Peles parinkimas

Diskusijos susijusios su visa PC geležimi
Post Reply
Naitas

Peles parinkimas

Post by Naitas » 2016-12-24 18:47

Sveiki, su sventem visus!

Kagi, po beveik 8 ar 9 metu naudojimo, pradejo streikuoti patikimasis G9. Pradeda atsirasti random double clicks ant desinio klaviso ir taip pat scroll kartais streikuoja jau. Isvada paprasta, reikalingas naujas irenginys.

Kadangi buvau labai patenkintas sia pele (G9), noretusi isigyti kazka panasaus, svarsciau net apie dar viena G9, bet deja, vien surasti ja prekyboje gan sudetinga, o jei ir atsiranda, tai kaina yra is kosmoso srities.

Dabar labai sudomino LOGITECH G502 Proteus Spectrum. Kiek skaitinejau, daznai minimi buvo 2 dalykai:
Pirma, prastas pagalveliu ilgaamziskumas, jos labai greitai susidevedavo. Lygtais buvo sutvarkyta su RGB atnaujinimu.
Antra, metalinis ratukas. Dauguma review minima, kad yra gan sunku nuspausti ratuka, su paspaudimu kartais suveikia ir "scroll left/right" funkcija. Taip pat buvo minima, kad jei prakaituoja rankos, metalinis ratukas megsta nuslysti.

Gal kas naudojate sia pele (G502) ir galetumete pakomentuoti kokia yra jusu patirtis su sios peles ratuku? Man tai yra labai svarbus klausimas, kadangi naudoju tiek middle click, tiek scroll right/left funkcijas labai daznai ir tikrai nenoriu su paspaudimu (middle click) ijungti scroll right/left funkcijos. Man tai butu deal breaker.

O gal kas turejote G9 ir galite parekomenduoti kazka kita? Is esmes man svarbus 5 programuojami mygtukai: du prie nykscio, middle click ir scroll left/right. Kitu papildomu mygtuku nereikia, bet sie 5 turi buti pilnai programuojami. Rankos dydis sakyciau vidutinis arba labiau i mazesne puse. "Grip" kazkas tarp palm arba fingertip, priklauso nuo sedejimo pozicijos.

algiz

Re: Peles parinkimas

Post by algiz » 2016-12-26 10:51

Sveikas

as pats nesenai pasikeiciau pele i G602 ir tiesiog kaifuoju tiesiogine zodzio prasme, nes pasiskaiciau apie ja, kad zmones nejaucia skirtumo nuo laidines peles ir galiu patvirtinti, jokio velavimo nieko tiesiog labai gera pele (plius man patinka dideles peles, tik aisku ne puses tu mygtuku man nereikia..) skelbimuose ju vis atsiranda (pirkau uz 50eu visiskai nauja) nes kiek supratau jos daznai buna komplekte su klaviaturomis ir peles parduoda zmones (nes tik klaviaturos kazkokios ten nori..) todel tikrai rekomenduoju skelbiu lt pasiziureti i G602.

Post Reply