Motinines plokstes testavimas
Sveiki,kadangi subyrejo mano pc,ir nezinau kas jam yra...Aina vieni rr,ismeta melyna ekrana ir rr.......buvau nuvezes kaune pas meistrus ten tokius,tai lyg istestavo vga,harda,ramus ir su jais bedu nera...parsiveziau pc namo,suformatavau harda,pabandziau rasyti win7 ,ant galo rasant ir bebaigiant irasyti win7,ismeta melyna ekrana ,pc rr, ir baigiasi visi rasymai mano...bandziau 4 kartus rasyti windoze,ir visa laika toje pacioje vietoje nutraukia rasyma...tai dabar mano pc yra su suformatuotu hardu ir neleidzia win irasyti.Beto kaip dar buvo win7,ir dar vos veike jis,isvien mozila tvarykle mano crashino ,kur reikedavo flasho.....
Sveikas. Cia tiesiog reiketu ziuret kiekviena komponenta. Man lengva sneket, kai turiu tris motinines, pora kietuju disku, daugybe RAM moduliu, maitinimo bloku ir vaizdo ploksciu bei viska patikrinu. Ir man neseniai buvo pakliuvus brokuota mobo. Aisku pasidare iskart, kai viska nuo jos perkeliau ant kitos mobo ir viskas veike puikia. Gal kas is pazystamu turi panasia mobo? Patikrintum.
-
Na, jei zmogus nenori ardyt visko, tada galima atlikti diferencine diagnoze, kaip koks daktaras Hausas daro 
O jei rimciau, tai pirma gali nieko neardes prasukt memtest nenaudojant OS ikrovimo. Pasitikrinsi RAM. CPU genda itin retai, apskritai, tai jei jis nera perkaitinamas, galima sakyt, kad praktiskai CPU beveik negenda. Na tai lieka motina arba HDD, o greiciausiai, tai HDD kontroleris motinoj. Bet kuriuo atveju, cia jau reikes HDD jungti kazkur kitur prie tikrai geros motinos ir tikrint, nes tam paciam kompe nustatyt tai gali but sunku ar net kartais neimanoma.

O jei rimciau, tai pirma gali nieko neardes prasukt memtest nenaudojant OS ikrovimo. Pasitikrinsi RAM. CPU genda itin retai, apskritai, tai jei jis nera perkaitinamas, galima sakyt, kad praktiskai CPU beveik negenda. Na tai lieka motina arba HDD, o greiciausiai, tai HDD kontroleris motinoj. Bet kuriuo atveju, cia jau reikes HDD jungti kazkur kitur prie tikrai geros motinos ir tikrint, nes tam paciam kompe nustatyt tai gali but sunku ar net kartais neimanoma.
atstatyta viskas default, juk veike kuri laika viskas ore, itampos buvo normlos ribose, ~1.25v
Ryzen 7 5700X+PBO , MSI B450 Tomahawk, EVGA 3080 FTW3, Thermalright Macho rev.B, Kingston HyperX Predator RGB 2x8GB DDR4-3200, Corsair RM650X, NVME SX8200PRO 512GB, OCZ Vertex 4 128GB, Patriot Blast 480GB, Torrent Compact Case, AW3418DW
Tai suprantu,kad cia gilus miskas
dabar darau visokius testus su Hiren 11.... bet kolkas nieko...ten buvo kazkoks testas pc check lyg,kur motka aina tikrint,tai nieko blogo nerado,dabar dar ramus tikrinu....vnz nuvesiu i kilobaita ,sakysiu mocia,bet kaip nesi tikras,labai durna,tuo labiau pc rinktas is daliu,pvz procas ir mamke is kilobaito,ramai is skyteko