artulka wrote: ↑2020-07-24 13:32
PhaNtoM wrote: ↑2020-07-24 13:13
Jei norisi išlaikyti tylą - draugiškas patarimas, nė nežiūrėti į piguvines plokščių serijas, kaip kad parodyta 1660.
Geriau jau tada susirasti kažkokią dėvėtą gal ir silpnesnę, bet žiūrėtis į tarkim MSI Gaming seriją - vienas puikiausių aušinimo pavyzdžių su puikiais temperatūros ir akustiniais rodikliais.
P.S. Nežinau ar bent vieną Gigabyte seriją galima laikyti tylia. Aš asmeniškai jas aplenkčiau.
Savo svetainėj Gigabite rašo: The 3D Active Fan provides semi-passive cooling, and the fans will remain off when the GPU is in a low load or low power game. It allows gamers to enjoy gameplay in complete silence when the system is running light or idle.
Tai turėtų būti tyla?
Aš turėjau omenyje tylą net ir žaidimo metu, kad nereikėtų būtinai su ausinėmis ar dideliu garsu sėdėti, jog užgošti kompiuterio keliamą triukšmą.
MSI Gaming iškėliau kaip puikų auksinį pavyzdį, kuris metai iš metų išlaiko itin efektyvaus aušinimo sprendimo karūną. Todėl, tiesiog galima sakyti, kad imant bent kelias kartas atgal - tylus veikimas bus nesvetimas bruožas.
Kas dėl alternatyvų - jų tikrai yra. Evga daro puikius aušintuvus, pats turiu Asus Strix 970 - skųstis taip pat negaliu, tikrai tyliai dirba ir apkrovos metu.
Ko negalima pasakyti apie Gigabyte, esu turėjęs r9 280 - kosminis garsas ir labai pasibaisėtina aušintuvo kokybė, o ir kiek tenka užmesti akis į apžvalgas - retas ir naujesnis Gigabyte modelis blizga.
Tik pastebiu, jog svarbiausia vengti pigiausių serijų ir ypatingai - su vienu aušintuvu.