2012-12-17 windows crash
pas vienus buvo cmos erroras ir ,aišku, nusimušė parametrai (po pranešimo "f1" leido sistemą paleisti). pas kitus rodė bios crashą ir teko paleidinėti sistemą dar kartelį /rr būdu. pas trečius nieko panašaus nebuvo apart vieno.. pas visus buvo googlo pranešimas, kad šia svetaine (google/gmail/..) naudotis yra nesaugu.
aš visgi supratau kur čia šaknys ...
2012-12-21 artėja..
o jei rimtai... ačiū, zygys, nežinojau, kad googlas perspėja apie saugumo stygių, kai laikas nesutampa. bet, kaip sakiau, pas kitus kompus nebuvo cmos reseto ir jiems data liko, kokia ir buvo, bet googlas vis vien rodė saugumo klaidą. o taip pat minėjau, kad ir iphone ios 6.0.1 rodė googlo klaidą. ne prie visų kompų buvau priėjęs ir ne visus lietęs, dėl to čia mano pirštai ne prie ko
:D

o jei rimtai... ačiū, zygys, nežinojau, kad googlas perspėja apie saugumo stygių, kai laikas nesutampa. bet, kaip sakiau, pas kitus kompus nebuvo cmos reseto ir jiems data liko, kokia ir buvo, bet googlas vis vien rodė saugumo klaidą. o taip pat minėjau, kad ir iphone ios 6.0.1 rodė googlo klaidą. ne prie visų kompų buvau priėjęs ir ne visus lietęs, dėl to čia mano pirštai ne prie ko