Žiūrėjau 650-750w.
Jo, aš irgi iki vakar žiūrėjau į Corsair tik, bet pasidarė įdomu, ką dar galima gauti
Žiūrėjau 650-750w.
Maniau kad RM750 zero rpm neturės, bet turi pagal corsair svetainę. Žmonės raško kad RM'e kondensatoriai blogesni (china vs japan) sudėti nei RMx'e, bet garantija vistiek 10 metų...Daemon wrote: ↑2021-09-10 10:43https://www.varle.lt/maitinimo-blokai/c ... 03838.html
O kaip šis? Biškį pigesnis, su juoda nekleika. RM750x su juoda - 130 eur
Jei lietuvoj yra autorizuotas servisas, tai reikalų tiek pat kiek su parduotuvės garantija. Reikia čekio su pirkimo data, nuveži, taiso/keičia ir tiek.
Geriau paieškojęs gali rasti ir pigiauDaemon wrote: ↑2021-09-10 18:39Galvoju gal palaukt kol kaina vėl pakris iki 123 e ?
https://www.skytech.lt/cp9020199eu-cors ... #tabsnav-2
Daemon wrote: ↑2021-12-16 04:35Nusprendžiau, kad noriu undervoltint savo Ryzen 3900 cpu. Noriu, kad mažiau elektros vartotų ir mažiau kaistų. Kaip paprasčiausia ir efektyviausia tai padaryti?
Negeiminu, CPU usage kyla nedaug, daugiausia žiūriu YouTube, ieškau info ir programuoju muziką. Aušintuvas D15S, temp. laikosi apie 65C. Būna, kad krenta žemiau 50C. Gal koks šūdas kompe slapta veikia, nežinau. Skanavau, neradau nieko, ko neturėtų būti
Jeigu iš pačių Windows nori žaisti, tai Clock tuner for Ryzen, arba Ryzen Master. Paskui suradus nustatymus galima į BIOS įrašyti, kad nereiktų paskui ten su prpgramom žaisti.Daemon wrote: ↑2021-12-16 04:35Nusprendžiau, kad noriu undervoltint savo Ryzen 3900 cpu. Noriu, kad mažiau elektros vartotų ir mažiau kaistų. Kaip paprasčiausia ir efektyviausia tai padaryti?
Negeiminu, CPU usage kyla nedaug, daugiausia žiūriu YouTube, ieškau info ir programuoju muziką. Aušintuvas D15S, temp. laikosi apie 65C. Būna, kad krenta žemiau 50C. Gal koks šūdas kompe slapta veikia, nežinau. Skanavau, neradau nieko, ko neturėtų būti
Kaip jums namie nešalta, kai sistemos tik tiek elektros rija? čia jau ir šildymą gali prireikt paleist kambaryje.kernelis wrote: ↑2021-12-17 09:33As rankiniu budu nebandziau. Pas mane su MB default'ais ant 3700X jis buvo 88W berods. Tada ijungiau ECO rezima, pasidare ~60W. Taip ir palikau, nes jauciamo skirtumo ant nasumo kur man reikia nera - bet velgi, as ne geimeris. Net su ECO mode (45W CPU) ir GTX750Ti (60W) jauciasi, kad is dezes gan siltas oras iseina (deze nera ir vissiskas gavno ant orinio ausinimo - CM Masterbox 5 su meshu priekyje), kai kambarys gerai prisildytas ziema. Kaip zmones ketina atausinti busimus high end PC su ~240W Intel i9 ir 400+W busimom GPU as ble neturiu zalio supratimo Nu pora 360 AIO turetu uztekt turbut
Ne tik 360 AIO, bet ir papildomo aušinimo patalpai reiks. Pas mus dabar vienam kambary du kompai stovi (5900x+3080 ir 3600+3080), tai net žiemą per karšta jei žaidžiam/mininam.kernelis wrote: ↑2021-12-17 09:33As rankiniu budu nebandziau. Pas mane su MB default'ais ant 3700X jis buvo 88W berods. Tada ijungiau ECO rezima, pasidare ~60W. Taip ir palikau, nes jauciamo skirtumo ant nasumo kur man reikia nera - bet velgi, as ne geimeris. Net su ECO mode (45W CPU) ir GTX750Ti (60W) jauciasi, kad is dezes gan siltas oras iseina (deze nera ir vissiskas gavno ant orinio ausinimo - CM Masterbox 5 su meshu priekyje), kai kambarys gerai prisildytas ziema. Kaip zmones ketina atausinti busimus high end PC su ~240W Intel i9 ir 400+W busimom GPU as ble neturiu zalio supratimo Nu pora 360 AIO turetu uztekt turbut