Sunkiai krauna technews.lt

Administracijos klausimai ir pan
User avatar
vacoum
Posts: 384
Joined: 2010-06-11

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by vacoum » 2018-05-11 18:42

kiek paziurejau tai adsai ilgai kraunasi, connectinasi ir t.t., keli png ilgai siunciasi. Bet vistiek puslapis gali krautis be ju. Nebent synchroniskumas uzdetas, ir kol vienas nebaigia savo darbo , kitas veiksmas neprasideda.

BET DAUGIAUSIA LAIKO UZTRUKO ANT: http://www.technews.lt/portal/ callso. Tai kad technews chebryte, pas jus labai ilgai generuojamas htmlás.
Per viena is bandymu uztruko 8 sekunders, o paskui ten visi adsu ir PGN'u siuntimasis ir analitiku connectinimasis dar iki 4 sekundziu.

User avatar
vacoum
Posts: 384
Joined: 2010-06-11

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by vacoum » 2018-05-11 18:52

ir kiekvienas naujienos paspaudimas dar dirba iki 4 sekundziu.
Last edited by vacoum on 2018-05-12 03:42, edited 1 time in total.

User avatar
PhaNtoM
Site Admin
Posts: 331
Joined: 2007-09-07
Location: Vilnius
Contact:

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by PhaNtoM » 2018-05-12 00:01

Vėl kaltas buvo tas pats įrankis - įgalinantis straipsnių nuotraukų atvaizdavimą kaip galeriją.
Įskiepis laikinai išjungtas, pasidžiaukime sparta, kol ieškom nervų neėdančios alternatyvos. :)
Buvo naudotas: https://wordpress.org/plugins/responsive-lightbox/
Jei kas žinote gerų alternatyvų, kurios net ir ne kaip galeriją įkeltas nuotraukas atvaizduos "lightbox"/slideshow režimu it būtų galerija - prašom pasidalinti. :)
Kovotojas su vėjo malūnais

User avatar
YOman
Posts: 154
Joined: 2016-02-05

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by YOman » 2018-05-12 09:23

nu va. Galit kai norit ;)
Visai kitas reikalas.
O dėl plugino: Nivo Slider? Nors, tiesą sakant, man tas atvaizdavimas galerijos įspūdžio nedaro. Kartais net nervina

User avatar
PhaNtoM
Site Admin
Posts: 331
Joined: 2007-09-07
Location: Vilnius
Contact:

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by PhaNtoM » 2018-05-12 10:14

Nivo Slider neturėjo opcijos daryti slideshow iš esamų posto nuotraukų, atradom https://wordpress.org/plugins/simple-lightbox/ kuris tai sugeba.
Lauksim nuomonių, ar tenkina poreikius. :)
P.S. Animacija išjungta, nes atrodydavo, kad kiekvieną foto dar ilgai loadina - o mes juk entuziastai, nemėgstam bereikalingo loadinimo. :)
Kovotojas su vėjo malūnais

User avatar
YOman
Posts: 154
Joined: 2016-02-05

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by YOman » 2018-05-12 14:14

man tinka :)

Naitas
Posts: 23
Joined: 2016-06-27

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by Naitas » 2018-05-16 22:06

Cia tik Firefox baisiai atvaizduoja puslapi ar kazkur kitur "Brisius" pakastas? Chrome viska graziai rodo, bet FF... (ant 3 skirtingu devaisu taip pat matau), konkreciai:
https://screenshots.firefox.com/dIkY8It ... echnews.lt

User avatar
BC00
Posts: 2084
Joined: 2008-06-21

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by BC00 » 2018-05-17 10:42

Naitas wrote:
2018-05-16 22:06
Cia tik Firefox baisiai atvaizduoja puslapi ar kazkur kitur "Brisius" pakastas? Chrome viska graziai rodo, bet FF... (ant 3 skirtingu devaisu taip pat matau), konkreciai:
https://screenshots.firefox.com/dIkY8It ... echnews.lt
Man FF normaliai rodo.

daimonass
Posts: 1189
Joined: 2011-01-25

Re: Sunkiai krauna technews.lt

Post by daimonass » 2018-05-17 10:55

BC00 wrote:
2018-05-17 10:42
Naitas wrote:
2018-05-16 22:06
Cia tik Firefox baisiai atvaizduoja puslapi ar kazkur kitur "Brisius" pakastas? Chrome viska graziai rodo, bet FF... (ant 3 skirtingu devaisu taip pat matau), konkreciai:
https://screenshots.firefox.com/dIkY8It ... echnews.lt
Man FF normaliai rodo.
Blogai užsikrovęs css/js.

Atsiradai technews.lt ir išsivalyk cache. Ta padaryti gali ctrl + f5. Turėtų padėti.
Didieji forumo troliai
SB :D
acceleration7817
jokbon

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests