prireikė nusipirkti antrą pagrindinį monitorių.
Kadangi čia yra didžiulis triušio urvas, tad šiek tiek pasiklydau.
Dabar renkuosi tarp dviejų monitorių Samsung G7 32" bei Mindaugo apžvelgta CU34G3S
Kompiuteris: 5700 xt + R5 3600 kol kas poreikio upgrade nėra, bet ateitis gali pasikeisti.
Žaidžiama yra RPG stiliaus žaidimai.
Sunku išsirinkti turbūt labiausiai dėl 16:9 ir 21:9.
Turiu regėjimo sutrikimą, kad kaire akimi matymas yra labai prastas ir matymo plotis yra siauresnis nei turėtų būti, tad imant 21:9 yra baimė tiesiog nematyti visko

Suprantu kad mano VGA 3440 x 1440 daug sunkiau susitvarkytų nei su 2560 x 1440. Bet čia tik laiko klausimas kada būtų upgreidinama, jeigu būtų poreikis.
Ką patys imtumėte, gal visiškai kitą modeli, gal iš patirties ką nors pasiūlytumėte ?

Dar matau IPS turėjai, tai siūlyčiau ir likti prie IPS. Daug kam patinka VA, bet su savo padidėjusiu ghostingu jie manęs nežavi, o ir pats vaizdas man labiau patinka IPS'o. Gal tau reikėtų pasižvalgyti į 27 colių monitorius? Toks geras viduriukas, nei per didelis, nei per mažas, geras pikselių tankis, 32 coliai ir 1440p gaunasi pikselių tankis tas pats kai pas 24 ir 1080p. Tai kaip dabar naudoji, nėra ir tai blogai, bet visad norisi geriau gi.
 Dar matau IPS turėjai, tai siūlyčiau ir likti prie IPS. Daug kam patinka VA, bet su savo padidėjusiu ghostingu jie manęs nežavi, o ir pats vaizdas man labiau patinka IPS'o. Gal tau reikėtų pasižvalgyti į 27 colių monitorius? Toks geras viduriukas, nei per didelis, nei per mažas, geras pikselių tankis, 32 coliai ir 1440p gaunasi pikselių tankis tas pats kai pas 24 ir 1080p. Tai kaip dabar naudoji, nėra ir tai blogai, bet visad norisi geriau gi.
 ).
).