Streaming AMD vga

Diskusijos susijusios su žaidimais
Post Reply
User avatar
lampaq
Posts: 153
Joined: 2008-01-09

Streaming AMD vga

Post by lampaq » 2020-01-13 09:46

Sveiki,


Situacija tokia, kad mūsų mergaitė sugalvojo streamint per"Twitch", num viskas atrodė kaip ir valio, nupirkom webcam'a , kitas gaming gearas likęs mano. Bet turbūt jau pasenau ar ką..bet neišeina sukonfigūruoti streamlabs programėlės, rodo "Black Screen" ir viskas.. Kiek mačiau su NVdiia kortom lyg lengviau šis reikalas sprenždiasi. Nustatymus peržiūrėjau, pagal turorialus youtubėj ir t.t bet kaip žaidimo vaizdo nerodo taip nerodo. Kur problemos ieškoti ?

P.S pasirodo AMD savo driveriuose turi stream galimybę, bet situaciją ta pati, webcam veikia viskas valio, bet žaidimo vaizdo nerodo. Kažkur kažką praleidau greičiausiai.

ToBeX
Posts: 703
Joined: 2008-11-18

Re: Streaming AMD vga

Post by ToBeX » 2020-01-13 11:55

lampaq wrote:
2020-01-13 09:46
Sveiki,


Situacija tokia, kad mūsų mergaitė sugalvojo streamint per"Twitch", num viskas atrodė kaip ir valio, nupirkom webcam'a , kitas gaming gearas likęs mano. Bet turbūt jau pasenau ar ką..bet neišeina sukonfigūruoti streamlabs programėlės, rodo "Black Screen" ir viskas.. Kiek mačiau su NVdiia kortom lyg lengviau šis reikalas sprenždiasi. Nustatymus peržiūrėjau, pagal turorialus youtubėj ir t.t bet kaip žaidimo vaizdo nerodo taip nerodo. Kur problemos ieškoti ?

P.S pasirodo AMD savo driveriuose turi stream galimybę, bet situaciją ta pati, webcam veikia viskas valio, bet žaidimo vaizdo nerodo. Kažkur kažką praleidau greičiausiai.
Siūlyčiau OBS naudot vietoj streamlabs, man puikiai veikė tiek su AMD tiek su Nvidia.
Dar klausimas koks žaidimas? man buvo, kad vieno žaidimo, tiksliai nepamenu kokio, gal Rust, nėjo susiet kaip "žaidimo lango" reikėjo streaming desktop`ą, bet čia pačio žaidimo bėda buvo, kiek pamenu vėliau sutvarkė, nes buvo panašiai restriction uždėti, kaip pvz negali netflix paleisto streamint.

User avatar
lampaq
Posts: 153
Joined: 2008-01-09

Re: Streaming AMD vga

Post by lampaq » 2020-01-13 20:40

ToBeX wrote:
2020-01-13 11:55
lampaq wrote:
2020-01-13 09:46
Sveiki,


Situacija tokia, kad mūsų mergaitė sugalvojo streamint per"Twitch", num viskas atrodė kaip ir valio, nupirkom webcam'a , kitas gaming gearas likęs mano. Bet turbūt jau pasenau ar ką..bet neišeina sukonfigūruoti streamlabs programėlės, rodo "Black Screen" ir viskas.. Kiek mačiau su NVdiia kortom lyg lengviau šis reikalas sprenždiasi. Nustatymus peržiūrėjau, pagal turorialus youtubėj ir t.t bet kaip žaidimo vaizdo nerodo taip nerodo. Kur problemos ieškoti ?

P.S pasirodo AMD savo driveriuose turi stream galimybę, bet situaciją ta pati, webcam veikia viskas valio, bet žaidimo vaizdo nerodo. Kažkur kažką praleidau greičiausiai.
Siūlyčiau OBS naudot vietoj streamlabs, man puikiai veikė tiek su AMD tiek su Nvidia.
Dar klausimas koks žaidimas? man buvo, kad vieno žaidimo, tiksliai nepamenu kokio, gal Rust, nėjo susiet kaip "žaidimo lango" reikėjo streaming desktop`ą, bet čia pačio žaidimo bėda buvo, kiek pamenu vėliau sutvarkė, nes buvo panašiai restriction uždėti, kaip pvz negali netflix paleisto streamint.
Fortnite :)) ok pabandysiu OBS

Post Reply