Tiesiog įdomu, ar bent teoriškai įmanoma padaryt tai ko žmogus prašo?

Win XP netinkanewdiamond wrote: ↑2018-07-04 19:48Tai...ziurek GPT, o ne MBR
https://superuser.com/questions/561096/ ... -windows-8
O su kuo čia tu kalbiesi?kernel_panikuoja wrote: ↑2018-07-05 09:28Galima padaryti ir su MBR. Kiekviena Windoze reikia instalinti i logine particija. Tada papildomai Windows bootload'erius sukisti i logines particijas, nes by default jam yra reikalavimas buti tik primary particijoje. Tada instalinti GRUB2 kaip pagrindini bootload'eri ir ji sukonfiginti, kad kviestu windowsinius bootloader'ius (rodytu esamu OS sarasa boot metu ir leistu rinktis). Tada mazdaug bus tokai situacija BIOS -> GRUB2 -> Win BL -> Win kernel. Pasiguglint gali kaip ta padaryti, bet reikes pasedet su CLI truputi.
Na Windows XP laikai jau seniai praejo...Andria wrote: ↑2018-07-04 20:10Win XP netinkanewdiamond wrote: ↑2018-07-04 19:48Tai...ziurek GPT, o ne MBR
https://superuser.com/questions/561096/ ... -windows-8Ech nieko čia nebus, mintis buvo per linuxą kokią virtualią mašiną sukurt, bet nemokės naudotis
Panašu, kad protingo sprendimo čia nėra.. Belieka variantas paprasčiausias: Du išoriniai HDD, kurių win reiks, tą HDD jungsis.
Taip ir galvojau kad žmonės nesuprasKatonas wrote: ↑2018-07-05 10:31O su kuo čia tu kalbiesi?kernel_panikuoja wrote: ↑2018-07-05 09:28Galima padaryti ir su MBR. Kiekviena Windoze reikia instalinti i logine particija. Tada papildomai Windows bootload'erius sukisti i logines particijas, nes by default jam yra reikalavimas buti tik primary particijoje. Tada instalinti GRUB2 kaip pagrindini bootload'eri ir ji sukonfiginti, kad kviestu windowsinius bootloader'ius (rodytu esamu OS sarasa boot metu ir leistu rinktis). Tada mazdaug bus tokai situacija BIOS -> GRUB2 -> Win BL -> Win kernel. Pasiguglint gali kaip ta padaryti, bet reikes pasedet su CLI truputi.(Iš seno anekdoto, kai nesuprantama apie ką kalba...)
Geresnis tai geresnis, bet ir man čia jau kosmosas, daug laiko sugaišt tam reiktųStipena wrote: ↑2018-07-05 12:21Taip ir galvojau kad žmonės nesuprasKatonas wrote: ↑2018-07-05 10:31O su kuo čia tu kalbiesi?kernel_panikuoja wrote: ↑2018-07-05 09:28Galima padaryti ir su MBR. Kiekviena Windoze reikia instalinti i logine particija. Tada papildomai Windows bootload'erius sukisti i logines particijas, nes by default jam yra reikalavimas buti tik primary particijoje. Tada instalinti GRUB2 kaip pagrindini bootload'eri ir ji sukonfiginti, kad kviestu windowsinius bootloader'ius (rodytu esamu OS sarasa boot metu ir leistu rinktis). Tada mazdaug bus tokai situacija BIOS -> GRUB2 -> Win BL -> Win kernel. Pasiguglint gali kaip ta padaryti, bet reikes pasedet su CLI truputi.(Iš seno anekdoto, kai nesuprantama apie ką kalba...)
Bet šiaip jo pasiūlytas variantas kad ir reikalaujantis būti Čekuoliu, bet visvien geresnis nei makaliotis su HDD perjunginėjimais.
Nuojauta ir man tokia pat. Bet žmogus nori būtent taip.. Čia dėl crack'into diagnostinio softo ir darbo patogumo. Vienam softui reikia interneto, kito crack'as lūžta vos internetą gavęs. Kitas dalykas - kai surašai visus reikiamus atributus - RAMO kurio ir taip nedaug visai nelieka. Čia varškė iš šūdo spaudžiama, bet pamėgink įpirkt kažką rimtesnio... Už koloniuko, IFeelYou ir mano kompus vienas rimtesnis paketas neišeinakernel_panikuoja wrote: ↑2018-07-05 13:32O kam tiek daug windows'u install'u reikia? Man tokia nuojauta, kad galima ir paprasciau issprest kazkokia problema.
Gameriai irgi siunčiasi crackintas versijas
Na tu kalbi apie Interface'inius reikalus skirtus klaidom nuskaitytkernel_panikuoja wrote: ↑2018-07-05 15:26Geriau jau su vogtu soft'u masinas taiso, nei sedi birzoj ir geria.
Ir siaip tas diagnostikos soft'as yra overprice'intas nesamoningai. Uz ka ten moket tiek - kad is masinos mazgu kontroleriu isima klaidu kodus/duomenis, ir pavaizduoja lange graziam su is lokalios DB info surastu?As tai is vis ikalciau EU lygmeniu reikalavima, kad visi statistiniai/klaidu ir pan. duomenys automobilio eletroninese sistemose butu laisvai prieinami vartotojams, ir jiems butu suteikta nemokama programine iranga tam. Tai nera komercine paslaptis ar joks IP, tai tik advanced info apie tai, kaip veikia daiktas, kuri tu nusipirkai.
Na, nori daug darbo vietų atimtkernel_panikuoja wrote: ↑2018-07-05 16:07Bet duotu naudos tiems, kas suprantaAs visada esu uz atviruma ir laisve, o ne tai, kad gamintojas nusprende, jog man nereikia zinoti, kaip veikia mano daiktas, nes absoliuciai daugumai to nereikia. Cia kazkokie Apple servisu metodai
Galu gale, tokiu atveju kazkoki duomenu dump'a galetum numest i entuziastu foruma, o entuziastu bendruomenes paprastai noriai padeda.