Win 7 x86 ir x64
Ten screen ne mano, o tiesiog google prabegau idle x64 ram usage ir fsio, ir pats praktiskai turejau x64 visada valge daugiau, o ponas shift, \"profesonale\" tu manai kad temos autorius toks kaip tu? arba daugelis is cia esanciu? Jei ir taip butu gal gali pavardint savo ta sarasa viso softo x64 palaikymu.
Deft gal jau baik tokias nesąmones šnekėt? Baisu skaityt jau... O dabar pradedam tada vardint softą:
iTunes
PhotoShop
AutoCad
Launchy
Abbyy FineReader
ApexDC++
MediaInfo
Office 2010
WinRaR
Microsoft Visual Studio
ir dar dafiga +pvm jau to softo yra, ir su kiekviena diena atsiranda vis naujo. Technologijos nestovi vietoje, reikai judėt į priekį, o kaip gali 64bit išstumt 32bit jei niekas jų nenaudos? Tada developeriai nekurs nes nebus reikalo... Deft tavo požiūris yra labai blogas... Kam priasidėt 4GB RAM ir juos taupyt?
iTunes
PhotoShop
AutoCad
Launchy
Abbyy FineReader
ApexDC++
MediaInfo
Office 2010
WinRaR
Microsoft Visual Studio
ir dar dafiga +pvm jau to softo yra, ir su kiekviena diena atsiranda vis naujo. Technologijos nestovi vietoje, reikai judėt į priekį, o kaip gali 64bit išstumt 32bit jei niekas jų nenaudos? Tada developeriai nekurs nes nebus reikalo... Deft tavo požiūris yra labai blogas... Kam priasidėt 4GB RAM ir juos taupyt?
Tai tame ir tolkas jei 4 isidejai tai savaime aisku kad x64 meti, bet temos autorius rinkosi kompa, ir jam meciau 3gb ram, nes ju uzteks visiems geimams ir pan, ant 86, taigi gali sutaupyti nuo 1gb ir geresne vga imt ar kazka nes biudzetas ribotas. Viskas del taupymo sumetimu o del x64 maza nauda, dabar temos autoriaus reiktu paklaust ar jis naudojasi bet didziaja dalim isvardintu programu
paprastas vartotojas naudoja winrar, nu ir dar gal apexdc+, daugiau cia yra konkreciam darbui, tai zmones tokiems kaip tu kur kazka daro ir dirba, tokiems tikslams beabejo tik x64. nes ir ramu tokiems darbams gali prireikt daugiau negu 3gb. Paprastam vartotojui nera tokio softo, kad jis jaustu labai greitesni kompo darba nuo OS bitu skirtumo.

[c] Deft rašė:
Tai tame ir tolkas jei 4 isidejai tai savaime aisku kad x64 meti, bet temos autorius rinkosi kompa, ir jam meciau 3gb ram, nes ju uzteks visiems geimams ir pan, ant 86, taigi gali sutaupyti nuo 1gb ir geresne vga imt ar kazka nes biudzetas ribotas. Viskas del taupymo sumetimu o del x64 maza nauda, dabar temos autoriaus reiktu paklaust ar jis naudojasi bet didziaja dalim isvardintu programu
paprastas vartotojas naudoja winrar, nu ir dar gal apexdc+, daugiau cia yra konkreciam darbui, tai zmones tokiems kaip tu kur kazka daro ir dirba, tokiems tikslams beabejo tik x64. nes ir ramu tokiems darbams gali prireikt daugiau negu 3gb. Paprastam vartotojui nera tokio softo, kad jis jaustu labai greitesni kompo darba nuo OS bitu skirtumo. [/c]
Deft,tu pats save suvalgei!Kaip jau sake Pushaz tu visada primeti save PC EGZPERTU....o dabar emei ir pasakei,kad paprastam vartotojui tik x86 ir naudot....o tu gi juos ir naudoji?Tau matau tomaxo isvardintos programos nera reikalingos???Tai ko tu cia save visada tokiu kietu lauzi,jei tau kompas ale su x86 sistema reikalingas tik googlint ir delfiui...baik jau tu cia viena syk tuos bajerius,nereik but akylam expertui kad pamatyt tavo neismanyma.

