„AGON by AOC“ tęsia ilgalaikį bendradarbiavimą su „G2 Esports“

Amsterdamas, 2022 m. vasario 1 d. – Vienas iš pasaulyje pirmaujančių žaidimų monitorių1 ir IT priedų prekių ženklų – „AGON by AOC“ – praneša pratęsiantis savo partnerystę su „G2 Esports“, viena sėkmingiausių ir žinomiausių el. sporto organizacijų visame pasaulyje. Pirmą kartą pasirašyta 2018 m. sausio mėn. ir besitęsianti iki šiol, ši partnerystė suteikia galimybę „G2 Esports“ komandoms treniruotis ir varžytis pasitelkiant geriausius pasaulyje žaidimų monitorius iš „AGON PRO“ serijos. Tuo pačiu metu iššūkiai, su kuriais jie susiduria, ir vertingos esporto komandų įžvalgos dar labiau sustiprina ir daro įtaką būsimų AOC žaidimų produktų kūrimui iš AGON.


„G2 Esports“ pratęsia savo bendradarbiavimą su „AGON by AOC

„AGON by AOC“ neseniai pristatė kelis itin konkurencingus žaidimų monitorius ir periferinius įrenginius iš savo „AGON PRO“ serijos, skirtų esporto žaidėjams ir entuziastams. „AGON PRO“ monitoriai aprūpindami „G2″ treniruočių zonas pažangiausiomis technologijomis, tokiomis kaip 360 Hz atnaujinimo dažnis, 1 ms GtG atsako laikas, taip pat pažangiais įrankiais, tokiais kaip „Nvidia Reflex Latency Analyzer“, „AGON PRO“ monitoriai siūlo daugybę patobulinimų, kurie perkelia esportą į kitą lygį.

„G2 Esports“ jau įtvirtino savo lyderystę ir sėkmę beveik visuose pagrindiniuose esporto turnyruose, įskaitant „League of Legends“, CS:GO, „Rocket League“, „Valorant“ ir „Rainbow Six Siege“. Su kitomis „Sim Racing“, „Apex Legends“, „Fortnite“ komandomis ir neseniai paskelbtu „Halo Infinite“ sąrašu „G2″ ir toliau varžosi aukščiausiu lygiu daugelyje populiariausių žaidimų. Minėdami įvairovę, bei pridėdami papildomos jėgos ir įgūdžių kombinacijos komandai, „G2″ taip pat paskelbė sukuriantys „G2 Gozen Valorant“  komandą, sudarytą vien tik iš moterų.

Visai neseniai „G2 Esports“ sėkmingai įsitraukė į pramogų sektorių ir paskelbė apie savo pirmąjį muzikos leidimą – „Our Way“ – power metal žanro kūrinį, kuriame groja „G2″ įkūrėjas ir generalinis direktorius Carlosas „ocelote“ Rodríguez kartu su „Grammy“ nominuotais ir garsiais muzikantais. Neatsilikdami nuo naujovių, „G2 Esports“ išleido savo pirmuosius kolekcinius įrankius NFT pavidalu, suteikdama gerbėjams galimybę turėti ypatingų „G2″ palikimo dalių. „G2″ tapo didžiausia Vakarų pasaulio esporto organizacija, sukūrusia savo PFP NFT projektą, pradėdama naują NFT žaidimų bendruomenę, skirtą teikti tiesioginę ir tikrą vertę žaidėjams.


„AGON PRO“ serijos monitoriai nuolat padeda „G2 Esports“ žaidėjams, tokiems kaip JACKZ, pagerinti jų žaidimą

Šiandien aukščiausio lygio „AGON PRO“ modeliai kuriami remiantis „G2 Esports“ komandų ir talentų atsiliepimais ir įžvalgomis. Ši partnerystė su bendra darbine patirtimi leido jiems pristatyti 24,5 colių esporto modelį „AGON PRO AG254FG„, kuris siūlo 360 Hz atnaujinimo dažnį Full HD raišką su IPS panele ir „Nvidia G-SYNC“ bei „Nvidia Reflex Latency Analyzer“, todėl žaidėjai gali išmatuoti tikslią sistemos delsą ir užtikrinti, kad jų žaidimas būtų aukščiausiame lygmenyje. Be to, AOC sukūrė „AGON PRO AG274QG“ – 27 colių monitorių su IPS panele turinčią 240 Hz atnaujinimo dažnį ir QHD raišką, kuris siūlo „Nvidia G-SYNC“ ir HDR 600 palaikymą, derindamas greitą, konkurencingą žaidimų patirtį su akį traukiančiu vaizdu. Šie monitoriai su ekrano skydais, kurie pašalina atspindžius, puikiai tinka naudoti scenoje; tikruose turnyruose su ryškiomis scenos šviesomis.

Carlosas „ocelote“ Rodríguezas, „G2 Esports“ generalinis direktorius, komentuoja: „Dabar jau penktus metus bendradarbiaujame su AOC AGON. Tai neįtikėtina, turint omenyje, kaip greitai viskas juda esporte. AOC monitorių kokybė yra neprilygstama, todėl mums labai svarbu užtikrinti, kad mūsų žaidėjai turėtų geriausią techninę įrangą. 20G2 yra mūsų metai ir mes didžiuojamės, kad „AGON by AOC“ prisideda prie mūsų kelionės.“

„Kai mūsų pusėje yra puiki „G2 Esports“ komanda, mūsų teiginys, kad norime į rinką pateikti ekstremaliems žaidėjams skirtus esporto monitorius, įgyja tikrą teisėtumą dėl įrodytos „G2 Esports“ komandų sėkmės naudojant mūsų monitorius. Šis rėmimas įkvėpė ir padėjo mums nustatyti, kokie yra jų poreikiai, todėl galime sukurti ir pateikti pažangiausias naujoves ir technologijas, kad žaidėjams pateiktume tai, ko jiems iš tikrųjų reikia, kad jie taptų nugalėtojais„,-  priduria Stefanas Sommeris, „AOC International Europe“ pasaulinis rinkodaros ir verslo valdymo vadovas.

Šiandien „G2 Esports“ yra visame pasaulyje sėkminga komanda, turinti plačius žaidėjų sąrašus, stebima visame pasaulyje. „AGON by AOC“ labai didžiuojasi, kad ir toliau remia „G2 Esports“ – vieną iš pirmaujančių pasaulyje esporto klubų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.