acceleration7817 wrote: ↑2017-10-28 12:51
IFeelYou wrote: ↑2017-10-26 10:21
Stipena wrote: ↑2017-10-25 07:27
Pasiūlyčiau variantą padaryt kaip aš dariau su savo reaktyviniu Seasonic'u - pastatyti fan'ą an PSU kad trauktų lauk orą, bet deja tavo PSU kaip supratau neturi pasyvaus aušinimo režimo tai napavyks. Tavo vietoje tiesiog pasikeisčiau PSU. Garso izoliacija kuom gali padėti kai PSU grotelės korpuso išorėje? Na nebent korpusas kaip garso stiprintuvas veikia.
Na pasikeist PSU brangokas variantas gaunasi, nes aš pirkčiau Corsair Ax1200i arba Ax1500i, o savo neparduosiu už tokią kainą. Be to neaišku ar jie bus tylesni nei mano, nes man toks jausmas kad garsas yra ne nuo ventiliatoriaus, o nuo elektrinių komponentų. Toks panašus kai būna kai eini pro elektros transformatorinę
Nusipirkau:
http://www.geroskainos.lt/Pagal-gaminto ... actpicid=1, šiandien bandysiu klijuot. Matai PSU grotelės išorėje, bet kiek matavau pagrindinis garsas viduje šalia maitblokio, gal ten dėl vibracijos per metalą persiduoda, gal dėl kažko kito. Žodžiu išbandysiu ir parašysiu.
Del tavojo psu pasakysiu tik tiek.anksciau minejau kaip lektuvo turbina uziancius delta industrial serveriu ventus. Taigi tavo psu tos pacios kompanijos "delta electronics" yra pagamintas ir sakyciau naudoja gan nebloga power efficient vento motora tik kurkas tylesni. Realiai , delta gamina vienus geriausiu ventu serveriams.
Ar tokiu atveju apsimoka imti koki axi(flextronics) ar iprasta ax(seasonic) negaliu pasakyti.nebent nori pakeisti psu dizaina.
Nors yra svetainiu kuriose reviewintas tavasi high high current pro ir naudoja kita venta-sanyo denki kuris yra ball bearing nebent tai 80+plat psu modelis o ne titanium. Prisipazinsiu,kad nepaskyriau laiko visam review perskaityti.
-----
Edit: supratau delko jame sanyo denki ventas o ne delta electronics. Ziurejau i 1200w hcp plat modeli o ne 1300w
Na savo PSU aš labai džiaugiuosi, manau tai vienas geriausių kadanors sukurtų PSU, ką patvirtina tiek JohhnyGuru
9,9 balo įvertinimas (negavo 10, nes prastas Manual), tiek visose kitose svetainėse esantys maksimalūs įvertinimai. Pilnas modelis yra:
Antec HCP-1300 Platinum. Ventiliatorius jame yra
Delta, o ne Sanyo Denki - 135 mm
DBB Silence - Whisper-quiet high-quality double ball bearing fan with long lifetime, tikrai labai geras. Pats PSU yra 1 Tier.
Bėdų jokių jis su garsu neturi, tiesiog aš jau čia pats pradėjau kabinėtis kai susirinkau Custom Cooling sistemą, kadangi ji visiškai tyli ir girdisi net menkiausias pašalinis šnibždesys. Kiek matavau tyliam kambaryje šalia kompiuterio - garsas ~32.4 dB(A), kas yra tiesiog tylaus kambario fonas. Pridėjus visiškai šalia PSU aušinimo ~34.1 dB(A).
PSU Review čia:
http://www.jonnyguru.com/modules.php?na ... y&reid=374
i9-7980XE @ 4.8 Ghz Custom Watercooled|ASUS Rampage Apex VI X299|G.Skill Trident Z 16GB DDR4 (4200/17)|ASUS Poseidon 1080 Ti + Phanteks Glacier waterblock|Intel Optane 900p 280GB|Crucial MX300 2TB SSD Raid0|Antec HCP Platinum 1300W|EVGA DG-86 Case|Samsung U32H850 4K 32" + LG 27EA63 27"|Razer peripherals