640GB PCI Express diskas už milžinišką kainą

Daugelis kompiuterių savininkų nori labai greito kietojo disko, nori kuo greitesnio OS įsikrovimo ar aplikacijų pasileidimo. Solid State Drives prižadėjo, kad tai išspręs ir tai išties matosi, greičiai didėja.

Tačiau jei jums 64GB SSD diskas atrodo varganai ir nėra tai ko norite, kompanija Fusios-io siūlo naują 640GB įrenginį, kuris jungiasi į PCI-Express x4 sąsają. Fusion-io prižada, kad jų diskas veiks labai gretai – vidutinė įrašymo sparta bus apie 600 Mb/s, o skaitymo 800 Mb/s sparta.

Naujasis įrenginys vadinsis ioDrive ir neturės jokių judančių dalių ir tai sumažina bet kokią riziką dėl veikimo trukmės. Jei visgi reikės daugiau talpos, bus galima įsidėti dar vieną ioDrive į savo sistemą. Fusion-io žadama ypač greitą duomenų perdavimą ir sako, kad šis įrenginys bus daug geresnis nei kiti įrenginiai skirti verslo ir mokslo segmentams.

ioDrive palaikys Linux, Windows Vista ir XP sistemas. 640GB ioDrive turėtų kainuoti apie 19000 JAV dolerių, taip pat pasirodys ir 80GB, 160GB ir 320GB versijos. Šis atminties įrenginys dienos šviesą išvys pirmame 2008 ketvirtyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.