Parduodu VGA
-
Pezalai jus cia, ati dabar yra pranasesne, kas del kaitymo pats turiu 4870 su paprastu ausinimu daugiau 80 nekyla. ir tai overclokas darytas nuo 750 iki 810, ir 900 iki 1100, ir jau penkis menesiukus sukasu kaip bitute, o apie nvidia destop mode plokstems priekaistu neturiu, bet su laptominem ir pats nudeges esu tiek su 8600GT tiek su 9600gt abbi kaista kaip tankai jei ilgiau palosi koki zaidima tai fsp krenta ant akiu. O del ausintuvo garso , na kai nieko nedarai tai 35proc. sukimosi net nesigirdi, o kai zaidi dirba 50 bet juk zaidi tai to triuksmo nei girdeti, beje jis nera kaip lektuvas.
P.S. beje pabaigai nusipirki normalia dezute tai pamirsi kas yra triuksmas is vis
Cia tik mano nuomone
P.S. beje pabaigai nusipirki normalia dezute tai pamirsi kas yra triuksmas is vis
Cia tik mano nuomone
-
CandyBoy taip candyboy tu kietas
.... Su tavim isvis niekas nesneka taip , kad nesinervuok. Deft as rasiau praitam komentare , kad as praejau apie Ati nes tu stumiai ant Nvidia negi netaip ? \" mano nuomone abi gali turėti problemų, jei naudosi kasdien tačiau aš nesu tikras ir tai tik mano spėjimas paremtas kelių žmonių praktiškais susidūrimais. \" nu va perskaiciau ka norejau , gi ar taip sunku buvo priestai parasyti ? Tu vos ne kaip fakta parasei apie tai jog nvidia genda ir t.t. Nors tai tik buvo pora draugeliu kuriems kazkas suejo, man pasirode tie tavo teiginiai kaip faktai todel ir kaip tu sakai uzsipuoliau tave , o tik dabar tu parasei ka norejau iskart isgirst , vistiek teigiai ir teigiai blogiausias nvidia puses o as ati
. Kas del to jg parasiau \" Pamates tavo skelbimus \" tai sorry netaip parasiau turejau omeny komentarus
. Ir siaip man dar neatsakei nes nezinai kaip atsakyti y klausima kuris buvo toks \" Tai jei cia pardavinejama Nvidia kortos, kam cia isvis rasineji jos sugesta , tik testams skirtos ir t.t. ? Na bet ai koks skirtumas .. Na man atrodo gincas issprestas , baigiam rietis ir susitaikom jei buvai uzpykes 

jus man atodo abudu isvis daugiau nelyskit i skelbimu skiltis, nes as kaip pardavejas tikrai nelendu i kitas temas, nes man ten neaktualu jusu diskusijos taip, kad jei nieko neperket tai ir patylekit nerodydami kur tik imanoma savo apsiskaitymo internete apie savo testus, kas susidomes apie preke tas ir pasidomes savo zinomuose saltiniuose