Parduodu 8800gt 512mb. 110lt
Jei Domina, rasykit pm arba pastu nfs196@gmail.com arba skype - nfs196
-
[c] SB rašė:
Kad kaitinta, tai as duodu 90%, nemaziau. [/c]
jei tas aušintuvas buvo nuo pat pradžiu uždėtas, tai gali but kad viskas gerai su ja, nes pats naudojau 8800gt su zalman versija tai nereikėjo nei į pečiu kišt nei kur kitur, tai daba kaip atsargine guli ji
Kad kaitinta, tai as duodu 90%, nemaziau. [/c]
jei tas aušintuvas buvo nuo pat pradžiu uždėtas, tai gali but kad viskas gerai su ja, nes pats naudojau 8800gt su zalman versija tai nereikėjo nei į pečiu kišt nei kur kitur, tai daba kaip atsargine guli ji

Ryzen 7700||Be Quiet Pure Rock 2||Asrock B650 PG Lightning||Asrock RX 6750 XT||Kingston 32GB 6000MHZ 36CL||WD Black SN770 1TB + Crucial P5 Plius 1TB + Crucial MX500 1TB + Seagate Skyhawk 3TB||Be Quiet system power 600W||Fractal Design Arc Midi R2||LG UltraGear 27GP850 + AOC 24G2U||Logitech PRO X Superlight||Logitech G610
Crunk>Pasitaiko visokiu atveju. Turiu kietaji diska IDE (60GB), kuris jau 12 metu veikia ir neatrodo, kad jam kokia dar mirtis arteja. Ar gavau pries kazkiek laiko tris is eiles brokuotas HD 5770. Bet dazniausiai kas pardavineja ir labai greitai nori iskist, ypac 8800GT ir kitos nVidia serijos, yra kaitintos. Kiek veisk, laimes dalykas. Kazkas sake, jog jam jau 3 menesiai kaip veikia.
Visa tiesa apie vga ir kodel parduodu-
Visu pirma vga nebuvo ne karto kishta i orkaite ar mikrobange
Taip kad ,,SB'' tu klysti su savo tais 90%.
Pats zaidimu nezaidziu tai ir nekankinau tos vga... Buvau tik viena karta paspartines ir isijunges crysis 2 pazaisti : D
Nedaug as ten ja spartinau tai tik keli fps dasidejo ir viskas. Pats bijojau sudegint
Kodel Parduodu-
Perku Broliui, Gimtadienio proga, dovanu Tablet'a is deal extreme iki kurio man truksta 100lt
.
Lyg ir viskas
Visu pirma vga nebuvo ne karto kishta i orkaite ar mikrobange

Taip kad ,,SB'' tu klysti su savo tais 90%.
Pats zaidimu nezaidziu tai ir nekankinau tos vga... Buvau tik viena karta paspartines ir isijunges crysis 2 pazaisti : D
Nedaug as ten ja spartinau tai tik keli fps dasidejo ir viskas. Pats bijojau sudegint

Kodel Parduodu-
Perku Broliui, Gimtadienio proga, dovanu Tablet'a is deal extreme iki kurio man truksta 100lt

Lyg ir viskas