„Thief 4“ – naujos kartos konsolėms?

Portalas CVG teigimu, projektas "Thief 4" praleis dabartinių žaidimų konsolių kartą ir bus skirtas sekančiai žaidimų kompiuterių kartai – "Xbox 720" (kodinis pavadinimas "Durango") ir "PlayStation 4" (kodinis pavadinimas "Orbis"). Tai turėtų išgelbėti naują žaidimą nuo tų „ligų“, kurios būdingos dabartinėms konsolėms (šioms, daugelio žaidimų kūrėjų teigimu, jau seniai laikas į užtarnautą poilsį.

Informacijos, kodėl nuspręsta atsisakyti kurti PC skirtą versiją, kol kas nėra, tačiau neatmetama galimybė, jog vėliau "Eidos Montreal" studija gali imtis ir šio žingsnio. Praktiškai visa informacija, kuri žinoma apie "Thief 4" yra neoficiali, išskyrus tai, jog kūrėjai naudoja kodavimo kalbą "Unreal Script", o paskutinio lygio dizainas – jau užbaigtas. Be to, reikėtų priminti, jog asmenys iš šaltinio "NeoGAF" dar gegužės mėnesį "Eidos Montreal" puslapyje buvo atradę daugybę darbo skelbimų. Tuomet buvo kalbama, jog ieškomi nuotykių žanro žaidimo, skirtos naujos kartos konsolėms kūrėjai. Tuomet daugelis visa tai palaikė, jog kompanija renka specialistus žaidimui "Deus Ex 4."

Teigiama, jog projektas kuriamas jau daugiau nei 4 metus. Per tą laiką kūrėjų komandą spėjo palikti vyriausiasis žemėlapių dizaineris, du konceptų menininkai, vyriausiasis animatorius ir kompozitorius, o tai, visai natūralu, privertė nutolinti žaidimo debiutą. Tikimasi, jog "Thief 4" pasirodys 2013 metais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.