50 inžinierių komanda pusę metų kūrė sukutį

„Mitsubishi Precision“ sukūrė kone tobulą sukutį, kitaip žinomą kaip „Fidget Spinner“. Norint tai pasiekti 50 inžinierių komanda kuriant sukutį sugaišo pusę metų. „Real Spin Ms“ sukutis su išoriniu sunkiu žiedu ir lengvu aliuminiu centru. Šis tobulas sukutis buvo kurtas ne veltui, nes jis sugebėjo suktis net 24 minutes ir 46.34 s. Nesunku būtų atspėti, kad šis rezultatas yra geriausias pasaulyje ir pateko į Gineso rekordų knygą.

Kuriant šį tobulą sukutį buvo pasitelkiamos technologijos, naudojamos kosmoso palydovuose, lėktuvuose, ratuose ir žieduose. Šį išskirtinį sukutį galima nusipirkti už 450 dolerių.

10 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Geriau vaistų nuo vėžio ieškotų, o ne 50 „mokslininkų“ sukutį tobulintų…

    • mafo parašė:

      Tai čia iš tikro ne sukutis o geras guolis ir eilinė reklama 🙂 Šiaip manau tokios reklaminės kompanijos įdomesnės nei tas, kurias tu matai per teliką 😉

      • IFeelYou parašė:

        Kad jos įdomesnės aš net nesiginčiju, tik kur čia tas guolis jeigu pardavinėja sukutį už 450 eur pavadinimu Real Spin 🙂 Koks ten guolis net nėra aišku. Be to tas nekeičia fakto ką pasakiau. Guolių manau yra ir geresnių sukurta nei šitas normalioje pramonėje.

    • Atavar parašė:

      Geriau eitum karvių melžti, nes irgi čia be naudos jokios rašinėji. Ai pala – neturi nei karvės, nei melžti moki? Vis tiek geriau eitum karvių melžti 😀
      Va tokia maždaug logika…

  2. G@m3r1s parašė:

    Fizikos mokslininkai ieško vaistų nuo vėžio , neblogas komedijos pavadinimas 😀

  3. IFeelYou parašė:

    Medicinoje dirba labai daug fizikų, inžinierių, chemikų ir įvairių kitų specialistų. Be to nesikabinėkit prie konkretaus pavyzdžio, aš turėjau omenyje kad 50 specialistų užsiima niekniekiais visiškais.

  4. Strelok parašė:

    50 inzinieriu 6 men kure viena sukuti? Lietuvoje tau darbdavys duotu 3h, 5 nachialnikus, kurie priziuretu kaip dirbi ir 100 eur biudzeto.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.