„TechPowerUp“ kartu su „PowerColor“ skelbia konkursą laimėti „Radeon R9 Fury X“

Norintys išbandyti savo sėkmę gali sudalyvauti „TechPowerUp“ ir „PowerColor“ skelbiamame konkurse, kuriame galima laimėti „Radeon R9 Fury X“ vaizdo plokštę.

Susidomėję ir norintys sudalyvauti akcijoje turi parsisiųsti  GPU-Z 0.8.4 vaizdo plokščių diagnostikos programėlę, kurioje rasite langelį „PowerColor Giveaway“. Ten jums beliks užpildyti trumpą formą su savo duomenimis ir nurodyti savo prioritetus pagal ką renkatės vaizdo plokštę. Sėkmės.

8 Komentarai

  1. GK parašė:

    jei laimesiu,tai parduosiu sita deficitine preke 😀

  2. Katonas parašė:

    Prisipažinsiu pagalvojau, ką gi aš daryčiau jei laimėčiau. Manau didesnė tikimybė, kad parduočiau, negu pasilikčiau. Bet kadangi man nelabai sekasi loterijose, tai tokios ir mano galimybės laimėt.

  3. Stipena parašė:

    Ko jau ko, bet tikrai neparduočiau laimėjęs. Kartą iš technews laimėjęs prizą, tai ir dabar teikiu daug vilčių 😀

  4. Maariux parašė:

    Is praktikos galiu pasakyti, kad jau senokai nusprendziau nedalyvauti panasaus tipo globalinese ale loterijose. Suinteresuotos kompanijos pasidaro reklama, susirenka mano duomenis tolimesniam spaminimui, o dovanos atitenka neaisku kokiais keliais.

  5. vanduo4 parašė:

    Dėkoju už informaciją. Pabandysiu.

  6. Stipena parašė:

    Mariux, nedalyvauk. mum didesnis šansas. Ir iš praktikos pasakysiu, ne visos loterijos korumpuotos. Šioj loterijoj, prieš patvirtinant pranešė jog email nenaudos niekam išskyrus pranešimui apie laimėjimą.

  7. GK parašė:

    jei as laimesiu,tai parduosiu Stipenai,win win abiems 😀

  8. CactusDude123 parašė:

    Jei kazkaip magiskai pavyktu laimeti, nuimciau velniop ta AIO cooleri ir imesciau i custom watercooling loop’a (jei laimeciau, tai nereiktu pirkti atskiros VGA, tai sutaupyciau 450 euru ir uz tiek tikrai iseina geraas watercooling loop’as)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.