idomu ar imanoma (del marsrutizatoriaus)

Diskusijos susijusios su internetu bei apsauga
Post Reply
pauliuska
Posts: 1
Joined: 2020-05-20

idomu ar imanoma (del marsrutizatoriaus)

Post by pauliuska » 2020-05-20 16:11

Labas, norejau pasikonsultuoti marsrutizatoriaus klausimu.
Siuo metu turime technicolor tg789vac v2 kury nuomojame is Telia.
Mano klausymas buvo uzduotas Telia inzinieriui ar galeciau pasikeist sita marsrutizatoriu i savo nuosava. Jo teigimu tai yra neimanoma, nes neberodys TV.
Kalbejo jog nenaudojant TV (kuri atkeliauja per interneta) viskas butu tvarkoi.
Kazkaip pasirode nesamone... Manau nori kuo daugiau vartotoju islaikyti ( Nuomos atzvilgiu ) ir daryti bizni ant tokiu dalyku...

visgi ar tai real or fake ?

User avatar
muncis
Posts: 83
Joined: 2010-02-18

Re: idomu ar imanoma (del marsrutizatoriaus)

Post by muncis » 2020-05-20 16:34

Kiek domėjausi, tai tikrai įmanoma. Čia yra informacijos tuo klausimu. https://evpro.lt/telia/
Ryzen 9 3900, RTX 2080ti, 32GB 3200MHz, B550m WiFi-6, 850W, IPS 27''2560x1440 70Hz, Windows 10Pro 64bit. Telia 4G (130/50)

User avatar
Crunk
Posts: 833
Joined: 2008-02-24
Location: Kaunas

Re: idomu ar imanoma (del marsrutizatoriaus)

Post by Crunk » 2020-05-20 19:11

naudoju šitą http://www.skytech.lt/dir853acr-dlink-r ... 84299.html su telios šviesolaidžiu, ir dvejais tv. tad jie tau tikrai pisa protą. Realiai reikia vlan pasidaryt televizijai ir viskas važiuoja, dar asus ir tp-link tikrai turėtų veikt kurie palaiko vlan
Ryzen 3700X||Thermalright Macho Rev. B||Gigabyte B450 Aorus Pro||Asrock RX 5700||G.Skill Aegis 16GB 3000MHZ||Samsung Evo 970 250GB + Evo 850 500GB + Seagate Skyhawk 3TB||Fortron Hydro 500W||Fractal Design Arc Midi R2||AOC 24G2U 144Hz||Steelseries Rival 310||Logitech G610

jmarius
Posts: 140
Joined: 2017-02-14
Location: Vilnius

Re: idomu ar imanoma (del marsrutizatoriaus)

Post by jmarius » 2020-05-20 22:06

pauliuska, jeigu bandysi ir pavyks duok žinot, nes žiurėjau ir https://evpro.lt tai pasipis* nemažai ten reikia. Paprastai pastačius ir įjungus tkr neveiks, bet kaip matau Crunk pavyko, gal gali pasidalinti plačiau kaip ką darei?

User avatar
Katonas
Posts: 1621
Joined: 2008-10-03

Re: idomu ar imanoma (del marsrutizatoriaus)

Post by Katonas » 2020-05-21 10:12

jmarius wrote:
2020-05-20 22:06
pauliuska, jeigu bandysi ir pavyks duok žinot, nes žiurėjau ir https://evpro.lt tai pasipis* nemažai ten reikia. Paprastai pastačius ir įjungus tkr neveiks, bet kaip matau Crunk pavyko, gal gali pasidalinti plačiau kaip ką darei?
Kas supranta tiem lengva pasileist tą TV, bet kiek jau moka gerai konfigūruoti routerius. Dėl to atsakė iš karto paprastai, kad neveikia, o gal ir net nežino, kad veikia, galvojat ten profai dirba visi.
a.k.a. Mindaugas Klumbis
MiTech

User avatar
Crunk
Posts: 833
Joined: 2008-02-24
Location: Kaunas

Re: idomu ar imanoma (del marsrutizatoriaus)

Post by Crunk » 2020-05-21 14:42

vlan su 6 id tereikia pasidaryt ir viskas, jei kam reikės ateityje kaip pas dlink, galėsiu foto padaryt
Ryzen 3700X||Thermalright Macho Rev. B||Gigabyte B450 Aorus Pro||Asrock RX 5700||G.Skill Aegis 16GB 3000MHZ||Samsung Evo 970 250GB + Evo 850 500GB + Seagate Skyhawk 3TB||Fortron Hydro 500W||Fractal Design Arc Midi R2||AOC 24G2U 144Hz||Steelseries Rival 310||Logitech G610

Post Reply