Laptopo baterijos keitimas.
Sveiki, prireike vienam laptopui pakeist batereika, bet problema ta kad nelabai isivaizduoju kur Lietuvoi ar Klaipedoi ju ieskot. Meginau is ebay pirkt, bet tipo pro oro uosto apsauga nepraejo, tai refunda tegavau ir pora savaiciu laukimo... Taigi gal kas pasakys kur butu galim isigyti pigesniu batereiku lapiui. nereik originaliu ten po 300+ lt.
Koks skirtumas koks laptopas, imones kurios uzsiima tuom turi pilna arsenala vistiek juk. Dell inspirion 1564 laptopas. Kol kas ka pigiausiai radau, tai http://www.pakrauk.lt/baterija.php?id=251 Bet nesupykciau ir pigiau rast, is ebay butu buve atsieje 100lt...
UK pardavėjai turi pilna tokių batereikų už 80-90 litų, tačiau dėl man nesuvokiamų priežasčių nei vienas nesiunčia toliau UK. Taip pat nesuprantu, kaip tau neateina daiktas iš Kinijos - 50% sample\'ų būdavo siūsti iš Kinijos ir pas mane atkeliaudavo, nors kartą teko mokėt muito mokestį. Tas pats ir perkant per eBay. Teko pirkt ir baterijų pažystamiems - atvyko. Mano supratimu, arba tu gausi bateriją iš Kitaicų, arba tikrai mokėsi 190 litų už ją Lietuvoje.