Vienintelis minusas - kaina
Intel i7 975
I7-965 Extreme Edition (coreclock 3.20)(Multipliers core 24x) kaina 999 USD=LTL 2460.53
I7-975 Extreme Edition (coreclock 3.33)(Multipliers core 25x) kaina 1100 USD=LTL 2709.30

Išvada jei jis bus(OC arba NE OC) programose bent 15% greitesnis tai gal ir apsimoka imt.
Bet visvien nieks ,tubut, nemokes tokių pinigu.

I7-975 Extreme Edition (coreclock 3.33)(Multipliers core 25x) kaina 1100 USD=LTL 2709.30
Išvada jei jis bus(OC arba NE OC) programose bent 15% greitesnis tai gal ir apsimoka imt.
Bet visvien nieks ,tubut, nemokes tokių pinigu.
[c] alonzo2 rašė: <br/> Jau galima Lietuvoj nusipirkti:
http://www.gerakaina.lt/new/popup_produ ... _id=593253 [/c]
Kainos nematyti,matyt neapsisprendzia kiek \"stuku\" uzklijuot

http://www.gerakaina.lt/new/popup_produ ... _id=593253 [/c]
Kainos nematyti,matyt neapsisprendzia kiek \"stuku\" uzklijuot
Tai gal kažką pats blogai darai jei pas tave procai taip stimpa? Gal tiesiog procesorius prie coolerio neprispaustas buvo? Visi procai yra ploni ir gaminami iš specialių terminių medžiagų kurios gerai praleidžia šilumą. Problema prieštarauja elementariems PC principams jei procas dega o cooleris kaip niekur nieko stovi nekaisdamas ir niekam jokių įtarimų tas nesukelia. Juolab kad rekomenduojama maksimali temperatūra Q6x00 60C.

Visa sita as zinau, del to, kad CPU dvesia tai as nei kiek nedejuoju, tiesiog kiekvienas varydamas max OC turi tureti galvoje, kad tarnavimo laikas gerokai trumpeja. Manau kad mano atveju tiesiog pats lustas degradavo del aukstu temperaturu. Istisas savaites dirbdavo pilna apkrova ant 3.6 1.51 V. Beje kuleri tikrai uzdeti moku ir zinau, kad jis prisispaudzia. Artimiausiu laikus bus apgreidas...

As jau rasiau, kad tas pats man jau buvo su A64x2. Jei tu su tuo nesusidurei tai ir nezinai. Anksciau turetas athlonas ant default clock imdavo kaisti kol ties 70C issijungdavo, su tuo kuleriu galejai daryti ka nori, jokiu pokyciu, budavo vos siltas. Dabar tas pats panasiai vyksta su Q6600. Galbut pats lustas šunta kažkur viduje ar pan., bet Zalman kuleris su firmine pasta nelabai ka gelbsti, bandziau ir pastos kiekiu eksperimentuoti ir visa kita, eksperimentavau su priverzimo tamprumu, tiek dalinai tampriai priverzus, tiek ir priverzus iki pat galo, rezultatas nelabai skyresi. Vos ijungus kompa biose jau iskart rodo 50C ant \\\"idle\\\". Eksperimentuosiu toliau, bet esu tikras, kad vargu ar kas pasikeis. Beje 80C yra esant maksimaliai apkrovai visiems branduoliams, idle yra apie 57. Visur kur domejausi interne del OC zalos, yra aiskiai nurodomas CPU degradacijos pavojus, esant aukstai temp. ir įtampai.  

O tu kurioi vietoi lieti cooleri? Jei sparniukus tai gali būt jie šilti kad ir proco temperatūra 80C. Pabandyk paliest termini vamzdeli, tik atsargiai gali būti karštas. Šeip tikrai keista kad su tuo pačiu cooleriu problemos tos pačios ant skirtingų procų. O su stock Q6600 cooleriu nepastebėjai kaip su temperatūrom?

Na nzn,man kelt V iki 1.51 nera prasmes,buvau ir as Q6600 iki 3.8Ghz \"uzvertes\" - neprireike daugiau nei 1.46V...Su 1.51V faktas kad kepa,cia ir kuleris jau nepades manau.
Man irgi keista,kaip su tuo paciu kuleriu keli cpu parejo..
Pas mane greiciau kuleriai pareidavo (kol neisigijau tikrai gero) nei CPU,tiesa pasakius sudeginau tik viena CPU - Celeron 300A

Bet vis dar viena turiu prisiminimui

Man irgi keista,kaip su tuo paciu kuleriu keli cpu parejo..
Pas mane greiciau kuleriai pareidavo (kol neisigijau tikrai gero) nei CPU,tiesa pasakius sudeginau tik viena CPU - Celeron 300A
Bet vis dar viena turiu prisiminimui
Na cia nera tas pats kuleris, pradzioj prie Atlono buvo 9500LED, kuris ir po siai dienai puikiai tarnauja draugo kompe. Ant Q6600 uzdetas 9700LED. Beje heatpipe\'ai irgi vėsūs. Siaip sitas procas jau savo investicijas atidirbo desimteriopai, todel negaila bus investuot jau i nauja sistema. Suprantu kad kitiems zmonems ir su OC laiko ilgiau, bet turbut todel, kad mazai dirba ant maksimalios apkrovos, ypac visu branduoliu. Manasis dirbo kaip arklys ant 3,6 ghz su 3D renderinimu ir animacija.