UPDATE: bandžiau žaist uždaru korpusu. Temp kyla iki 60c, kas yra maždaug 5c mažiau, nei prieš aktyvuojant ECO mode. Skirtumas yra, žodžiu.
Nu man tik viena mintis kyla. Ir senas ir naujas PSU yra case viršuje, senas buvo be zero RPM rėžimo ir dėl to case ventiliavo kaip papildomas fan ir todėl kiti komponentai buvo vėsesni ir tylesni. Dabar corsairas nesisuka, oro nebetraukia komponentai kaista labiau, natūraliai ir fan'ai labiau triukšmauja.Daemon wrote: ↑2022-03-15 00:34Hey guys,
turiu tokią problemą su multitaskingo sistema: noise. Dėžė kaitri, bet sudėtas Noctua aušinimas, įmušta ECO pavara procesoriui, GPU aušekliai kaip ir nesisuka... Nu tas garsas kurį girdžiu tai tikrai ne triuškmas, nu bet man vis tiek norėtųsi tyliau veikiančio kompo. Nu bent kelis decibelus numest.
Šiaip, man pasirodė, kad po to, kai pakeičiau PSU į RM750x, kompas truputį garsiau dirba. Nedaug, bet aš to nesitikėjau. Gal CPU aušeklis garsiau dirba, gal dar kas, nežinau. HWInfo rodo tuos pačius fan'ų dažnius. Bute nėra karšta.
Gal kokią idėją pametėsit![]()
Siūlau ieškoti didesnių ar efektyvesnės konstrukcijos ventiliatorių, kurie lėčiau besisukdami padarys tą patį darbą..Daemon wrote: ↑2022-03-15 00:34Hey guys,
turiu tokią problemą su multitaskingo sistema: noise. Dėžė kaitri, bet sudėtas Noctua aušinimas, įmušta ECO pavara procesoriui, GPU aušekliai kaip ir nesisuka... Nu tas garsas kurį girdžiu tai tikrai ne triuškmas, nu bet man vis tiek norėtųsi tyliau veikiančio kompo. Nu bent kelis decibelus numest.
Šiaip, man pasirodė, kad po to, kai pakeičiau PSU į RM750x, kompas truputį garsiau dirba. Nedaug, bet aš to nesitikėjau. Gal CPU aušeklis garsiau dirba, gal dar kas, nežinau. HWInfo rodo tuos pačius fan'ų dažnius. Bute nėra karšta.
Gal kokią idėją pametėsit![]()
Puikus pavyzdys ka reikia daryt, jei turite jautrias ausis...Tiek gpu, tiek cpu ausinima galima reguliuot.Daemon wrote: ↑2022-05-30 23:02Per BIOS, nustačiau chassis fans ant 600 RPM, o CPU aušintuvą - ~700-770 RPM. Senutei GTX 1070 Windforce per Afterburnerį parinkau custom aušinimo kreivę. Laikosi apie 80C GPU ir jokio aiškiai girdimo triukšmo geiminant. Jokio triukšmo net ir iš ties karštoje Silent Base 601 belangėj dėžėje nei dirbant, nei žaidžiant.
/me happy.
Nu pasigyrei kaip reikalasDaemon wrote: ↑2022-12-17 22:12Karočė, xebryte, update'as:
Dabar kompe sukasi 3 Noctua 140mm fan'ai bei įdėta Gigabyte Aorus RTX 3070 MASTER su LCD.
Žaidimai veikia kai ledas, Chrome sukasi su tiek tabų, kiek nori, Tidal nespringsta dažniausiai nuo 9216kbps kokybės muzikos per 10k vertės kolonėles su RME Babyface Pro FS interfeisu už 849 eur.
Viskas tvarkoj, gyvent galema.
BC00 wrote: ↑2022-12-18 17:57Nu pasigyrei kaip reikalasDaemon wrote: ↑2022-12-17 22:12Karočė, xebryte, update'as:
Dabar kompe sukasi 3 Noctua 140mm fan'ai bei įdėta Gigabyte Aorus RTX 3070 MASTER su LCD.
Žaidimai veikia kai ledas, Chrome sukasi su tiek tabų, kiek nori, Tidal nespringsta dažniausiai nuo 9216kbps kokybės muzikos per 10k vertės kolonėles su RME Babyface Pro FS interfeisu už 849 eur.
Viskas tvarkoj, gyvent galema.ir kas čia per kalašai už 10k?
![]()