Nauja vaizdo plokste
280GTX, 285GTX, 275GTX - minimalus PSU 550w dar turėkim omeny, kad procesorius vienas iš mėgstančių siurbti, 4890 - rekomenduojamas 500w, bet aišku jei neturi kur dėti litų perki brangesnę vga, dar perki maitinimą 600w ir sėdi laimingas, arba perki 4890 sutaupai krūva pinigų, elektros, turi mažesnes temperatūras gera tūrbinimą, ir tik keliais fps mažiau nei su Nvidia variantais.
Puiki apžvalga:
http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... aHVzaWFzdA
Puiki apžvalga:
http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... aHVzaWFzdA
-
Deft nu ka tu cia nusisneki ? 500w yra minimalus reikalavimai 4890 o ne rekomenduojami . Antra Gtx 285 yra galingesne uz 4890 ir tikrai pinigu neismesi veltui kokybiskam, bei kiek greiteniam variantui ir kruvos pinigu pirkdamas 4890 nesutaupyi jei zinosi kur pirkti Gtx 285
. O ir Gtx 285 turbinasi labai puikiai , apzvalgas nori matyti geras tik 4890 , nes ja rekomenduoji, todel ji tau tokia puiki.

[c] Deft rašė: <br/> Ekranų niekas nematuoja istrižainei jei atsižvelgiama į fps skirtumą, o matuojamas rezoliucija nes tos pačios ekrano įstrižainės monitorius gali turėti keletą rekomenduojamų rezoliucijų, taigi kokia tavo ekrano rezoliucija? ir kiek W matinimas? [/c]
Tai cia ir taip visiem aisku kad 24\\\" nebus 1024x768...
Tai cia ir taip visiem aisku kad 24\\\" nebus 1024x768...

http://ati.amd.com/products/radeonhd480 ... -4890.html
štai oficialus reikalavimai, taip 285GTX galingesnė šiek tiek, nu aišku jei tu pinigų netaupai tai px perki 285GTX už 1100Lt maitinimą, už 300Lt ir dar susiburi su Nvidia fanbojais
nes perki ne kas geriau, o kas patinka
Pirkdamas 4890 tikrai užteks 500w ir už korta sumokėsi 800lt, bet jei tau 600lt ne pinigai tai aišku imi Nvidia
nes turėsi šiek tiek spartesnę VGA, beje tu šneki, tik, kad šnekėt, nu tai parodyk man savo apžvalgas su 285gtx, kad jau taip giri 
štai oficialus reikalavimai, taip 285GTX galingesnė šiek tiek, nu aišku jei tu pinigų netaupai tai px perki 285GTX už 1100Lt maitinimą, už 300Lt ir dar susiburi su Nvidia fanbojais

