11.6 colio Acer Chromebook tekainuoja 300 JAV dolerių

Rinkoje jau esant internetiniams nešiojamiesiems, įprastiems nešiojamiesiems, ultrabook‘ams ir net planšetiniams kompiuteriams, vietos joje Chromebook‘ams lieka vis mažiau. Taigi nieko nuostabaus, jog pastarųjų įrenginių kaina krenta.

Tiesa, šį kartą apie kainos mažėjimą pranešė tik Acer, kurie siūlo AC700 Chromebook‘ą. Visai neseniai šis įrenginys, kurį varo Google Chrome OS, už Atlanto kainavo 350 JAV dolerių, tačiau nuo šiol jį galima įsigyti vos už 300 JAV dolerių.

Naujoji Acer AC700 kaina jį pastato į tą patį lygmenį, kaip ir įprastus 10 colių įstrižainės ekranu pasižyminčius internetinius nešiojamuosius, kuriuos varo Windows 7 Starter operacinė sistema. Visgi Acer Chromebook‘as turi keletą privalumų.

Vienas iš jų, žinoma, yra kiek didesnis, 11.6 colio įstrižainės ekranas, kuris geba atvaizduoti 1366×768 taškų rezoliuciją. Acer AC700 taip pat varo galingesnis Intel Atom N570 procesorius su dvejais branduoliais, kurie darbuojasi 1.66GHz dažniu. Ir galiausiai šis Google Chrome OS pagrįstas nešiojamasis turi 16GB kietosios būsenos kaupiklį.

Sunku pasakyti, ar 300 JAV dolerių kaina už Acer AC700 yra gera. Viską braukia faktas, jog, žinoma, daugelis pirkėjų tiesiog prisibijo naujosios Chrome OS operacinės sistemos, kuri veikia naršyklės pagrindu. Tiesiog Windows ir lieka Windows daugelio pirkėjų akyse.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.