Klausimas dėl garso plokštės
Re: Klausimas dėl garso plokštės
Jei jau kalbant apie integruotą vs neintegruotą. Kadaise senai žiūrėjau todėl ir sakau kad neverta + problemos su driveriais.
https://www.youtube.com/watch?v=d1rXcJuEsy0
https://www.youtube.com/watch?v=d1rXcJuEsy0
Ryzen 1600X Be quiet Dark Rock Pro 4, Gigabyte B350 Gaming 3, RX Vega 56 Morpheus II Be quiet Silent Wings 3, 16GB DDR4, SM951 256GB NVMe, 850EVO 500GB, MX500 1TB, Be quiet Straight Power 11 750W, FD Define S, BenQ XL2730Z 27" 1440p 144Hz Freesync, Steelseries (M800, Sensei Wireless, Siberia 840), Logitech Z-5500
-
nirmeto777 wrote: ↑2017-09-27 00:25acceleration7817 wrote: ↑2017-09-26 22:12prisipazinsiu, kad visko neskaiciau o permesdamas aki uzkliuvo vienas akcentuotas dalykas. dolby ir t.t. yra pamineti ne kaip "GARSAS", BET-"GARSO FORMATAS" skirtumas tame, kad ta aparatura naudojama profesionaliai, taciau tiesiogiai realizuoja(atkuria)-O NE IMITUOJA(bando atkurti nekonvertuodami formatu kas ir vercia nukrypti nuo realiu standartu ir kokybes kokia formatas turi) TAM TIKRA FORMATA PATEIKDAMOS KAIP "GARSA"(kas suteikia pojuti, tarsi sedetum kino teatre ar realiame gyvenime ta patirtum). juk papigios "zaidimams" skirtos ausines(net jeigu ir kainuotu 500euru) tikrai su savo programine iranga tokiu dalyku negaletu atkurti, vien ji kainuotu maziausiai 20kartu brangiau jei ne daugiau, o kur dar su jomis suderinama aparatura.Stipena wrote: ↑2017-09-26 20:55
Tavo žodžiuose teisybės randu, bet siūlyčiau daugiau pasidomėti...
Jei vis dar tema, apie ausines ir Virtual surroundą aktuali, rekomenduoju pasiskaitinėti:
http://www.smyth-research.com/index.html
https://www.kickstarter.com/projects/19 ... n=e7f27544
Et, jau dabar nekantriai laukiu iki Kalėdų![]()
dekoju uz tikslinima-suteikei galimybe man detaliau paaiskinti.
i was so bored that asked ifeelyou for a ban...
waiting the actions with responses.
klausau stereo muzikos per 7.1 kolonkes su Dolby Pro Logic llx. nežinau tiksliai kaip veikia ši technologija konvertuodama stereo į 7.1 formatą, bet efektas man patinka, pavyzdžiui jei dainoje vokalas koncentruotas ir labiau mono, tai jis neskamba vienodai per per left ir right chanel, bet nukreipiamas vien į centrinę kolonėlę, taip pat sukuriama platesnė sudetingesnė garso erdvė nei stereo, nenaudojant kažkokį echo efektą. Na čia mano tokie megėjiški paaiškinimai
6700K (Skylake Forever)///// MSI RTX 2080 Super Ventus OC////Asus Z-170 A////M.2 SATA 1TB WD Blue/////Corsair CX 600W, Modulinis, 80 Plus Bronze
-
speju kazkas is logitech namu kino sistemu. tai vienos geriausiu koloneliu consumeriams is sio brand'o kas ta palaiko, nes tai realus surround'as. kitko nesitikek isviso jei investavai i garso sistema iki 1k euru.svabas wrote: ↑2017-09-27 14:23klausau stereo muzikos per 7.1 kolonkes su Dolby Pro Logic llx. nežinau tiksliai kaip veikia ši technologija konvertuodama stereo į 7.1 formatą, bet efektas man patinka, pavyzdžiui jei dainoje vokalas koncentruotas ir labiau mono, tai jis neskamba vienodai per per left ir right chanel, bet nukreipiamas vien į centrinę kolonėlę, taip pat sukuriama platesnė sudetingesnė garso erdvė nei stereo, nenaudojant kažkokį echo efektą. Na čia mano tokie megėjiški paaiškinimai
apie visokias astro a40/a50 TR ir t.t. su mixamp pro net apie tai neverta kalbeti. kad toks set'as kainuoja 300euru, nereiski, kad jis yra geras. beto astro gaming buvo nupirkta logitech;o neseniai.
