Keletas naujų MSI AM4 pagrindinių plokščių

MSI praneša, kad greitu metu parduotuvėse pamatysime nemažai naujų AM4 pagrindinių plokščių, skirtų įvairiems segmentams, nuo žemiausio iki aukščiausio. Iš viso sulauksime net septynių naujų modelių: „X370 KRAIT GAMING“, „X370 GAMING PRO“, „B350 TOMAHAWK ARCTIC“, „B350M MORTAR ARCTIC“, „B350M BAZOOKA“, „X370 SLI PLUS“ ir „B350 PC MATE“. Apie visas jas nesiplėsime, pilnas kiekvienos pagrindinės plokštės specifikacijas ir savybes rasite MSI svetainėje.

Viena iš naujokių – „X370 KRAIT GAMING“ pagrindinė plokštė. Ši serija jau gerai žinoma iš ankstesnių šio pavadinimo turėtojų. Naujosios „X370 KRAIT GAMING“ spalvinime dominuos juoda ir balta spalvos. Pagrindinė plokštė gaus plienu sutvirtintus PCI-E lizdus. MSI skelbia, kad „X370 KRAIT GAMING“ pagaminta naudojant naujausias ir pažangiausias kompanijos technologijas ir yra puikiai pritaikyta įvairioms užduotims. „X370 KRAIT GAMING“ gali pasigirti tokiomis technologijomis kaip: USB 3.1 Gen2, Turbo M.2, Audio Boost, GAMING LAN ir DDR4 Boost.

 

Iš vidutinio kainų segmento norėtume paminėti „B350 TOMAHAWK ARCTIC“ ir „B350M MORTAR ARCTIC“. Pagrindinėse plokštėse dominuoja balta spalva, jos atrodo tikrai šauniai. Be to, jos abi turi įmontuotus baltus LED diodus. Galime spėti, kad paminėti produktai yra „B350 TOMAHAWK“, „B350M MORTAR“ atitikmenys tik su daugiau blizgučių už kuriuos teks susimokėti.

 

1 Komentaras

  1. neblogai parašė:

    Viliuosi, kad ir kiti gamintojai išplės AM4 gamą. Vis dar nėra jungtimis gerai aprūpintų + spartinimui tinkamų plokščių pasirinkimo pačiame įdomiausiame, €110-€140 ruože.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.