AMD: Barcelona sistema išeis balandį

Pirmoji Advanced Micro Devices sistema, kuri bus su naujuoju keturių branduolių Barcelona lustu, turėtų parduotuves šturmuoti jau balandį, pasakė bendrovės atstovai. Vis nukėlinėjamo procesoriaus išleidimas į rinką padarys postūmį kompanijai, nes konkurencija su Intel pastaruoju metu ypač strigo.

Kevinas Knoxas, AMD viceprezidentas ties komercinio verslo klausimais, pasakė, kad paremta šia platforma kompiuterius leis tokios garsios kompanijos kaip HP, IBM, Sun Microsystems ar Dell. Kaip skelbiama, pirmieji Barcelona pagrindu pagaminti serveriai bus pradėti pardavinėti tarp balandžio mėnesio ir antro ketvirčio galo.

„Mes esame gana sujaudinti to, kad tai atidarys mums duris i šią rinką, nes ankščiau mes čia nebuvo dideli „žaidėjai“. Tai mums ypač svarbu“, – pasakė Knoxas. Jis taip pat pripažino, kad Barcelona procesoriai vėluoja dėl TLB klaidos, kuri buvo pastebėta visuose Barcelona ir Phenom procesoriuose.

Taigi po to, kai B3 revizijos produktai jau visiškai paruošti pardavimams, AMD palaipsniui darys ir tai, kad Barcelona lustai taptų pagrindiniais lustais serverių rinkoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.