galeciau paklausti, koks tikslus koloneliu set'o modelis ar tu pirkes viska is atskiru daliu ir poto susidejai sistema? gal naudoji koki amp'a ju kokybe pagerinti pries jungima prie kompiuterio/televizoriaus/monitoriaus?
acceleration7817 wrote: ↑2017-09-27 14:59speju kazkas is logitech namu kino sistemu. tai vienos geriausiu koloneliu consumeriams is sio brand'o kas ta palaiko, nes tai realus surround'as. kitko nesitikek isviso jei investavai i garso sistema iki 1k euru.svabas wrote: ↑2017-09-27 14:23klausau stereo muzikos per 7.1 kolonkes su Dolby Pro Logic llx. nežinau tiksliai kaip veikia ši technologija konvertuodama stereo į 7.1 formatą, bet efektas man patinka, pavyzdžiui jei dainoje vokalas koncentruotas ir labiau mono, tai jis neskamba vienodai per per left ir right chanel, bet nukreipiamas vien į centrinę kolonėlę, taip pat sukuriama platesnė sudetingesnė garso erdvė nei stereo, nenaudojant kažkokį echo efektą. Na čia mano tokie megėjiški paaiškinimai
apie visokias astro a40/a50 TR ir t.t. su mixamp pro net apie tai neverta kalbeti. kad toks set'as kainuoja 300euru, nereiski, kad jis yra geras. beto astro gaming buvo nupirkta logitech;o neseniai.
galeciau paklausti, koks tikslus koloneliu set'o modelis ar tu pirkes viska is atskiru daliu ir poto susidejai sistema? gal naudoji koki amp'a ju kokybe pagerinti pries jungima prie kompiuterio/televizoriaus/monitoriaus?

6700K (Skylake Forever)///// MSI RTX 2080 Super Ventus OC////Asus Z-170 A////M.2 SATA 1TB WD Blue/////Corsair CX 600W, Modulinis, 80 Plus Bronze
-
vadinasi neteisingai supratau. nes buna koloneles palaiko tokius formatus, kadangi su jomis yra pridedami stiprintuvai(isorines garso plokstes)svabas wrote: ↑2017-09-27 15:22acceleration7817 wrote: ↑2017-09-27 14:59speju kazkas is logitech namu kino sistemu. tai vienos geriausiu koloneliu consumeriams is sio brand'o kas ta palaiko, nes tai realus surround'as. kitko nesitikek isviso jei investavai i garso sistema iki 1k euru.svabas wrote: ↑2017-09-27 14:23klausau stereo muzikos per 7.1 kolonkes su Dolby Pro Logic llx. nežinau tiksliai kaip veikia ši technologija konvertuodama stereo į 7.1 formatą, bet efektas man patinka, pavyzdžiui jei dainoje vokalas koncentruotas ir labiau mono, tai jis neskamba vienodai per per left ir right chanel, bet nukreipiamas vien į centrinę kolonėlę, taip pat sukuriama platesnė sudetingesnė garso erdvė nei stereo, nenaudojant kažkokį echo efektą. Na čia mano tokie megėjiški paaiškinimai
galeciau paklausti, koks tikslus koloneliu set'o modelis ar tu pirkes viska is atskiru daliu ir poto susidejai sistema? gal naudoji koki amp'a ju kokybe pagerinti pries jungima prie kompiuterio/televizoriaus/monitoriaus?baik tu, kokia namų kino teatro sistema, aš ne toks turtingas. kažkur prieš 10 metų pirkau Creative Inspire T7700 paprastos PC kolonėlės 7.1 kanalų, o Dolby Pro Logic llx palaiko Asus Xonar DX garso plokštė . Kažkodėl rinkoj nebėra jokių PC 7.1 kolonėlių, labai norėčiau naujų, o gal nebrangiai yra namų kino sistemos, nesidomėjau dar
