padekit atsinaujinti
-
Longhorn> bet tai kam imti is parduotuves, kai galima is manes paimti?:D Augustazz> tai kad man nereikia tu ramu, as noriu 8gb isimesti, o dabar negaliu to padaryti nes reikia taikyti ta pati modeli, o kad tuos pacius isimesti ziurejau man dar 4gb kainuos 80lt. tai bleen... o siaip jei ne ta pati modeli, tai labai blogai?
[c] Dario rašė:
Longhorn> bet tai kam imti is parduotuves, kai galima is manes paimti?:D Augustazz> tai kad man nereikia tu ramu, as noriu 8gb isimesti, o dabar negaliu to padaryti nes reikia taikyti ta pati modeli, o kad tuos pacius isimesti ziurejau man dar 4gb kainuos 80lt. tai bleen... o siaip jei ne ta pati modeli, tai labai blogai? [/c]
Jei specifikacijos, tai praktiškai nesvarbu, na nebent pyksis mamkė ar esami ram su įdėtais. Bet jei veikia, tai - great.
Longhorn> bet tai kam imti is parduotuves, kai galima is manes paimti?:D Augustazz> tai kad man nereikia tu ramu, as noriu 8gb isimesti, o dabar negaliu to padaryti nes reikia taikyti ta pati modeli, o kad tuos pacius isimesti ziurejau man dar 4gb kainuos 80lt. tai bleen... o siaip jei ne ta pati modeli, tai labai blogai? [/c]
Jei specifikacijos, tai praktiškai nesvarbu, na nebent pyksis mamkė ar esami ram su įdėtais. Bet jei veikia, tai - great.

Kovotojas su vėjo malūnais
Macbook Pro 16" M1 Pro | 32GB | 512GB
Macbook Pro 16" M1 Pro | 32GB | 512GB
Dario > nesipyks, pats siandien y savo nesiojama papildomus 4GB http://goo.gl/XhJQp ystaciau ir ka jei Dell kisa samsungo ramus tai tureciau vargt tokio pacio modulio beieskodamas..?
bullshit viskas veikia normaliai.