Tai kad šiandien S9 ir S9+ pristatė. Tele2 jau email atsiuntė su siūlymu užsisakyti

Tai puiku, o ką Note turi bendro su S9 ar S9+ pristatymu? Note 9 pristatys tik rudenį geriausiu atveju.
Na ir mano santechnikai skundėsi gyvenimu vesdami man kanalizaciją, bet už 2 dienas sumokėjau beveik 3000 eur (1500 eur už medžiagas) ir atvažiavo nauju Land Rover iš salono, tai ką?
Nesureikšmink to ka pasakiauIFeelYou wrote: ↑2018-02-25 23:03Na ir mano santechnikai skundėsi gyvenimu vesdami man kanalizaciją, bet už 2 dienas sumokėjau beveik 3000 eur (1500 eur už medžiagas) ir atvažiavo nauju Land Rover iš salono, tai ką?Lietuvoje visi viskuo skundžiasi, bet kai ateini į iDeal antrą dieną po iPhone pristatymo pasako kad jie buvo išpirkti per 1 val.
Tai viskas okAndria wrote: ↑2018-02-25 23:10Nesureikšmink to ka pasakiauIFeelYou wrote: ↑2018-02-25 23:03Na ir mano santechnikai skundėsi gyvenimu vesdami man kanalizaciją, bet už 2 dienas sumokėjau beveik 3000 eur (1500 eur už medžiagas) ir atvažiavo nauju Land Rover iš salono, tai ką?Lietuvoje visi viskuo skundžiasi, bet kai ateini į iDeal antrą dieną po iPhone pristatymo pasako kad jie buvo išpirkti per 1 val.
šiaip for fun. Skundžiasi visi, taip buvo ir bus, nes visur gerai kur mūsų nėra. Bet įtariu, kad kaip ir visi note savininkai to pagaliuko nenaudosi
nemažai draugų note dėl jo pirko, bet visi į šalį numetė.
Užstrigo pirmą naudojimosi valandą
musėt aklimatizacija... Ir šokas..
Patiko. Parašysiu ilgesnį review vėliau. Šiaip yra pliusų, yra ir minusų.
Laukiu. Niekas nera tobulas, netgi Apple
Nu ir sventvagiskai pakalbejai....
Zmones perka Apple, nes tai tapo kaip prestizo simbolis, kaip ir rollex'ai, Beats ir pan. Cia ta pacia strategija pritaikoma, kaip ant vaiku visokios pokemon kortos, tazai ir t.t. Gerai isreklamavus zmones bet ka nupirks.
Strelok wrote: ↑2018-02-28 17:39Zmones perka Apple, nes tai tapo kaip prestizo simbolis, kaip ir rollex'ai, Beats ir pan. Cia ta pacia strategija pritaikoma, kaip ant vaiku visokios pokemon kortos, tazai ir t.t. Gerai isreklamavus zmones bet ka nupirks. Nesakau, kad apple blogi telefonai, bet technologiskai stipriai atsilieka, nekalbant apie kaina.
Kaip tai.. Kaina lenkia visus. Bent jau šitoj vietoj jie pirmaujaStrelok wrote: ↑2018-02-28 17:41Strelok wrote: ↑2018-02-28 17:39Zmones perka Apple, nes tai tapo kaip prestizo simbolis, kaip ir rollex'ai, Beats ir pan. Cia ta pacia strategija pritaikoma, kaip ant vaiku visokios pokemon kortos, tazai ir t.t. Gerai isreklamavus zmones bet ka nupirks. Nesakau, kad apple blogi telefonai, bet technologiskai stipriai atsilieka, nekalbant apie kaina.
Kainoje, na ir spartoje nes Note 8 kokius 2x lenkia, na dar patikimume (note uzstrigo per pirma naudojimo valanda), o apple neuzstrigo per 4 metus, garantija, na ir aisku "prestižu".daimonass wrote: ↑2018-02-28 17:48Kaip tai.. Kaina lenkia visus. Bent jau šitoj vietoj jie pirmaujaStrelok wrote: ↑2018-02-28 17:41Strelok wrote: ↑2018-02-28 17:39
Zmones perka Apple, nes tai tapo kaip prestizo simbolis, kaip ir rollex'ai, Beats ir pan. Cia ta pacia strategija pritaikoma, kaip ant vaiku visokios pokemon kortos, tazai ir t.t. Gerai isreklamavus zmones bet ka nupirks. Nesakau, kad apple blogi telefonai, bet technologiskai stipriai atsilieka, nekalbant apie kaina.![]()
Apple yra prestižo simbolis nebent atsilikusiose šalyse. Jis nieko bendro su prestižu neturi ir niekada neturėjo. Tai tiesiog žymiai patogesnis eiliniam useriui įrenginys. Prestižas yra Vertu, o ne Apple. Samsung Note kainuoja beveik tiek pat kiek naujausi Apple.Strelok wrote: ↑2018-02-28 17:39Zmones perka Apple, nes tai tapo kaip prestizo simbolis, kaip ir rollex'ai, Beats ir pan. Cia ta pacia strategija pritaikoma, kaip ant vaiku visokios pokemon kortos, tazai ir t.t. Gerai isreklamavus zmones bet ka nupirks.