Ne prie temos, bet renkuosi pats kolonėles naujas, ar namų kino sistema irgi nieko būtų. Jei žvalgysies ir ką rasi duok žinot. Tai pagal acceleration Logitech best kolonėlės pagal " sio brando kas ta palaiko" tai čia apie namų kino sistemą (7.1) ar apie Dolby?svabas wrote: ↑2017-09-27 15:22acceleration7817 wrote: ↑2017-09-27 14:59speju kazkas is logitech namu kino sistemu. tai vienos geriausiu koloneliu consumeriams is sio brand'o kas ta palaiko, nes tai realus surround'as. kitko nesitikek isviso jei investavai i garso sistema iki 1k euru.svabas wrote: ↑2017-09-27 14:23klausau stereo muzikos per 7.1 kolonkes su Dolby Pro Logic llx. nežinau tiksliai kaip veikia ši technologija konvertuodama stereo į 7.1 formatą, bet efektas man patinka, pavyzdžiui jei dainoje vokalas koncentruotas ir labiau mono, tai jis neskamba vienodai per per left ir right chanel, bet nukreipiamas vien į centrinę kolonėlę, taip pat sukuriama platesnė sudetingesnė garso erdvė nei stereo, nenaudojant kažkokį echo efektą. Na čia mano tokie megėjiški paaiškinimai
galeciau paklausti, koks tikslus koloneliu set'o modelis ar tu pirkes viska is atskiru daliu ir poto susidejai sistema? gal naudoji koki amp'a ju kokybe pagerinti pries jungima prie kompiuterio/televizoriaus/monitoriaus?baik tu, kokia namų kino teatro sistema, aš ne toks turtingas. kažkur prieš 10 metų pirkau Creative Inspire T7700 paprastos PC kolonėlės 7.1 kanalų, o Dolby Pro Logic llx palaiko Asus Xonar DX garso plokštė . Kažkodėl rinkoj nebėra jokių PC 7.1 kolonėlių, labai norėčiau naujų, o gal nebrangiai yra namų kino sistemos, nesidomėjau dar
prie tų kolonėlių yra išorinis dekoderis ddts-100, ne stiprintuvas. bet jo aš nenaudoju nes palaiko tik 5.1 kanalus prie jo galima prijungt kitus įrenginius, bet aš naudoju kolokėles tik PCacceleration7817 wrote: ↑2017-09-27 15:27vadinasi neteisingai supratau. nes buna koloneles palaiko tokius formatus, kadangi su jomis yra pridedami stiprintuvai(isorines garso plokstes)svabas wrote: ↑2017-09-27 15:22acceleration7817 wrote: ↑2017-09-27 14:59
speju kazkas is logitech namu kino sistemu. tai vienos geriausiu koloneliu consumeriams is sio brand'o kas ta palaiko, nes tai realus surround'as. kitko nesitikek isviso jei investavai i garso sistema iki 1k euru.
Ne 7.1, o 5.1, bet šios kolonėlės http://www.logitech.com/en-us/product/s ... ?crid=1588 turi Optines ir Coaxial jungtis, kas reiškia ne Dolby Pro Logic, o tikras Dolby Digital ir DTS formatai. Jei siuntiesi filmus iš torrentų, o nežiūri online, tada gali mėgautis DD ar DTS formatu. Pats 11 metų naudoju jau nebegaminamas Logitech Z-5500 tai galiu pasakyti skirtumas didžiulis tarp 5.1 pajungtą per 3,5mm jungtis ir 5.1 su native DD ir DTS palaikymu per optika. Nors šiaip asmeniškai rekomenduočiau AV receiver + kolonėlės, bet tada gaunasi brangiau, tačiau su platesniu garso formatų palaikymu per HDMI, Bluetooth palaikymą.svabas wrote: ↑2017-09-27 15:22acceleration7817 wrote: ↑2017-09-27 14:59speju kazkas is logitech namu kino sistemu. tai vienos geriausiu koloneliu consumeriams is sio brand'o kas ta palaiko, nes tai realus surround'as. kitko nesitikek isviso jei investavai i garso sistema iki 1k euru.svabas wrote: ↑2017-09-27 14:23klausau stereo muzikos per 7.1 kolonkes su Dolby Pro Logic llx. nežinau tiksliai kaip veikia ši technologija konvertuodama stereo į 7.1 formatą, bet efektas man patinka, pavyzdžiui jei dainoje vokalas koncentruotas ir labiau mono, tai jis neskamba vienodai per per left ir right chanel, bet nukreipiamas vien į centrinę kolonėlę, taip pat sukuriama platesnė sudetingesnė garso erdvė nei stereo, nenaudojant kažkokį echo efektą. Na čia mano tokie megėjiški paaiškinimai
Ryzen 1600X Be quiet Dark Rock Pro 4, Gigabyte B350 Gaming 3, RX Vega 56 Morpheus II Be quiet Silent Wings 3, 16GB DDR4, SM951 256GB NVMe, 850EVO 500GB, MX500 1TB, Be quiet Straight Power 11 750W, FD Define S, BenQ XL2730Z 27" 1440p 144Hz Freesync, Steelseries (M800, Sensei Wireless, Siberia 840), Logitech Z-5500
