 buvom, įdėję. Ta viršutinė "karusele" yra apgailėtina, niekas ja niekada nesinaudoja. Jos krovimasis mane pastoviai nervina su telefonu, jau spaudi atidaryti naujiena, tada ji užsikrauna ir viskas pasislenka ir paspaudi ne tą. Panašiai ir su PC jei lėtesnis netas.
a.k.a. Mindaugas Klumbis
MiTech

User avatar
PhaNtoM
Site Admin
Posts: 348
Joined: 2007-09-07
Location: Vilnius
Contact:

Re: Update notes

Post by PhaNtoM » 2018-05-17 10:00

Supratau, kad norisi greitesnio arba bent jau tokio varianto, kuris užima vietą / užsikrauna ankščiau?
Kovotojas su vėjo malūnais

User avatar
Katonas
Posts: 1494
Joined: 2008-10-03

Re: Update notes

Post by Katonas » 2018-05-17 10:30

PhaNtoM wrote:
2018-05-17 10:00
Supratau, kad norisi greitesnio arba bent jau tokio varianto, kuris užima vietą / užsikrauna ankščiau?
Aš negaliu pasakyti, ko aš norėčiau, bet man šita kur dabar yra, tai nelabai iš tikro patinka. Kiek pamenu, jei padarai, kad ten suktusi ji, tai visas puslapis kilnojasi. Dėl to aš buvau sugalvojęs šone įkraut apžvalgas, nes netikiu, kad kas tas mažas rodykles spaudžia kur galima pamatyti kitą apžvalgą. tas šone papildomas apkrovimas irgi nėra gerai.

Man asmeniškai patiktų, kad apžvalgų ta zona būtų su viena pagrindine ir dar bent dvi/trys apžvalgos mažesniuose langeliuose. Gerai būdavo senam Technews tinklapyje, kai viršuje juosta su apžvalgomis būdavo.
a.k.a. Mindaugas Klumbis
MiTech

User avatar
Katonas
Posts: 1494
Joined: 2008-10-03

Re: Update notes

Post by Katonas » 2018-06-10 15:29

Sveiki, gal kas žino wordpress plugin, kuris duotų pilnavertį turinį, pavyzdžiui tokį koks yra TechpowerUP apžvalgose . Negi vienintelis būdas rankomis padaryti? Būtų gerai toks iššokantis meniu su puslapių pavadinimais ir dar "sekantis puslapis" mygtukas.


Image
a.k.a. Mindaugas Klumbis
MiTech

Post Reply