Perėjimą prie „Windows 8“ kompensuos ne tik „Acer“, bet ir HP

Dar praėjusio mėnesio viduryje kompanija "Acer" buvo pareiškusi, jog yra pasiruošusi kompensuoti savo ultrabook'ų pirkėjams galimybę atnaujinti operacinę sistemą iki "Windows 8". Perėjimas nuo "Windows 7" prie naujos programinės platformos kompanijos "Microsoft" įvertintas 15 JAV dolerių, būtent tokią sumą "Acer" yra pasiruošusi sumokėti už pirkėją. Gamintojo surengtoje akcijoje dalyvauja tik tam tikri ultrabookų modeliai, kurie bus įsigyti nuo 2012 m. birželio 2 d. iki 2013 m. sausio 31 d.

Kompanija HP savo klientams Jungtinėse Valstijose siūlo analogišką kompensaciją, tik dabar kalbama apie daug platesnį kompiuterių spektrą. Tai ir nešiojami kompiuteriai, ir stacionarios sistemos, ir monoblokai. JAV ir Kanados gyventojai, kurie nuo šių metų rugpjūčio 17 d. iki 2013 m. vasario 2 d. įsigys vieną iš akcijoje išvardintų HP kompiuterių, galės gauti perėjimo prie "Windows 8" kompensaciją, kuri sudarys tuos pačius 15 JAV dolerių.

Paduoti paraišką akcijos dalyviams reikės nuo 2012 m. spalio 26 d. iki 2013 m. kovo 31 d. Po 8 – 10 savaičių nuo paraiškos padavimo momento HP atsiųs čekį, kurį bus galima išgryninti iki tam tikros datos. Reikia tikėtis, jog panaši akcija bus įgyvendinama ir už Šiaurės Amerikos regiono ribų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.