Creative Inspire T7700 yra 7.1 (pasigooglink). prie jų komplekte buvo dekoderis DDTS-100 su coaxial, optical jungtimis, bet kolonėlėse nėra nei coaxial nei optical jungčių, tik analoginės jungtys, tai pagal tave aš negaliu leisti Dolby Digital ir DTS formatų? nes dekoderis su kolonkem jungiasi analoginėm jungtimStipena wrote: ↑2017-09-27 16:41Ne 7.1, o 5.1, bet šios kolonėlės http://www.logitech.com/en-us/product/s ... ?crid=1588 turi Optines ir Coaxial jungtis, kas reiškia ne Dolby Pro Logic, o tikras Dolby Digital ir DTS formatai. Jei siuntiesi filmus iš torrentų, o nežiūri online, tada gali mėgautis DD ar DTS formatu. Pats 11 metų naudoju jau nebegaminamas Logitech Z-5500 tai galiu pasakyti skirtumas didžiulis tarp 5.1 pajungtą per 3,5mm jungtis ir 5.1 su native DD ir DTS palaikymu per optika. Nors šiaip asmeniškai rekomenduočiau AV receiver + kolonėlės, bet tada gaunasi brangiau, tačiau su platesniu garso formatų palaikymu per HDMI, Bluetooth palaikymą.svabas wrote: ↑2017-09-27 15:22acceleration7817 wrote: ↑2017-09-27 14:59
speju kazkas is logitech namu kino sistemu. tai vienos geriausiu koloneliu consumeriams is sio brand'o kas ta palaiko, nes tai realus surround'as. kitko nesitikek isviso jei investavai i garso sistema iki 1k euru.
-
dekoju, kad paaiskinai. DTS-100 coaxial yra "home theater" reiskiasi, tai entry lygio home cinema sistema, tik su labai mazos galios kolonelemis. kita vertus, tai galima sakyti ne pilno potencialo namu kino sistema. situo atveju gali lesti dolby digital ir dts formatus, taciau kokybe tikrai nebus tokia pat. kaip brangiu koloneliu. ir siaip tai, analogines jungtys yra kur kas aukstesnes kokybes nei siuolaikines usb. ypac todel, kad galima prijungti mixerinius pultus ir t.t.. prie jos nepasinaudojant programine iranga-nebent tokia reikalaujama.svabas wrote: ↑2017-09-27 17:25Creative Inspire T7700 yra 7.1 (pasigooglink). prie jų komplekte buvo dekoderis DDTS-100 su coaxial, optical jungtimis, bet kolonėlėse nėra nei coaxial nei optical jungčių, tik analoginės jungtys, tai pagal tave aš negaliu leisti Dolby Digital ir DTS formatų? nes dekoderis su kolonkem jungiasi analoginėm jungtimStipena wrote: ↑2017-09-27 16:41Ne 7.1, o 5.1, bet šios kolonėlės http://www.logitech.com/en-us/product/s ... ?crid=1588 turi Optines ir Coaxial jungtis, kas reiškia ne Dolby Pro Logic, o tikras Dolby Digital ir DTS formatai. Jei siuntiesi filmus iš torrentų, o nežiūri online, tada gali mėgautis DD ar DTS formatu. Pats 11 metų naudoju jau nebegaminamas Logitech Z-5500 tai galiu pasakyti skirtumas didžiulis tarp 5.1 pajungtą per 3,5mm jungtis ir 5.1 su native DD ir DTS palaikymu per optika. Nors šiaip asmeniškai rekomenduočiau AV receiver + kolonėlės, bet tada gaunasi brangiau, tačiau su platesniu garso formatų palaikymu per HDMI, Bluetooth palaikymą.svabas wrote: ↑2017-09-27 15:22
baik tu, kokia namų kino teatro sistema, aš ne toks turtingas. kažkur prieš 10 metų pirkau Creative Inspire T7700 paprastos PC kolonėlės 7.1 kanalų, o Dolby Pro Logic llx palaiko Asus Xonar DX garso plokštė . Kažkodėl rinkoj nebėra jokių PC 7.1 kolonėlių, labai norėčiau naujų, o gal nebrangiai yra namų kino sistemos, nesidomėjau dar
todel, suprantama, kodel "gaming" gear'as realiai neturi tokios kokybes kiek koloneles net ir pigesnes gali pasiulyti, neretai turint papildomus priedus pagerinti kokybe ir sustiprinti daznius.
