25 minutės realios „Cyberpunk 2077“ žaidimo eigos

Pasirodė naujas video, kuriame galime pamatyti net 25 minutes realios „Cyberpunk 2077“ žaidimo eigos. Video nėra niekaip apdorotas, todėl galime išvysti, kaip iš tiesų atrodo žaidimas. Priminsime, kad „Cyberpunk 2077“ išleidimas dabar yra nukeltas į lapkričio 19 dieną.

10 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Nu bent smagu matyti, kad už kiekvieną frakciją gauni vis kitokią pradžią. Šeip primena Dues Ex su daugiau open world.

    • Povilas parašė:

      O ko nesmagu matyti? 😀 tai jis daug ka gali primint ir call of duty.. kitiems va assassin creed primena 😀 is esmes zaidimas vistiek bus fun. Konsolininku rinkoj irgi nepyragai, last of us 2 prasti review, per ps5 game pristatyma visokie peliukai pukuotukai laksto, taip kad PC ROCKS forever! Detroit become human ant pc jau yra;)

      • ZBalsas parašė:

        The last of us 2 – puikus žaidimas. Nežiūrėk durnų review, kurie sunkiai ką supranta. Didelė dalis blogų review yra dėl leakų, kurie pačiam žaidimui įtakos neturi.

        • kernelis parašė:

          Durni review tai yra 10/10 dalinimas is beveik visu MSM „kritiku“ outlet’u, kai zaidimas akivaizdziai nera 10/10. Galbut 7-8/10 (ar net 9, jei ei didelis IP gerbejas), bet tik ne 10/10. Aisku cia tie skaiciai sutartiniai ir reliatyvus, bet vistiek – pirma dalis geresne.

          Ir siaip niekas nesako, kad zaidimas yra overall blogas, tiesiog kai kurie sprendimai istorijoje buvo objektyviai blogi. As gerbiu, kad jie rizikavo, bet kai kas ten buvo tikrai nonsensas.

          • Povilas parašė:

            user review based on 101497 Ratings, apzvalgininkai tai ryskiai papirkti arba jie nieko nesupranta. realiai zaidimas net 5 balu nesieka. verdiktas paprastas didzioji dalis – negative.

            https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-part-ii

            • Stipena parašė:

              Atmetus pačius pirmuosius user reitingus kurie buvo dėl leakų ir nusistatymo prieš LGBT dalykų, reitingas pakiltų iki 6-7.
              Visas žaidimas su logika, jeigu pastrigai pažiūrėk į viršų, ten ir rasi praėjimą… Asmeniškai už istorijos nesamonę duodu 0/10, o visi kiti žaidimo dalykai po tokios story jau nebesvarbūs.

            • kernelis parašė:

              Apzvalgininkai dave 10/10 nes jie a) shillina del access review’u ir b) eskaluoja zaidimo „politine zinute“. Tuo tarpu metacritic’as jau nuo pat relyso momento, kai dar niekas negalejo but perzaides net su speed run, buvo bombinamas 0/10 del istorijos, kuri story driven zaidime yra esme. Nei vienas is situ ivertinimu nera adekvatus, nes iskreipia realybe.

              Man asmeniskai sitas zaidimas yra daugiau nei 5. As duociau 6.5-7.5 intervale mazdaug, bet as nesu sio IP fanas, man apskritai sitas interactive story stilius nelabai prie sirdies. Suprantu, kad yra tokiu, kurie yra dideli 1 dalies fanai, nusivyle ir jiem nei 5 nesiekia. Taip pat bus ir tokiu, kuriem 9-10/10, nes jiem tie istorijos sprendimai nekliudo.

              Visiems „normaliems“, kurie 24/7 neseka visokiu dramu, tai bus greiciausiai „OK game“ ir tiek. Ne blogas, bet ir ne „masterpiece“.

              • Povilas parašė:

                sitam game turi buti story, nes jis nera nei rpg, nei first person, kad kazkoks idomus itraukiantis butu gameplay, pats neloses, bet kas zaides sako boring ir toks tustokas, zombius saudyt… tai ta prasme paziuri ka siulys cyberpunk ir ka siulo last of us, na tai net kalbu neliaka… aisku cia net nelyginama turbut, nes skirtingi zanrai, bet vistiek..

      • Strelok parašė:

        Kas nesmagu matyti? Kad jau 3 ar kelintą kartą nukeliamas žaidimas. Pirmas trailer dar prieš 7 metus išėjo 😀

        Dėl Last of us, tai negaliu daug ką kometuoti. Pats pirmos dalies nežaidęs, kiek teko žiūrėti gameplay tai nieko tokio įdomaus ar inovativaus nemačiau, tik broken AI, kuris su aplinka pradėda reguoti, tik kai pats žaidėjas pasirenka pradėti šaudytis, nes taip tai gali prieš akis prabėgti zombiams ir nieko.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.