Deft,tu pats save suvalgei!Kaip jau sake Pushaz tu visada primeti save PC EGZPERTU....o dabar emei ir pasakei,kad paprastam vartotojui tik x86 ir naudot....o tu gi juos ir naudoji?Tau matau tomaxo isvardintos programos nera reikalingos???Tai ko tu cia save visada tokiu kietu lauzi,jei tau kompas ale su x86 sistema reikalingas tik googlint ir delfiui...baik jau tu cia viena syk tuos bajerius,nereik but akylam expertui kad pamatyt tavo neismanyma.
Ai nu nereik cia del to pyktis pradet ir varyt vienas ant kito
Nuo paprasto klausimo va kas prasidejo
Taip, pas mane 3gb ir taip, man daugiau zaidimams, nors kartais ir as naudojuos dauguma siu programu, bet manau labai nepamaisys, kadangi jomis irgi ne kasdien teks naudotis.. O del tu x64 ir x86 mazdaug supratau is visu barniu ir diskusiju kuo skiriasi ir susidariau bendra vaizda, taigi aciu visiem pasisakiusiem
Nereik tik varyt vieniem ant kitu
Peace 

Runonce, kur aš sakiau kad expertas esu ale kažkoks ir kažkoks profesonalas?
surask man, geležyje gerai nusimanant nereikia dirbt autocadu ar maya, taip kad, čia ne mano specifika ir as tokio softo nenaudoju, ir man jis nereikalingas, prie windozes as esu toks pats paprastas kaip ir visi kiti eiliniai vartotojai, pas mane niekas nesisuka, isskirtinio jokiu darbu nedarau, pagrinde zaidimai ir internas, naudoju x86 su 3gb ram ir bedu neturiu, tiesa ispradžių turėjau x64, tai del kaikuriu softo niuancu juos meciau lauk aisku dabar ten pataisyta man netikes softas, bet as kai neturiu bedu dabar tai kam plesytis? Plius ramu valgo daugiau, ir sakau is praktikos testavau geimu loadinima stipriai nuestebino mane x64 nenaudai.
P.S. Kazkaip labai i pushaz diskusijas pradejai kreipt demesi, kas nebudinga tau. Pagal ka tu zmogu laikai pc expertu? Pažystu daug žmonių kurie nė žalio supratimo neturi kaip naudotis didžiaja dalimi tų minėtų programų, bet yra labai geri PC expertai savo srityje, taip pat pažystu ir tokių kur moka didžiaja dalim dirbti, bet expertais jie saves nelaiko ir kiti jų nelaiko. Mano senelis turbūt irgi bus expertas nes moka autocad dirbt

P.S. Kazkaip labai i pushaz diskusijas pradejai kreipt demesi, kas nebudinga tau. Pagal ka tu zmogu laikai pc expertu? Pažystu daug žmonių kurie nė žalio supratimo neturi kaip naudotis didžiaja dalimi tų minėtų programų, bet yra labai geri PC expertai savo srityje, taip pat pažystu ir tokių kur moka didžiaja dalim dirbti, bet expertais jie saves nelaiko ir kiti jų nelaiko. Mano senelis turbūt irgi bus expertas nes moka autocad dirbt

Sutinku, kad turint 3gb ram neverta rasytis 64bit, bet jei turi 4 ar daugiau, tikrai nesijaus, kad win suvalgo 300~ daugiau ramu. + dar niekas neuzsimine, kad win kuo daugiau instaliuotu ram, tuo daugiau ju ir naudoja, instaliavus win7 ultimate 86x i pc su 1gb ram, jie valgo tik 410mb, o i pc su 3gb, valgo 700
ToBeX,Aš tiesiog palyginau procentais,tavo pateiktus skaičius.
T.y,su 1GB Ram,ir su 3 GB Ram.
Reziumė,gavosi 3GB Ram naudingesnis %,nors ir didesnis skaičius naudojimo Ram pasirodė,lyginant prieš 1GB Ram.
Sutinku,kad su 1 GB Ram kompas šiek tiek lėčiau veiktų kai kurias atvejais.
Bet,kalba buvo ne apie tai.O apie Ram dydžio naudojimą sistemoje
T.y,su 1GB Ram,ir su 3 GB Ram.
Reziumė,gavosi 3GB Ram naudingesnis %,nors ir didesnis skaičius naudojimo Ram pasirodė,lyginant prieš 1GB Ram.
Sutinku,kad su 1 GB Ram kompas šiek tiek lėčiau veiktų kai kurias atvejais.
Bet,kalba buvo ne apie tai.O apie Ram dydžio naudojimą sistemoje

