[c] override rašė:
Tai jei procas ir MB sudegė tai kam juos keist į tokias pačias senienas? Pas tave vaizdo plokštė PCI-Express jungties tai jokių problemų, tik
reikės parduot tuos senus DDR1 RAM, bet kas įdomiausiai juos pardavus už rinkos kainą - 30-40lt, nusipirksi naujus DDR3 2GB 1333Mhz. O už ~300-400lt išeis nauji procesorius, motininė plokštė ir netgi nauji DDR3 RAM (2-4GB).
Va kas gautusi:
http://www.skytech.lt/krepselis-20407.html
Galima dėti ir dviejų branduolių procą, būtų 40-50lt pigiau. Be to, ateity, po to kai pasikeistum VGA ir PSU galėtum įsidėti Bulldozer procą, nes šita motininė kaip ir galės palaikyti. O šiai dienai gautum ženkliai galingesni kompą su sena, bet ne visiškai silpna vaizdo plokšte ir su nevykusiu maitblokiu. Ateity abu pastaruosiu pasikeistum ir turėtum gana neblogą kompą dabartiniem žaidimam. [/c]
Dekui uz idomu pasiulyma

Keiciami jie i tokius, ka pasiule skytech servisas.. Kai paskambino praita ketvirtad. sake kad ta MB yra vienintelis tinkamas variantas, 220lt.. todel man ir kilo abejoniu, kodel vienintelis tinkamas variantas..
Kaip jau ir minejau, daug nieko is sito kompo nenoriu isspaust, nes verciau jau pirkciau nauja pc, nei dar sita po biski modinciau.. Kadangi sitas kompas yra man atraeilis, juo naudojasi tevas, o dabartiniems zaidimams turiu nauja PC. Taigi man reikia, kad jis nors veiktu, bent taip pat, kaip veike iki siol, nes dideliu nusiskundimu juo nei as, nei tevas neturejom

Taigi pagrindinis rupestis man - mazesne kaina ir veikiantis pc, kad nesugalvotu ten servise brangiausias dalis imt (del ko jau beje susirupinau kai pasiule ta 220lt MB) ir sudedinet i sena pc.. Kadangi dabar, po ju ziniu, ka reikia keisti, gali tekt ~500lt palikti uz remonta, aisku jei cia jau MB ir procas yra pabaiga, jei jie dar ko nors ten \"nesuras\"..