Apklausa: Noctua NH-U9B ar Scythe Ninja 2?
-
-
[c] pushaz rašė: <br/> Imciau Noctua,nors neapsiriksi ir su Scythe.Tiesiog Noctua patys ausintuvu ventiliatoriai yra vos ne meno kuriniai-tylus,labai gerai ausina,labai patikimi.Mano balsas uz Noctua [/c]
Užskaitysiu tavo tašką. Aš Ninja 2 dabar naudoju su AM2 sistema, bet man nepatinka push-pin Scythe S775 mechanimzas.
Noctua 1 : Scythe 0
Užskaitysiu tavo tašką. Aš Ninja 2 dabar naudoju su AM2 sistema, bet man nepatinka push-pin Scythe S775 mechanimzas.
Noctua 1 : Scythe 0
-
[c] CandyBoy rašė: <br/> Ninja 2 uzima labai daug vietos ir gali uzdengti ramu slotus. [/c]
Gan aukštai stovi Ninja, nekliudo RAM\'o http://tinyurl.com/lrkm6m
Kaip suprantu, tavo balsą užskaityt kaip už Noctua??
Noctua 2 : Scythe 0
Gan aukštai stovi Ninja, nekliudo RAM\'o http://tinyurl.com/lrkm6m
Kaip suprantu, tavo balsą užskaityt kaip už Noctua??
Noctua 2 : Scythe 0
-
-
[c] pushaz rašė: <br/> Wysniukas - pas tave biskiuka dulkiu cooleryje yra 
Negrazu
[/c]
Oro kompresoriaus dar neturiu, sriublys ne itin padeda, o nuiminėt aušintuvą kas dvi savaites nesinori. Man nelabai trukdo, aš nežiūriu per langą kas viduje darosi, o temperatūrų kitimui neįtakoja taip pat
Su Noctua susitvarkyt su dulkėm bus dar sunkiau jei dar ir 92mm \\\"vartaliotas\\\" kabės 

Negrazu

Oro kompresoriaus dar neturiu, sriublys ne itin padeda, o nuiminėt aušintuvą kas dvi savaites nesinori. Man nelabai trukdo, aš nežiūriu per langą kas viduje darosi, o temperatūrų kitimui neįtakoja taip pat

Pats ant cpu turiu Thermalright Ultra-120 Extreme Black su 2 ausintuvais ant jo,korpuse dar 6 papildomi ausintuvai yra (visiskai visi ausintuvai yra 12cm,vienas 20cm),zinau kas yra valymas,bet dulkiu nepernesu..
Nereikia nuiminet ausintuvo,visada galima rast budu kaip issivalyt.Matai nematai jas,bet del saves as tai pastoviai priziuriu svara visuose savo pc.
Dulkes neitakoja temp kitimuis?Na,drysciau suabejoti..
Nereikia nuiminet ausintuvo,visada galima rast budu kaip issivalyt.Matai nematai jas,bet del saves as tai pastoviai priziuriu svara visuose savo pc.
Dulkes neitakoja temp kitimuis?Na,drysciau suabejoti..
-
pushaz ir Deft, įtakoja kai jų \\\"neperpučiamas sluoksnis\\\" kaip gelzgalis pasakė. Bet kai yra mažas sluosksnis ir tik ant šoninių paviršių, temperatūros pas mane išlieka tokios pačios...bet čia tema ne apie dulkes, apsaugą nuo jų ir t.t., o apie CPU aušintuvo pasirinkimą
Realiai matau kad teks išsipakuoti Noctua ir naudoti su Intel.
P.S. mod\'ai, čia skelti temas šitam forume įmanoma iš dabartinės temos?

P.S. mod\'ai, čia skelti temas šitam forume įmanoma iš dabartinės temos?