10 colių Eee PC 1000 pasirodys jau kito mėnesio pradžioje

Pasirodo, kad Asus savo Eee kompiuterių linijos papildymo pristatymą kitą mėnesį gali baigti ne vienu nauju modeliu, o net dvejais. Mes jau ankščiau girdėjome, kad Intel Atom procesorių turintis Eee PC 901 bus paristatytas kitą mėnesį vykstančioje Computex parodoje. Tačiau Asus pranešime sakoma, kad tuo pačiu metu sulauksime ir Eee PC 1000 serijos nešiojamojo kompiuterio.

Galime spėti, kad šis modelis turės 10 colių ekraną, nes yra Eee PC 1000 pavadinimu. Galime prisiminti, kad Eee PC 900/901 turi 8,9 colio ekraną, tuo tarpu Eee PC 701 – 7 colių ekraną. Tiesa, Asus nieko daugiau savo pranešime nepaskelbė, tik tai pavadinimą. Taip pat mums palikta erdvė paspėlioti – jis turės Celeron procesorių, ar Atom procesorių, kurį naudos 901 modelis? Tiesa, turime paveikslėlį, kaipgi 1000 serijos atstovas galėtų atrodyti:

Negalvokite, kad tai nutekėjusi nuotrauka. Tiesiog Asus pernai Computex parodoje pademonstravo 10 colių Eee PC 1001 modelį, kurį čia ir matote, bet manoma, kad naujasis modelis gali šiek tiek skirtis. Net neabejojame, kad gamintojas patobulino dizainą, tačiau čia galime pamatyti didesnę klaviatūrą, kitokį vyrių dizainą ir tai pat platesnę delno padėjimo vietą nei, kad dabar esančiuose 701 ar 900 serijos kompiuteriuose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.