Neatpazista VGA
Sveiki, tai vat gal kas kokiu pasiūlymų turės. Problema ta kompas veikė jau senai ir viena diena juodas ekranas, nu ir pradėjau viska testuot idėjus vga į kita pc veikia, ramai irgi be prob, maitiakas irgi vnz viskas praktiskai buvo pakeista bet su ta vga neveikia, bet ta vga bandziau dar 2 kituose pc tai veike be problemu testus leidau ir t.t. Tai padariau isvada kad matke, pakeiciau matke i visiskai nauja lygiai ta pati situacija. Kompas su kitom VGA veikia o su ta ne (nors seniau ejo be problemu). Pajungus kita maitinbloki tas pats. Liko tik CPU neisbandytas nors veikia su kita VGA. Kaip viskas atrodo tai kraunant kompa tiesiog visad juodas ekranas ir vsio be jokiu beep(cia su ta VGA).
Taigi gal kokiu pasiulymu ?
Taigi gal kokiu pasiulymu ?
Cpu: Athlon X2 5600+ AM2 ADA5600IAA6CZ
MB: asrock M3A-GLAN / (buvo gigabyte ga-m1sme-s2)
Ram: 1x2 DDR2 667 ADATA (buvau pakeites i kingstono 2gb 800mhz)
VGA: Sparkle 8500gt 512mb (buvau idejas GTX260 tai veike be prob)
PSU: codegen 400w (bandziau su saviskiu chieftek 650w)
hdd ir cdrom tai manau nesvarbu nes atjungus ramus ir hdd su cdrom viestiek juodas ekranas
MB: asrock M3A-GLAN / (buvo gigabyte ga-m1sme-s2)
Ram: 1x2 DDR2 667 ADATA (buvau pakeites i kingstono 2gb 800mhz)
VGA: Sparkle 8500gt 512mb (buvau idejas GTX260 tai veike be prob)
PSU: codegen 400w (bandziau su saviskiu chieftek 650w)
hdd ir cdrom tai manau nesvarbu nes atjungus ramus ir hdd su cdrom viestiek juodas ekranas
- newdiamond
zmogau parasyk kurioj vietoj juods ekrans....visai net bios nekrauna ?
durnsas klausimas . o monikas veikia ????
durnsas klausimas . o monikas veikia ????
Ryzen 7 5800x3D+Dark Rock 4|MSI 6700XT|Asus ROG Strix B550-A|G.skill Trident Z 2x8 Gb 3200 MHz CL16|m.2/SATA|Corsair RM650i|FD Meshify C TG|TUF VG27AQL1A|Pioneer VSX430-+Wharfedale Crystal CR-30.4|Rival3+Cougar 300K
Man ir katik lygiai toks pat variantas buvo, nes siaip ankstesniais variantais man nerode signalo, nes tada mamke nesuprato naujo cpu ir su senu atnaujinau bios, bet si karta as uzsiknisau juodai ik tiek kad nebezinojau net ka keist, o tiek pravargau su vga, kuri kitam kompe veikdavo, pasirodo labai afigienas bairis, as nesenai keiciau lcd ir neatkreipiau per daug i tai demesio - vienas dalykas toks sush... kad juokiausi ilgai, ijungiau pc, nera signalo bet veikia, tik paspaudziau ant lcd auto nustatymo mygtuka, kad nusistatytu auto resolution ir perkrovus signalas atsirado