Modemas TEO internetui
Sveiki, sugedo TEO modemas, todėl nusprendžiau įsigyti naują iš parduotuvės. Namuose yra atvestas plačiajuostis TEO internetas, todėl reikia modemo kuris būtų pilnai suderintas su TEO internetu. Taigi noriu paklausti, ar visi modemai veikia su TEO internetu ir ar reikia ten kažkokių specialių sudėtingų konfiguravimų? Naudojuosi tik TEO internetu, televizijos GALA neturiu ir neplanuoju turėti.
Kad išsklaidyčiau neaiškumus tai paminėsiu, kad internetas aiteina telefono linija (pats TEO, tai vadina plačiajuosčiu internetu). Nejau nieks nebandet ne TEO "firmini" modemą su telefono linija? Kiek randu info internete tai žmonės rašo, kad internetas kas 20 min dinginėja su modemu ne iš TEO, yra parašyta keletas sprendimų, tačiau nieks taip ir aiškiai nepatvirtina, kad viskas veikia be problemų.
-
asmenine patirtis treti metai eina kaip gyvenu be jokiu pireliu, speedtouch ir tt.. nenaudoju interaktyvios gala tv tad man Teo routeris kaip ir ne butynibe tad pries tris metus tuktuk aukcionuose berods uz 70 Lt isigijau Neatgear DNG 2000 jokiu nesamoniu jokiu persikraudinejimu interneto dingimu. Interneto planas optimalus + download speed apie 7,5 Mbps, upload 0,7 Mbps
city>
juokingiausias dalykas kad tasai adb vistiek pirelis
http://www.speedguide.net/routers/adb-p ... outer-2344
kiek maigiau ta Adb visai nieko tik uzknisa leeeetas tikrai letas rebootinimasis kol visu portu nepatikrina tol neysijungia
galima ir arbatos iseit atsigert 

[c] city50 rašė:
Apsimoka imt tą už 3lt per mėn, bet tik ne drg a125g. Duoda dabar ADBB PDG A4001N, iš specifikacijų atrodo gerai, o kai lifetime garantija ir grąžint galima tai tikrai gerai. [/c]
Pritariu dėl šio varianto. Pas mane patį prieš maždaug 2 metus su žaibo pagalba nukepė senasis pirelli a125g, kuris buvo išpirktas su sutartimi. Išsinuomavau už 3lt/mėn naują tokį patį, kol vieną dieną internete užmačiau, jog yra naujesnis. Kadangi man psichavo a125g su wireless, tai dinginėdavo, tai dar kas, žodžiu buvo nepastovus, tai sumaniau pakeisti. Be problemų pakeitė ir moku tuos pačius 3lt/mėn su A4001N. Beje, problemos kartais vistiek pasitaiko, bet čia matyt dėl kompiuterių konfiguracijos, nes ant nešiojamų ir telefonų viskas veikia puikiai, o ant stacionarių prijungtų per wifi kartais ožiuojasi signalas. O šiaip viskas tvarkoj, jei tik tiek reikia, taip pat rekomenduoju nuomotis. Galų gale nuspręsi keisti internetą - nebus pinigai į balą, tiesiog atiduosi ir tiek
Apsimoka imt tą už 3lt per mėn, bet tik ne drg a125g. Duoda dabar ADBB PDG A4001N, iš specifikacijų atrodo gerai, o kai lifetime garantija ir grąžint galima tai tikrai gerai. [/c]
Pritariu dėl šio varianto. Pas mane patį prieš maždaug 2 metus su žaibo pagalba nukepė senasis pirelli a125g, kuris buvo išpirktas su sutartimi. Išsinuomavau už 3lt/mėn naują tokį patį, kol vieną dieną internete užmačiau, jog yra naujesnis. Kadangi man psichavo a125g su wireless, tai dinginėdavo, tai dar kas, žodžiu buvo nepastovus, tai sumaniau pakeisti. Be problemų pakeitė ir moku tuos pačius 3lt/mėn su A4001N. Beje, problemos kartais vistiek pasitaiko, bet čia matyt dėl kompiuterių konfiguracijos, nes ant nešiojamų ir telefonų viskas veikia puikiai, o ant stacionarių prijungtų per wifi kartais ožiuojasi signalas. O šiaip viskas tvarkoj, jei tik tiek reikia, taip pat rekomenduoju nuomotis. Galų gale nuspręsi keisti internetą - nebus pinigai į balą, tiesiog atiduosi ir tiek