[c] tomaxsas rašė:
šiais laikas 1GB RAM nepritaupysi..... beto 2 x 2GB veiktų dual channel rėžimu kas dar greičiau būtų
tą ~70LT išlošt gali pasirinkęs kitą parduotuvę, kurioje dalys pigesnės
ir turėsi PC su 4GB RAM
[/c]
Na profesonale, kaip cia yra kad pievas sneki, nori pasakyt gal dar, kad 1gb x 2gb neveiks dual channel ?:D
šiais laikas 1GB RAM nepritaupysi..... beto 2 x 2GB veiktų dual channel rėžimu kas dar greičiau būtų

Na profesonale, kaip cia yra kad pievas sneki, nori pasakyt gal dar, kad 1gb x 2gb neveiks dual channel ?:D
[c] Deft rašė:
[c] tomaxsas rašė:
tą ~70LT išlošt gali pasirinkęs kitą parduotuvę, kurioje dalys pigesnės
ir turėsi PC su 4GB RAM
[/c]
Na profesonale, kaip cia yra kad pievas sneki, nori pasakyt gal dar, kad 1gb x 2gb neveiks dual channel ?:D [/c]
Manau tu ne taip supratai tomaxo pasakyma....veiks kad ir 4x1gb dual shanel,tik kam det tokia kruva,kad geriau 2x2gb...ir dar ateiciai lieka vietos...manau tai jis turejo omeny...bet Deft nesupyk,bet as niekaip nematau logikos det A-DATA 2x1GB DDRII Over Clock Extreme Edition DDR2 1066(kas yra gerai) ir paskui viska susikt ykisus
Apacer 1Gb 800 CL5???
[c] tomaxsas rašė:

Na profesonale, kaip cia yra kad pievas sneki, nori pasakyt gal dar, kad 1gb x 2gb neveiks dual channel ?:D [/c]
Manau tu ne taip supratai tomaxo pasakyma....veiks kad ir 4x1gb dual shanel,tik kam det tokia kruva,kad geriau 2x2gb...ir dar ateiciai lieka vietos...manau tai jis turejo omeny...bet Deft nesupyk,bet as niekaip nematau logikos det A-DATA 2x1GB DDRII Over Clock Extreme Edition DDR2 1066(kas yra gerai) ir paskui viska susikt ykisus
Apacer 1Gb 800 CL5???
Nu kaip bebutu, 3gb buvo deti tik del biudzeto stokos sumetimu, o tiek pilnai pakanka viskam, ir to nepaneigsi, i ateiti tai pats manau suvoki, jog eiliniam vartotojui tai ir 6gb dar ne greit bus isnaudojami.. Del mano ramu, tai aisku nelogiska bet ka darysi, turejau adata nuo pradziu, deja su turbintu 9850 cpu jie nedirbo didesni nei 800 taigi niekad ir nelaikiau ju ale kaip jiems priklausytu, o dar niuancias kad skirtumas tarp 1066 ir 800 praktiskai nulinis, taigi kai pritruko 2gb, teko imt dar, bet ir 1066 rinkoj nebuvo, o ir tolko is tokiu nebuvo imt, vienodu nebegamino, teko imt atsitiktini ir tiek, bet viskas normaliai sukasi ant 3.5ghz ant dabartinio x4 620 tiesa buvo vargo turbinant ir derinant tuos ramus. Aisku ir dual nedirba vienas kaulas, bet velgi cia tik teorija spartos skirtumai tik teoriniai ir sintetikoj.
Na as neekspertas ir man visiskai p* keliais ramais daugiau ryja viena ar kita versija. (visvien as to nepastebiu)
Savo balsa atiduociau uz x64, nes pusmeti sedziu su sita ir jokiu problemu nesusiduriau is softo ar game puses. Ir aplamai mano paprasto vartotojo akim ziurint, atrodo, kad x64 sukasi geriau.
Savo balsa atiduociau uz x64, nes pusmeti sedziu su sita ir jokiu problemu nesusiduriau is softo ar game puses. Ir aplamai mano paprasto vartotojo akim ziurint, atrodo, kad x64 sukasi geriau.