„Seagate“ priartėjo prie masinės 8 TB talpos mechaninių diskų gamybos

Šiuo metu „Seagate“ siūlant maksimalios 6 TB talpos mechaninius diskus, praėjusią savaitę vykusioje kompanijos ketvirčio finansinių rezultatų aptarimo konferencijoje buvo prasitarta, kad „Seagate“ sėkmingai vienu žingsneliu priartėjo prie 8 TB talpos diskų paleidimo rinkon.

Gegužės pradžioje „Seagate“ rinkodaros vadovas Steve Luczo pasižadėjo, kad dar šiais metais rinkoje pasirodys tiek 8, tiek ir 10 TB talpos mechaniniai diskai. Nors paskutinėje konferencijoje kalba apie talpiausią šiuo metu kompanijos planuose žinomą „Seagate“ produktą neišsivystė, Steve Luczo informavo, kad 8 TB talpos inžineriniai pavyzdžiai jau pasiekė pirmuosius pagrindinius testuotojus – duomenų apdorojimo ir debesų tarnybas.

Steve Luczo nepanoro atskleisti nei inžineriniuose pavyzdžiuose įdiegtų technologijų, nei oficialios išleidimo datos, kuri priklausys nuo to, kokie atsiliepimai grįš iš testuotojų stovyklos. Rekomendacinė kaina taip pat buvo nutylėta, tačiau jau seniau buvo aišku, kad pirmieji 8 ir 10 TB modeliai bus skirti verslo klasei ir ją pasieks su labai stambiu įkainiu, kuomet „mirtingiesiems“ orientų modelių teks palaukti ilgiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.