paprastam vartotojui tai butu pinigu svaistymas ir neadekvatu, noretu tik tiek kad minimalaiai pakankamai tiksliai perduotu garsa ir kad nesigirdetu triuksmas is ausiniu/koloneliu/speakers. nors megejui ar entuziastui tai butu problema netgi ir tam nevykstant.
mano nuomone, turetum patikrinti garso kokybe ir garsi atkurimo tiksluma su programine iranga jeigu tokia turi arba nemokama rastum/triala tiek be dolby xonar'o surround sound virtualiai per kompiuteri aktyvuoto, tiek su, ir ziureti kuriuo variantu atkuriama tiksliau ir daugiau neunansuotu garsu benrame fone ir kiek gerai jie issiskiria is kitu. nors mano nuomone, virtualus suroundas gadina visa vaizda, ypac zaidimu metu
Turėjau omeny jog tai ką rekomenduoju yra 5.1.svabas wrote: ↑2017-09-27 17:25Creative Inspire T7700 yra 7.1 (pasigooglink). prie jų komplekte buvo dekoderis DDTS-100 su coaxial, optical jungtimis, bet kolonėlėse nėra nei coaxial nei optical jungčių, tik analoginės jungtys, tai pagal tave aš negaliu leisti Dolby Digital ir DTS formatų? nes dekoderis su kolonkem jungiasi analoginėm jungtimStipena wrote: ↑2017-09-27 16:41Ne 7.1, o 5.1, bet šios kolonėlės http://www.logitech.com/en-us/product/s ... ?crid=1588 turi Optines ir Coaxial jungtis, kas reiškia ne Dolby Pro Logic, o tikras Dolby Digital ir DTS formatai. Jei siuntiesi filmus iš torrentų, o nežiūri online, tada gali mėgautis DD ar DTS formatu. Pats 11 metų naudoju jau nebegaminamas Logitech Z-5500 tai galiu pasakyti skirtumas didžiulis tarp 5.1 pajungtą per 3,5mm jungtis ir 5.1 su native DD ir DTS palaikymu per optika. Nors šiaip asmeniškai rekomenduočiau AV receiver + kolonėlės, bet tada gaunasi brangiau, tačiau su platesniu garso formatų palaikymu per HDMI, Bluetooth palaikymą.svabas wrote: ↑2017-09-27 15:22
baik tu, kokia namų kino teatro sistema, aš ne toks turtingas. kažkur prieš 10 metų pirkau Creative Inspire T7700 paprastos PC kolonėlės 7.1 kanalų, o Dolby Pro Logic llx palaiko Asus Xonar DX garso plokštė . Kažkodėl rinkoj nebėra jokių PC 7.1 kolonėlių, labai norėčiau naujų, o gal nebrangiai yra namų kino sistemos, nesidomėjau dar
Peržiūrėjęs T7700 neradau komplektacijoje nurodyto dekoderio. Bet jeigu jis pas tave buvo tada valio, nematau reikalo keisti sistemos, nebent kokybė netenkina.