Tai ten tapati plokštė, šiek tiek pakeltais dažniais.
Na nežinau daugeliui anadtech vienas nepatikimiausių apžvalgininkų, nes ten vieną karta tą rašo kitą tą, ten net ir 4890 ant FPS visur purto GTX 275 nors taip ištikro nėrą jos pakankamai lygios, o kur watai išvis apsurdas sistema su 4890 sunaudos tik 287w OMG tai čia ir 300w maitblokio užteks, kur mano apžvalgoje rašo, kad sunaudos 350w, tai gali įsitikint, surinkęs power supply calculiator programomis norimą komplektaciją ir sužinosi ar bent į tą pusę linksta apžvalgos skaičiukai.
Na nežinau daugeliui anadtech vienas nepatikimiausių apžvalgininkų, nes ten vieną karta tą rašo kitą tą, ten net ir 4890 ant FPS visur purto GTX 275 nors taip ištikro nėrą jos pakankamai lygios, o kur watai išvis apsurdas sistema su 4890 sunaudos tik 287w OMG tai čia ir 300w maitblokio užteks, kur mano apžvalgoje rašo, kad sunaudos 350w, tai gali įsitikint, surinkęs power supply calculiator programomis norimą komplektaciją ir sužinosi ar bent į tą pusę linksta apžvalgos skaičiukai.
[c] Deft rašė: <br/> Tai ten tapati plokštė, šiek tiek pakeltais dažniais. [/c]
???
Taip taip.... Taip galvojant 2900xt ir 3870 irgi ta pati plokste... Kvailystes... Siaip visas kompas, su GTX285, pilnai apkarautas naudoja ~20-30w daugiau nei 4890, ant idle 285 naudoja ~50w(!!!) maziau nei 4890!
http://www.techpowerup.com/reviews/Sapp ... 90/27.html
???
Taip taip.... Taip galvojant 2900xt ir 3870 irgi ta pati plokste... Kvailystes... Siaip visas kompas, su GTX285, pilnai apkarautas naudoja ~20-30w daugiau nei 4890, ant idle 285 naudoja ~50w(!!!) maziau nei 4890!
http://www.techpowerup.com/reviews/Sapp ... 90/27.html
Na tai nueik į nvidia.com ir rasi abi plokštes, tada jų specifikacijas sulygink, beabejo 285 šiek tiek patobulinta ir technologiniu atžvilgiu, mažiau w ryna, anyway kogero jei CPU neturbintas, ir ta ir ta plokštę patems normalus 500W PSU, tik tiek, kad su 285GTX maitblokis bus labiau apkrautas, labiau kais, nors skirtumas, pagal šią apžvalgą yra nedidelis, ir dėl idle, suvartojimo neaišku kiek ten teisybės, šiuo atveju didesnė reikšmė yra ar užteks maitinimo, o ne, kad kiek mažiau naudos w ant idle.
-
Deft vartosi vartosi cia tik ziuriu, ne man atrasyt nereikia, kiti parase reviewus .... Sako isleisk 600lt veltui.... Ne nu nevaidink durno gerai ? Isleidi kur kas geresniam 600w maitinimui ir Gtx 285 kuri yra galingesne ir ko tu cia svaigsti del tos gtx 285 pakeltu dazniu , lyg 4890 nera pekelti dazniai
. Juokinga darososi, kad toks fanboyus daraisi ati ir kitais vadini nvidia fanboiais .. Siaip as visalaika buvau uz ati jei nezinojei
.Tai ati fanboium vadina mane , o dabar jau Nvidia fanbouim , nu juokinga man jau daorsi. Neturi ka rasyti tik fanboium teisti ?

-
Taip optimaliausia 260GTX, o dėl review tai lol aš taves neprašau parašyt
ar prašau parašyt linką, kuriais review tu remiesi, o kur aš rašiau, kad 4890 nepakelti dažniai? Net visi review rašo, kad tokios sistemos tenaudos 350W~, na bet tarkim nusiperkit tą \\\"geresnį\\\" psu už 300lt, ir nori pasakyt, kad pats pirktum GTX 285 už 1100Lt, o ne 4890 už 800lt dėl 10-15FPS turint omeny, kad fps kiekis gan auktštas ir realiai to nepajusi?

blem kazkaip koregavau ir fckn dingo komentas. nu taip teisingai supratai. pats tada netikejau bet taip buvo
nemanau kad itakos daug padare ddr3 ramas nuo ddr2 sokus
kaip pvz man su sena motina ir su 9600 GT ant maziausiu nustatymu buvo sakes pasileisti GTA4 ant minimumo vos eidavo, tada maniau bugai ir t.t. bet kai perejau ant kitos motinos viskas pasikeite. paciam tada buvo keista bet viskas akivaizdziai pasikeite perejus ant PCI-E 2.0 kas dar itakojo mano motinos keitima nes kiek kompus tvarkau vis kiek surinkineju zmonem tai rinkdavau (kam kaip biudzetas seimos leizdavo) kompa kad ir su ta pacia 9600GT ir su kokiu 7400 ar 8400 inteliu tai budavo ryskus skirtumai nuo to kas dedabvos su mano sena motinine.