11 kartos „Core“ procesorius bus galima nusipirkti nuo kovo 30 dienos

Pagaliau paaiškėjo kažkas oficialaus apie 11 kartos „Core“ procesorių išleidimo datą. Kiek seniau buvo kalbama, kad procesoriai bus išleidžiami kovo 15 dieną, bet ši data yra neteisinga. Dabar teigiama, kad „Intel“ savo partneriams pateikė oficialias datas, susijusias su „Rocket Lake-S“ procesorių išleidimu ir anonsu.

Kovo 16 dieną 11 kartos „Core“ procesoriai bus anonsuojami ir juos bus galima iš anksto užsisakyti. Realus išleidimas įvyks dar už dviejų savaičių, t.y., kovo 30 dieną. Tą pačią dieną sulauksime ir šių procesorių apžvalgų. „Intel“ sako, kad apžvalgas pavėlinti teko dėl kuriamo naujo mikrokodo, kuris bus išleidžiamas kovo mėnesį. Daugeliui vis tik keista, kodėl „Rocket Lake-S“ procesorių išankstiniai užsakymai turi vykti prieš apžvalgų skelbimą. Žmonės gi nežino, ką realiai perka.

Press – Product information unveil, includes pre-order and advertising – Mar. 16th, 2021, at 08:00 AM PT time

Performance review, benchmark, sales – Mar. 30th, 2021, at 06:00 AM PT time

2 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Į visą Intel’io 14nm epopėją žiūrint vis tik labai silpnai pasirinkta strategija atrodo. Praktiškai jeigu Intel’io „galvos“ būtų šiek tiek anksčiau susipratusios, kad su 10nm bus prastai ir pradėjusios atsarginius planus kurti, tai Intel laisvai galėjo spartos karūną išlaikyti, ir atsilikti tik ten, kur „chiplet“ dizainas suteikia nebepanaikinamą pranašumą prieš monolitinius Intel CPU. Gerai planuojant ir vadovaujant RL turėjo jau prieš metus būti paruoštas, o ne ironiškai paleidžiamas paskutinę ketvirčio dieną.

    • kernelis parašė:

      Butu uzteke ties pirmais 10nm problemu pastebejimais vietoje originalaus planuoto 2,7x tankio taikyti i koki 1,7-2X ir tiek. Butu pries kelis metus i volume iseje, dar gal net greiciau uz TSMC N7. Bet yra kaip yra.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.