Atidėtas „Nexus 6“ pardavimas Europoje

Prieš porą savaičių kartu su „Nexus9“ ir „Nexus Player“ buvo pristatytas „Nexus 6“. Nuo šiandien šį išmanųjį telefoną jau galima įsigyti JAV, bet kol kas nekalbama, kada galėtume jo tikėtis Europoje. Pasak pranešimų Olandijoje, iš pradžių buvo manoma, kad „Nexus 6“ bus galima užsisakyti nuo lapkričio 3 dienos, tačiau ši data buvo nukelta į lapkričio 18-ąją.

Tai gana vėlu kalbant, kad telefoną bus galima tik užsisakyti. Vis dar nežinoma, kada „Nexus 6“ pasirodys prekyboje, kas turėtų būti kelios savaitės nuo užsakymų pradžios.

Tai vis dar neaišku visoje Europoje. Mažmeninės internetinės prekybos kompanija Didžiojoje Britanijoje patvirtino gavusi „Motorola“ patvirtinimą, kad šių išmaniųjų telefonų išankstiniai užsakymai nebus galimi iki lapkričio 18 dienos. Dviems šalims patvirtinus vėlavimą galima teigti, kad tokia pat situacija ir kitose didžiosiose ES rinkose.

Taigi europiečiai gali nesitikėti „Nexus 6“ gauti iki gruodžio, net jei užsisakys jį iš anksto. Tai tikriausiai vėliau nei visi tikėjosi. Eurozonoje, pasak paskutinių gandų,  telefonas turėtų kainuoti nuo 569€. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.