daimonass wrote: ↑2017-05-01 15:12
IFeelYou wrote: ↑2017-04-30 19:37
daimonass wrote: ↑2017-04-30 14:09
Kokia nauja nusipirkai ?
Razer Ornata
Hm. Pusiau mebranine-mechanine klava. Net nezinojau kad tokiu buna. Ir kokie atsiliepimai ? Ar rasosi taip kaip su mechanine, o tyle kaip membranine, ar deja taip nera viskas nuostabu ?
Jo, mecho-membraninė. Toks įdomus derinukas ištikrųjų. Aš turėjau DeathStalker, kuri man labai patiko, bet trūko to, ką buvau išbandęs su Corsair K70. Man patinka tas mechaninių klaviatūrų garsas ir tai kad jauti kada pilnai nuspaudei mygtuką. Tačiau pilnai mechaninės tiesiog negalėjau naudoti nes darydavau klaidų spausdindamas dėl labai aukštų mygtukų.
Sakyčiau Ornata yra tylesnis mechaninių variantas, su mažesniu taktiliniu jutimu ir vidutinio aukščio mygtukais. Jie nėra chicklet, bet nėra ir tokie kaip visokių Blackwidow (1 cm aukščio).

Garsas taip pat nėra toks, kad pakeltum žmoną ir vaikus bespausdindamas. Tu girdi tą malonų atsako garsą, bet jis vėl gi yra per viduriuką.
Pats turbūt nesi visų tų Chromų mėgėjas, bet reikia pripažinti spalvos tikrai gražios, daug efektų (Fire etc...), galima gražiai priderinti prie pelės ir prie korpuso apšvietimo.
Labai labai patogus palm rest'as. Toks kokybiškas, silikoninis. Maloniai jaučiasi.
Kaina klaviatūros irgi padori (lyginant su mechaninėm), jeigu domintų duočiau kontaktus kur nusipirkti pigiau (draugas jomis prekiauja pagal išskirtines Razer teises).
Iš minusų tai sakyčiau gal kiek per paprasta, nėra visų tų papildomų mygtukų (jeigu jie reikalingi), pvz. garso reguliavimai, mute, play ir t.t.
Taip pat tas Razer logotipas ant palm rest'o jaučiasi per delnus, bet čia jau aš daugiau kabinėjuosi.
i9-7980XE @ 4.8 Ghz Custom Watercooled|ASUS Rampage Apex VI X299|G.Skill Trident Z 16GB DDR4 (4200/17)|ASUS Poseidon 1080 Ti + Phanteks Glacier waterblock|Intel Optane 900p 280GB|Crucial MX300 2TB SSD Raid0|Antec HCP Platinum 1300W|EVGA DG-86 Case|Samsung U32H850 4K 32" + LG 27EA63 27"|Razer peripherals