Tinkamiausios ausinės muzikos produkcijai kurti

Diskusijos susijusios su foto, video kameromis bei vaizdo ir garso aparatūra
underground

Post by underground » 2014-01-12 21:26

[c] vanduo4 rašė:
As naudoju zaidimams specialiai sukurtas ausines - BlackShark - http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-blackshark.
Muzikos nekuriu, bet sios ausines pasizymi gera triuksmo izoliacija, atkuria zemus garsus, o naudojant spec. Razer sukurta garso atkurimo programiny paketa (http://www.razerzone.com/software), atkuriamas 3D garsas, t.y. girdi ar triuksmas sklinda is arti ar is toli. Tai labai padeda zaidimuose. Kaina 130 Euru.;) [/c]

Gan neblogos ausinės, bet jos skirtos žaidimams, o ne muzikai. Kažkaip netinka man ta išvaizda, aš nežadu būti kokiu "geimeriu", man nereikia įmantraus ausinių dizaino. Nepatinka man tos žalios ausinių pagalvėlės ar kaip jos ten vadinasi, esančios jų viduje. Man mikrofonas kaip ir nelabai reikalingas ausinėse. Geriau jau rinkčiausi kokią sennheizer'ių firmą. Tik nežinau kurį variantą imti. Buvau nusižiūrėjęs Sennheizer HD 429. Pasirodė ganėtinai neblogos ausinės. Tačiau nežinau ar man jas imti. Galvojau gal yra pirkti geresnių ausinių už panašią kainą Lietuvos rinkoje t.y. Lietuvos internetinėse parduotuvėse.

daniukas21

Post by daniukas21 » 2014-01-13 13:00

Kiekvienas tas geresnes ausines supranta kitaip, kaip kolegos sake reiktu tau nueiti i asuiniu krautuve ir pasiklausyti ir rasti tokias kurios atitktu tavo poreikius

vanduo4

Post by vanduo4 » 2014-01-14 03:33

- Kiek suprantu tu pats dar nezinai ko nori (tai spalva netinka, tai dizainas). Galiu pasakyti, kad garsos kokybes siuo atveju, garso kokybe tiesiogiai priklauso nuo kainos. - - Turejau ausines uz 60 euru ir jos buvo puikios, kol nepabandziau uz 130 euru. Jeigu sakai, kad neturi geros aparaturos, tai tiesiog bandyk nuo tu 60 euru, o paskui pats matysi.
- Beje man pasirode, kad labai svarbu kokios yra ausiniu pagalveles. Jeigu jos dengtos plonu dermantinu, jis po kiek laiko nusilupa gabalais. Aisku nuo to garsas nesikeicia, BET.
- Prastesnes ausines sklaidzia daugiau triuksmo, tad ilgiau paklausius trankoios muzikos - kencia ausys. Tad jeigu muzika laikai rimtu dalyku gyvenime - pinigu negailek!......

sketchy

Post by sketchy » 2014-01-15 00:28

vis dėlto pirma rekomenduoju pasiimti šaltinį geresnį. kalbu iš patirties

sketchy

Post by sketchy » 2014-01-15 00:30

o paskui matysi pats..

Post Reply