Pasak analitikų, „Apple Watch Edition“ kaina prasidės nuo 5000 dolerių

„Apple“ laikrodis 2015 metais pasirodys trejomis versijomis – „Watch“, „Watch Sport“ ir „Watch Edition“. Praėjusią savaitę „Apple“ pranešė, kad „Watch Sport“ kainuos 359 JAV dolerius. Bet anot ilgalaikio kompanijos analitiko Džono Gruberio, auksinio „Watch Edition“ mažmeninė kaina gali siekti 4,999 dolerius.

Tokios aukštos kainos priežastis yra ta, kad „Apple“ šį laikrodį gamins iš 18 karatų (750 prabos) aukso lydinio. Jis nebus purkštas auksu ar paauksuotas. Tai ženkliai padidins laikrodžio gamybos kainą.

Pasak Gruberio, „Watch Edition“ mažmeninė kaina prasidės nuo 1,999 dolerių. Tai jo optimistinės prognozės. Jis netgi sulygino „Apple Watch Edition“ kainą kaip „prieinamesnę“ nei „Rolex“ laikrodžių,  konstatuodamas, kad 5000 dolerių suma gali pasirodyti ne tokia juokinga, kaip galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Be to, analitikas spėja, kad nerūdijančio plieno ir safyrinio stiklo „Apple Watch“ kainuos 999 dolerius. Nesvarbu, ar šios prognozės pasirodys teisingomis, o gal atitrūkusiomis nuo realybės, viskas paaiškės  tik kai pats „Apple“ atskleis kainas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.