čia pasitikrint tiems kas turi bent 5.1 kolonėles
https://thedigitaltheater.com/index.php/dolby-trailers/
https://thedigitaltheater.com/index.php/dolby-trailers/
Aš ausines jungiu laidu, kai noriu klausyti kokybiškos muzikos. Wireless yra tik žaidimams, lengvam pasiklausymui ir nuėjimui į virtuvę pavalgyt beklausantStipena wrote: ↑2017-09-26 16:06P.S. Aš pradžioj buvau nusipirkęs Asus Xonar bet pigia už 34€, softas tragedija, net gėda žiūrėt buvo. Po to pakeičiau į SB Z, bugovas softas ir su SPDIF problemos ant mano ausinių buvo. Dabar galų gale sėdžiu su integruota MB garso plokšte ir nesigailiu, jokių problemų, muzika groja gražiai, žaidimai taipogi. Bet man viskas eina per optika tiek kolonkės tiek ausinės tai greičiausiai dėl to viskas gerai. Kaip yra su paprastom jungtim, sunku pasakyt, nes naudoju tik voice chatui mixint ausinėse. Manau neverta mokėt tokius pinigus už garso plokštę, galima drąsiai ir su integruota pasilikt.
Dar vienas P.S. kaip žadi naudoti tas MDR-1000X ausines prie PC? Kaip matau komplektacijoj nėra jokio "Dock base" tai jos jungiasi tik per Bluetooth tokiu atveju jokios naudos iš garso plokštės nebus, nebent jungsi per laidą.

i9-7980XE @ 4.8 Ghz Custom Watercooled|ASUS Rampage Apex VI X299|G.Skill Trident Z 16GB DDR4 (4200/17)|ASUS Poseidon 1080 Ti + Phanteks Glacier waterblock|Intel Optane 900p 280GB|Crucial MX300 2TB SSD Raid0|Antec HCP Platinum 1300W|EVGA DG-86 Case|Samsung U32H850 4K 32" + LG 27EA63 27"|Razer peripherals
Žodžiu pasirinkau Beats Studio Wireless 3. Kodėl? Nesu buvo galimybė pasijungti ir paklausyti MDR-1000X. Galiu pasakyti kad labai nusivyliau. Šitiek teigiamų atsiliepimų, šitiek gerų review, o realybėje viskas kitaip. Ausinės labai pigiai atrodančios, sakyčiau sudėjus šalia su 20-30 eurų kainuojančiom ausinėm atrodo labai panašiai. Pagamintos iš pigaus plastiko, netvirtos. Vėliau grįžęs perskaičiau kad jos tikrai sulūžta tipinėse vietose ties sujungimais. Garso kokybė labai vidutiniška, sakyčiau blogesnė nei Beats. Aukšti dažniai tiesiog pjovė ausis. Aišku gal būt čia individualus dalykas, kadangi man panašiai buvo su vienom kokybiškom Audio-Technika ausinėm. Žemi dažniai taipogi silpnesni nei Beats. Vienintelis labai teigiamas dalykas buvo garso izoliacija, ten tikrai nėra ko prikišti. Aplinka paprasčiausiai dingsta. Šiaip sakyčiau kaina paprasčiausiai per didelė. Kainuoja ~350 eurų, tiek pat kiek Beats. Tačiau nei vardo, nei išskirtinės kokybės neturi, baterija Beats laiko 40 val, MDR-1000X 22 val. išjungus ANC. Žodžiu pasirinkimas kol kas aiškus.
i9-7980XE @ 4.8 Ghz Custom Watercooled|ASUS Rampage Apex VI X299|G.Skill Trident Z 16GB DDR4 (4200/17)|ASUS Poseidon 1080 Ti + Phanteks Glacier waterblock|Intel Optane 900p 280GB|Crucial MX300 2TB SSD Raid0|Antec HCP Platinum 1300W|EVGA DG-86 Case|Samsung U32H850 4K 32" + LG 27EA63 27"|Razer peripherals
-
pasidomejau papigiomis superlux hd668b ausinemis uz ~30euruIFeelYou wrote: ↑2017-10-01 21:54Žodžiu pasirinkau Beats Studio Wireless 3. Kodėl? Nesu buvo galimybė pasijungti ir paklausyti MDR-1000X. Galiu pasakyti kad labai nusivyliau. Šitiek teigiamų atsiliepimų, šitiek gerų review, o realybėje viskas kitaip. Ausinės labai pigiai atrodančios, sakyčiau sudėjus šalia su 20-30 eurų kainuojančiom ausinėm atrodo labai panašiai. Pagamintos iš pigaus plastiko, netvirtos. Vėliau grįžęs perskaičiau kad jos tikrai sulūžta tipinėse vietose ties sujungimais. Garso kokybė labai vidutiniška, sakyčiau blogesnė nei Beats. Aukšti dažniai tiesiog pjovė ausis. Aišku gal būt čia individualus dalykas, kadangi man panašiai buvo su vienom kokybiškom Audio-Technika ausinėm. Žemi dažniai taipogi silpnesni nei Beats. Vienintelis labai teigiamas dalykas buvo garso izoliacija, ten tikrai nėra ko prikišti. Aplinka paprasčiausiai dingsta. Šiaip sakyčiau kaina paprasčiausiai per didelė. Kainuoja ~350 eurų, tiek pat kiek Beats. Tačiau nei vardo, nei išskirtinės kokybės neturi, baterija Beats laiko 40 val, MDR-1000X 22 val. išjungus ANC. Žodžiu pasirinkimas kol kas aiškus.

