10-oji ir 20-oji „GeForce“ serijos egzistuos kartu bent iki šventinio laikotarpio

„nVidia“ darbuotoja Colette Kress kalbėdama konferencinio skambučio metu atskleidė ir taip akivaizdžią tiesą. GTX 10 serija artimiausiu metu neišeina į pensiją ir savo gyvavimo ciklą tęs kartu su naujomis RTX 20 serijos vaizdo plokštėmis bent iki šventinio laikotarpio arba iki tol, kol nebus parduoti visi likučiai. Ji priduria, kad jie nori sėkmės tiek su nauja „Turing“, tiek su senesne „Pascal“ architektūra per didžiąsias metų šventes. Priminsime, kad RTX 2080 ir RTX 2080 Ti realiai bus išleidžiamos jau rugsėjo 20 dieną už atitinkamai 799 ir 1199 USD kainas. Kiek pigesnė RTX 2070 turėtų pasirodyti kažkada ketvirtame ketvirtyje, o R(G)TX 2060 išleidimo laikas dabar nežinomas, bet tai gali įvykti dar šiemet.

Niekam ne paslaptis, kad „nVidia“ turi kalnus neparduotų „Pascal“ vaizdo plokščių po to, kai netikėtai smarkiai krito paklausa dėl kripto valiutų burbulo išsileidimo. Visi laukia krentančių GTX 10 serijos vaizdo plokščių kainų, bet jos yra stabiliai aukštos net nesant pakankamos paklausos, nes niekas nenori mažinti savo pelno maržos prie kurių įprato kripto valiutų kasimo bumo metu. Be to, daugiau parduotų tokių vaizdo plokščių kaip GTX 1080 Ti už patrauklią kainą galimai reiškia mažiau pirkėjų naujoms RTX vaizdo plokštėms, o to „nVidia“ irgi nelabai nori.

14 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    UK po 600£ 1080ti eina
    LT kainu mažinimo nemanau ar bus matyt

  2. mafo parašė:

    UK gal ir… tačiau į Lietuvą nei vienos iš jų neveža, pračekinau iki pat 700 svarų o tai jau 784 evrolitai. Žiūrėjau tiesa tik Amazone (daugiau ieškoti nebeturėjau laiko ir noro :). http://www.skytech.lt/n108t1sdnq6mn-inno3d-gtx-1080-twin-11gb-gddr5x-dvi-hdmi-p-350348.html radau čia pigiau. Taigi… deja pigiau nupirkt iš ten nepavyks.

  3. ZeroFM parašė:

    Diedai nusišneki 😀 . UK nerasi pažystamo kuris ten negyventu ir laisvai gali atsiūsti .
    Ir ten už 600 ne tokia gaidiena inno3d su 2m garantija o msi gaming x , gigabyte aorus

  4. ZeroFM parašė:

    scan.co.uk , overclockers.co.uk o tas amazon ar ebay kaip koks maxima kainas užsilaužes .
    Siuntimas kainuotu ne viena eura o kokius max 3 ( 1kg=1eu ) . Pats nekarta taip dares kad atsiūstu man prekes iš uk giminės o koks ten gali būti apkrovimas viena dėžute į taše įdėti

  5. Jordan parašė:

    Vakar buvo amazon warehouse deal gtx 1080 non ti už £374.

  6. pasimetes parašė:

    Kažkaip iš straipsnio nuskambėjo, jog vaizdo plokštės bus normaliomis kainomis, kai išparduos 10xx serijas, tai todėl mes kainas užkėlėm… 😀

  7. GreenZebra parašė:

    UK tiksliau Cex parduotuvėjebmaciau parduoda GTX 1080 už ~ 400 £, kaip manot gera kaina?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.