AMD apie Hybrid Crossfire spartą

Kaip žinia, AMD G780 (RS780) lustų rinkiniai palaikys Crossfire X technologiją, kurios dalimi yra ir Hybrid Crossfire, leidžianti integruotam vaizdo posistemiui veikti kartu su atskira vaizdo plokšte. Hybrid SLI tiesiogiai konkuruos su Nvidia analogu Hybrid SLI.

Kaip teigia VR-Zone, AMD žada ~50 procentų spartos prieaugį su Radeon HD 2400 vaizdo plokšte įdėta į pagrindinę plokštę su RS780 lustų rinkiniu (integruotas Radeon HD 2300 vaizdo posistemis). Nvidia su Hybrid SLI žada ~40 procentų spartos prieaugį su vidutinės klasės vaizdo plokštėmis, ~20 proc. su aukštesnės klasės plokštėmiais bei ~5 proc. prieaugį su galingiausiais savo 3D spartintuvais.

AMD RS780 lustų rinkiniui taip pat žada vos 1.2 vatus suvartojamos galios Idle režime. Šis lustų rinkinys palaikys DirectX10, HT 3.0 procesoriaus magistralę, PCI-E 2.0, UVD vaizdo kodavimą, HDMI, DVI bei DisplayPort vaizdo išvestis. Pirmosios plokštės su šiuo lustų rinkiniu pardavime turėtų pasirodyti šių metų gruodžio – kitų metų sausio mėnesiais.

Daugiau apie Crossfire X rašėme čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.