ir stai vieno zmogaus atsakymas apie ju kokybe ir modifikacijas kurias atliko kai jas gavo. o siaip preke liko labai patenkintas!
https://imgur.com/a/2lHad
ar tureciau sia informacija ikelti i naudingos nuorodos? pravartu vartotojams
Beabejo kad įkelk. Geros ausinės už priimtiną kainą visada yra gerai.acceleration7817 wrote: ↑2017-10-04 17:39pasidomejau papigiomis superlux hd668b ausinemis uz ~30euruIFeelYou wrote: ↑2017-10-01 21:54Žodžiu pasirinkau Beats Studio Wireless 3. Kodėl? Nesu buvo galimybė pasijungti ir paklausyti MDR-1000X. Galiu pasakyti kad labai nusivyliau. Šitiek teigiamų atsiliepimų, šitiek gerų review, o realybėje viskas kitaip. Ausinės labai pigiai atrodančios, sakyčiau sudėjus šalia su 20-30 eurų kainuojančiom ausinėm atrodo labai panašiai. Pagamintos iš pigaus plastiko, netvirtos. Vėliau grįžęs perskaičiau kad jos tikrai sulūžta tipinėse vietose ties sujungimais. Garso kokybė labai vidutiniška, sakyčiau blogesnė nei Beats. Aukšti dažniai tiesiog pjovė ausis. Aišku gal būt čia individualus dalykas, kadangi man panašiai buvo su vienom kokybiškom Audio-Technika ausinėm. Žemi dažniai taipogi silpnesni nei Beats. Vienintelis labai teigiamas dalykas buvo garso izoliacija, ten tikrai nėra ko prikišti. Aplinka paprasčiausiai dingsta. Šiaip sakyčiau kaina paprasčiausiai per didelė. Kainuoja ~350 eurų, tiek pat kiek Beats. Tačiau nei vardo, nei išskirtinės kokybės neturi, baterija Beats laiko 40 val, MDR-1000X 22 val. išjungus ANC. Žodžiu pasirinkimas kol kas aiškus.
ir stai vieno zmogaus atsakymas apie ju kokybe ir modifikacijas kurias atliko kai jas gavo. o siaip preke liko labai patenkintas!
-
kol akcija buvo 1a.lt pagriebiau superlux HD330 semi open back dynamic headphones. naudoja DT 880 edition dizaina, tik kad laidas siektiek kitoks bei nera nuimamas. idomu kaip muzika skamba ir zaidimai per semi open;usIFeelYou wrote: ↑2017-10-04 17:59Beabejo kad įkelk. Geros ausinės už priimtiną kainą visada yra gerai.acceleration7817 wrote: ↑2017-10-04 17:39pasidomejau papigiomis superlux hd668b ausinemis uz ~30euruIFeelYou wrote: ↑2017-10-01 21:54Žodžiu pasirinkau Beats Studio Wireless 3. Kodėl? Nesu buvo galimybė pasijungti ir paklausyti MDR-1000X. Galiu pasakyti kad labai nusivyliau. Šitiek teigiamų atsiliepimų, šitiek gerų review, o realybėje viskas kitaip. Ausinės labai pigiai atrodančios, sakyčiau sudėjus šalia su 20-30 eurų kainuojančiom ausinėm atrodo labai panašiai. Pagamintos iš pigaus plastiko, netvirtos. Vėliau grįžęs perskaičiau kad jos tikrai sulūžta tipinėse vietose ties sujungimais. Garso kokybė labai vidutiniška, sakyčiau blogesnė nei Beats. Aukšti dažniai tiesiog pjovė ausis. Aišku gal būt čia individualus dalykas, kadangi man panašiai buvo su vienom kokybiškom Audio-Technika ausinėm. Žemi dažniai taipogi silpnesni nei Beats. Vienintelis labai teigiamas dalykas buvo garso izoliacija, ten tikrai nėra ko prikišti. Aplinka paprasčiausiai dingsta. Šiaip sakyčiau kaina paprasčiausiai per didelė. Kainuoja ~350 eurų, tiek pat kiek Beats. Tačiau nei vardo, nei išskirtinės kokybės neturi, baterija Beats laiko 40 val, MDR-1000X 22 val. išjungus ANC. Žodžiu pasirinkimas kol kas aiškus.

