Cooling pad
kad normalios tos klaviaturos buna ir su 15,6 ekranais, nereik cia ereziju kelt del to
Ryzen 7700||Be Quiet Pure Rock 2||Asrock B650 PG Lightning||Asrock RX 6750 XT||Kingston 32GB 6000MHZ 36CL||WD Black SN770 1TB + Crucial P5 Plius 1TB + Crucial MX500 1TB + Seagate Skyhawk 3TB||Be Quiet system power 600W||Fractal Design Arc Midi R2||LG UltraGear 27GP850 + AOC 24G2U||Logitech PRO X Superlight||Logitech G610
Kartoju nesusipratusiems, kai zmogus dirba su buhalterinemis programomis labai aktualu, kad taskas, kablelis ir etc butu tam tikroje vietoje (nes yra kelios darbo vietos, vienoje stacionarus, kitoje laptopas) todel visose vietose greitis ir darbas labai priklauso nuo mygtuku isdestymo ir vieninteliu dell kompiuteriu 17 coliu taskas yra toje vietoje kur ir turi buti, netgi kitu gamintoju 17 coliu neatitinka mygtuku isdestymo, as suprantu kai tavo vienintelis kompiuteris naudojamas 15 coliu ir tau nereik greiciau ir nedaryt klaidu tada taip, tiesiog as cia paaiskinau kodel buvo toks ir ne kitoks pasirinkimas 

Tai, bet pala, jei jis dirba buhalterijoje ir jam reikia tos pilnavertės kliaviatūros, tai imk stacionaru, jei tau į mėnesi karta reiks ta pc pertempt kaip čia kažkas rašė tai bus labai gerai. Ir aš išvis nesupratau, kaip tu gali atsakynėt už kitą žmogų? Ir vėl parašysiu ta pati, kaip galyma neįprast prie kitokios kliaviatūros? Jeigu prie nieko naujo neįprastumėm ar nejimtumėm, vietoje ir stovėtume, pas mane pati Toshiba su 15.6 ekranu stovi, ir nepasakyčiau, kad jau labai sunku tą taška paspaust, nors tuo laptopu nauduojuosi tikrai retai, ir tai įpratau, jei jis kasdien ten rašys tai pora dienų ir įpras
Fostil>Net nežinau, kas tas GW2, bet spėju koks šūdo gabalas, nes tu jį žaidi
Crunk>Turi šitas genijus, kažkokį GW2 belošiantis, 17 notebook'ą, tai ką daugiau ir sakyt? Užsimerkt, padaužyt galvą ir sakyt, kad jis idealus. algiz>O man rašyme neaktualu, nei kur kablelis, nei kur taškas. Bet su 15.6 aparatais keletą tūkstančių naujienų esu prirašęs. Taipogi visos buhalteres apsiginklavusios brangiais 17 coliu notebook'ais, o ne normaliu, pigiu, buhalerine programa pavezanciu staliniu su didesniu, nei 17 coliu, ekranu. Cool story, bro.

ToBeX>Su staliniu PC irgi visiskai nesunku, jei turi masina, o ji pernesti reikia tik i menesi karta. Privalumai? Uz ta pacia kaina didesne galia, didesnis ekranas. Tik privalumai, nes visi esam vyrai, panest deze ar monitoriu ner problemu dideliu.
Lixteris> man reikia kompa nestis i univera, ir beveik kasdien, bet tai bunant namie netrugdo megautis patogia pele, gera klava, ar dideliu ekranu, zaidimus kuriuos as zaidziu veza kuo puikiausiai, tai, kam kist zmogui stacionara, jei jo poreikius tenkina 17" lapis, o stacionarus butu tik minusai
http://img15.imageshack.us/img15/9161/i ... 140709.jpg
Lixteris> man reikia kompa nestis i univera, ir beveik kasdien, bet tai bunant namie netrugdo megautis patogia pele, gera klava, ar dideliu ekranu, zaidimus kuriuos as zaidziu veza kuo puikiausiai, tai, kam kist zmogui stacionara, jei jo poreikius tenkina 17" lapis, o stacionarus butu tik minusai
http://img15.imageshack.us/img15/9161/i ... 140709.jpg
ToBeX>Aš tiesiog išsakiau savo nuomonę. Pats turiu stalinį PC, ultrabook'ą ir šią savaitę nusipirkau pagaliau padorios spartos 15.6 notebook'ą. Buvo geros kainos/kokybės variantų iš 17 colių laptopų pusės, bet aš spjaunu į tokį formatą ir sakau tada geriau stalinis, arba jei netinka stalinis, 15.6 notebook'as. Tačiau nelabai ką turintys pridurti žmogeliai nepradės šnekėti, kaip jiems būtinai reikia 1,4+ colio, bet apie tai, kokia pas juos klaviatūra pasakiškai išdėstyta.
-
Lixteri ka tu cia vel pjauni? Nuomones isreiskimas ir jos kisimas kitiems yra du skirtingi dalykai.. Tu ta savo nuomone kisi jau per tris puslapius. KOKS TAVO SUP... reikalas kas koki kompa turi ir kas ka perka? As dabar vien del taves uzsinorejau nusipirkt 19 laptopa ir ka dabar man pradesi aiskinti koks as debilas?. O tau matai kaip gerai? turi ir ultrabook ir notebook bet matosi kad paprastu book tai net nesi palietes.