prasmes realiai nera daug, man patinka HD201's bet idomu kiek garso kokybe geresne kai atviros ir daugiau ohmu

galbut pilnai pereisiu i open air kada nors. taigi bandymas paaiskins ar verta moketi daug uz geras ausines ir aparatura ar uztenka megautis pora metu tarnaujanciomis entry/mid range'ais biudget klases aksesuarais.
esu pabandes parduotuvese headset'us tai paklausius muzika kokiais 20-30min pvz per void;us ar logitechus ir t.t. eme ausis skaudeti-labai nuspaude kai kuriuos sonus. taspats ir su pigiais headsetais buvo. ne man jie. nes esu iprates itin laisva salta diena kaip pvz siandien kai lyja pastoviai po 2-3 val sedint prie kompiuterio sykiu numigti, taigi ausines nenusiimu ir klausau muzika.
turejau kazkada on ear philip's ausines uz ~50euru-60, kazkur ~200LTL kai dar valiuta nebuvo pakitusi, bet siaip man jos ne itin patiko ir po kazkur treju metu visiskai sugedo.
jei trumpai:IFeelYou wrote: ↑2017-09-25 23:55Sveiki Kolegos,
iškart atsiprašau už kvailą klausimą, tačiau mačiau kad šitame forume yra užsislapstinusių audiofilų, todėl noriu paklausti:
Norėčiau nusipirkti Asus Xonar Essence Stx II, tačiau svarstau ar verta keisti šiuo metu turimą Creative Sound Blaster Z. Žinau kad muzikos suvokimas/klausa yra individualus dalykas, žinau kad Stx II geresnė, žinau kad SB Z daugiau žaidimams ir pan. Tačiau gal kažkas turėjo SB Z, o vėliau perėjo ant ASUS? Kaip pasikeitė garso kokybė? Minimaliai ar žymiai? Ar ASUS turi normalius draiverius (ko tikrai neturi SB Z)?
Šiuo metu pagrinde naudoju ausines Beats Solo 2 Wireless (žinau žinau, nereikia čia dabar pult), tačiau irgi planuoju pasikeist į Sony MDR-1000X ar kažką panašaus (gal kas patarimų turi į ką keist? Domina tik Wireless). Klausau visko, tiek FLAC failus, tiek aukštos kokybės MP3, tiek paprastos kokybės įrašus.
Išorinio DAC nenoriu.
O gal yra kažkokie software pakeitimai (unofficial drivers) SB Z, kad pagerėtų garso kokybė? Mačiau kažkas senai buvo papostinęs...
prie wireless ausinių-tikrai neverta. Čia jau first world problems.
Sorry, visą temą tingėjau skaityt. Kodėl DAC ir ausinių stiprintuvo nenori? Aš čia kaip tik pradėjau gilintis į tą reikalą... Tai iš matytos ir perskaitytos medžiagos linkstu būtent prie to daikto. Klausimas tik pasirinkime tarp daugybės.........
Seniai jau kompe sėdi Creative Titanium HD, tik ten labai dauniškas dalykas-negali naudot ausinių ir kolonkių kartu, neištraukus ausinių kištuko iš lizdo.
Bandau taikyti prie https://www.akg.com/Headphones/Professi ... 12PRO.html
P.S. va prie ko priveda wireless

https://www.youtube.com/watch?v=aXsq8FObh1Q (trolling)